Foto: Francesco Riccardo Iacomino/Getty Images

Afrika


Her begyndte menneskehedens historie. Og her er Afrikas og Europas historie vævet sammen gennem handel og kolonisering, krige og slaveri.

Europæiske stater har forsynet sig med elfenben og ibenholt, guld og kobber, marmor og bomuld. Vilde dyr og uvillige mennesker mødte deres skæbne langt fra Afrikas kyst.

Når globetrottere fra alle samfundslag i dag drømmer om Afrika, er det ikke for at udnytte, men for at opleve. Der findes ikke et kontinent med større spændvidde i oplevelserne for dig, der vil helt ind på bagsiden af historien og samtidig rejse uden om den slagne vej.

Singita Ebony Lodge i Sabi Sand i Sydafrika.
Singita Ebony Lodge i Sabi Sand i Sydafrika.
Foto: Singita

Fra en luksuriøs rejse op ad Nilen til Aswan, til en altopslugende togtur, der fører dig gennem det smukkeste landskab fra Dar es Salaam i vest til Angola i øst. Se solopgangen på en privat, honningfarvet pudderstrand ved Ponta Mamoli på Mozambiques kyst, og solnedgangen, mens en flok elefanter indtager vandhullet lige nedenfor din bungalow i Sabi Sand, Sydafrika.

Find din yndlingsvin på vinbarerne Franschhoek eller Pearl, og fråds i verdens bedste fisk og skaldyr i Cape Town. Find ro i en smuk designervilla ved havet i Paternoster eller i spaen på den uimodståelige Babylonstoren. Hop ud fra Taffelbjerget i en paraglider eller tag en bådtur langs Zambesi-floden.

Oplev gorillaer i junglen i Rwanda.
Oplev gorillaer i junglen i Rwanda.
Foto: wellsie82/Getty Images

Få følelsen af ​​at være alene i verden under den begsorte stjernehimmel på den udsøgte &Beyond Sossuvlei Desert Lodge i Namibia. Bestig Kilimanjaro eller følg i Karen Blixens fodspor i Kenya. Prøv glamping i berberteltet ved Kasbah Tamadot ved foden af ​​Atlasbjergene i Marrakech eller den ultimative luksus ved La Mamounia, Royal Mansour eller en riad i medinaen. Oplev unikke landskaber i Etiopien, og se gorillaer i deres naturlige habitat i junglen i Rwanda og Cameroun.

Rejseforslag til Afrika


Filter Categories
Alle
Botswana
Marokko
Namibia
Sydafrika
Tanzania
Zimbabwe
Zambia
.

Private Travel Lab er en filial under Australiareiser AS. Australiareiser AS er medlem af Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo