Foto: Wirat Gasem/Getty Images

Asien


Asiens historie er fuld af kejsere og tyranner, samuraier og opiums krigere, geishaer og tilsnørede liljefødder.

Historierne om Marco Polos rejse langs Silkevejen til “Riget i midten”, og Vasco da Gamas sejlads til Indien omkring Kap Det Gode Håb, skaber længsel i eventyrlystne sind. – Og romaner, hvor handlingen finder sted i eksotiske lande, hvor mennesker lever deres liv fjernt fra vores, sætter fart på rejsedrømmene.

Se Ta Prohm-templet i Cambodja en morgen ved daggry, før bus turisterne vågner op. Nyd en aften med lounge-musik og cocktails 25 etager over gadeniveau på tagterrassen af et boutique-hotel i Bangkok. Eller drik en Singapore-sling ved den legendariske Raffles, inden en udflugt til den smukke villa blandt rismarkerne i Ubud, hvor Balis kongelige havde deres skjulested.

Poolside på Chedi Club Tanah Gajah i Ubud, Bali.
Poolside på Chedi Club Tanah Gajah i Ubud, Bali.
Foto: GHM Hotels

Kom med til Hong Kong, som betyder “duftende havn” på kantonesisk, og hvor lugt, smag og sanseindtryk stadig kan tage pusten fra de fleste. Oplev Den kinesiske mur i sin oprindelige tilstand i Yanqing, hvor du bor på Commune by the Great Wall i en af ​​de 40 villaer, designet af 12 af Asiens førende arkitekter.

Oplev Mongoliets stepper og blomstrende dale fra hesteryg, og tilbring aftenen i en traditionel yurt.

City Palace i Jaipur, Indien.
City Palace i Jaipur, Indien.
Foto: Shanna Baker

Se solopgangen i den blå by Jodhpur og solnedgangen i den lyserøde by Jaipur i Indien, sæt spisepindene i Jiros verdensberømte sushi i Tokyo eller nyd stilheden i et kloster i Bhutan.

Reflekter over livets forgængelighed når kirsebærknopperne brister. Blomsterpragten kan beundres langs Philosopher’s Path i Kyoto eller i det tidligere geisha-område i Kanazawa. Se Indiens vandveje fra første række ombord på en flodbåd i Kerala, eller oplev Vietnam – fra Ho Chi Minh til Hanoi – med Victoria Express Train, et 5-stjernet luksus tog, der fører dig gennem landets historie.

Rejseforslag til Asien


Filter Categories
Alle
Bali
Bhutan
Cambodia
Filippinerne
Indien
Indonesien
Japan
Kina
Laos
Nepal
Singapore
Sri Lanka
Thailand
Vietnam

Nyhedsbrev

Vær den første som får adgang til rejsenyheder, eksklusive tilbud og inspirerende tips.