Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Blog


Angkor Wat.

I Khmerernes rige

Angkor, hovedstaden i det gamle Khmer-imperium, er hovedårsagen til at globetrottere har peget kompasnålen mod Cambodja siden starten af ​​det 20. århundrede.
Læs det hele
Dovendyr i Costa Rica.

Costa Ricas fantastiske natur

Costa Rica er en eksotisk destination med varieret natur og spændende dyreliv – perfekt til dig, der ønsker naturoplevelser ud over det sædvanlige.
Læs det hele
Six Senses Zil Pasyon

Tropisk paradis

Seychellerne har pudderhvide strande og topasfarvet vand i alle retninger. Læs vores rejsebeskrivelse og få et indblik i det bedste, som dette vidunderlige ørige har at byde på.
Læs det hele
Singapore.

Derfor er Singapore en af ​​vores yndlingsbyer

Singapore er en kulturel smeltedigel, hvor du finder både det hypermoderne og det traditionelle Sydøstasien i smuk forening.
Læs det hele
Lizard Island.

Australias Luxury Lodges

Australien er landet der har alt. De smukkeste paradisstrande; verdens største korallrev, irgrønne dale og blodrød ørken, over 60 vindistrikter og en kulinarisk scene i verdensklasse.
Læs det hele
Castlereagh Lake, Ceylon Tea Trails.

Den solkyssede ø

Frodige Sri Lanka er kendt som teens land, hvor hav og jungle mødes, og hvor vidunderlige gamle koloniplantager er blevet forvandlet til smuk indkvartering omgivet af historiens vingesus.
Læs det hele

Vil du se vores rejseforslag?


Vi har et bredt udvalg af rejseforslag over hele verden, som alle har det til fælles, at de tilbyder noget af det ypperste når det kommer til oplevelser, mad og overnatning.

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo