Foto: Wirat Gasem/Getty Images

Asien


Asiens historie er fuld af kejsere og tyranner, samuraier og opiums krigere, geishaer og tilsnørede liljefødder.

Historierne om Marco Polos rejse langs Silkevejen til “Riget i midten”, og Vasco da Gamas sejlads til Indien omkring Kap Det Gode Håb, skaber længsel i eventyrlystne sind. – Og romaner, hvor handlingen finder sted i eksotiske lande, hvor mennesker lever deres liv fjernt fra vores, sætter fart på rejsedrømmene.

Se Ta Prohm-templet i Cambodja en morgen ved daggry, før bus turisterne vågner op. Nyd en aften med lounge-musik og cocktails 25 etager over gadeniveau på tagterrassen af et boutique-hotel i Bangkok. Eller drik en Singapore-sling ved den legendariske Raffles, inden en udflugt til den smukke villa blandt rismarkerne i Ubud, hvor Balis kongelige havde deres skjulested.

Poolside på Chedi Club Tanah Gajah i Ubud, Bali.
Poolside på Chedi Club Tanah Gajah i Ubud, Bali.
Foto: GHM Hotels

Kom med til Hong Kong, som betyder “duftende havn” på kantonesisk, og hvor lugt, smag og sanseindtryk stadig kan tage pusten fra de fleste. Oplev Den kinesiske mur i sin oprindelige tilstand i Yanqing, hvor du bor på Commune by the Great Wall i en af ​​de 40 villaer, designet af 12 af Asiens førende arkitekter.

Oplev Mongoliets stepper og blomstrende dale fra hesteryg, og tilbring aftenen i en traditionel yurt.

City Palace i Jaipur, Indien.
City Palace i Jaipur, Indien.
Foto: Shanna Baker

Se solopgangen i den blå by Jodhpur og solnedgangen i den lyserøde by Jaipur i Indien, sæt spisepindene i Jiros verdensberømte sushi i Tokyo eller nyd stilheden i et kloster i Bhutan.

Reflekter over livets forgængelighed når kirsebærknopperne brister. Blomsterpragten kan beundres langs Philosopher’s Path i Kyoto eller i det tidligere geisha-område i Kanazawa. Se Indiens vandveje fra første række ombord på en flodbåd i Kerala, eller oplev Vietnam – fra Ho Chi Minh til Hanoi – med Victoria Express Train, et 5-stjernet luksus tog, der fører dig gennem landets historie.

Rejseforslag til Asien


Filter Categories
Alle
Bali
Bhutan
Cambodia
Filippinerne
Indien
Indonesien
Japan
Kina
Laos
Nepal
Singapore
Sri Lanka
Thailand
Vietnam
.

Private Travel Lab er en filial under Australiareiser AS. Australiareiser AS er medlem af Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo