Foto: iStock

Europa


Vort eget kontinent og vor egen historie. Men Europas historie er også verdens historie, og derfor er den største luksus for nutidens globetrottere at undgå de største folkemængder, som kommer hertil for at gå i historiens fodspor.

Drømmen om Europa strækker sig fra aurora borealis, som danser over himlen i nord, til smagen af den perfekte gelato på Caffè Sicilia i syd, på øen med samme navn.

Den går fra første række i Wiener Staatsoper under nytårskoncerten, til en madoplevelse helt ud over det sædvanlige på The Three Chimneys på vestkysten af Isle of Skye, efter at have vandret gennem eventyrlandskabet Quiraing og næsten kørt vild over øde skotske lyngheder. Den handler om at nyde efterårets friske trøfler i Piemonte, østers i Bretagne og salt hav på Costa Esmeralda.

Yachten Nero på togt i Middelhavet.
Yachten Nero på togt i Middelhavet.
Foto: Yacht Charter Fleet

Sejl i Ægæerhavet, og kast anker i en øde bugt eller læg til kaj på jet set-øen Mykonos. Her venter verdens lækreste sommerhuse og interiørbutikker hvor du kan fare vild i ren begejstring. I Cornwall ligger charmerende småbyer i hver bugt.

Overlad Colosseum og Den Spanske Trappe til horderne, og kom hellere med på madsafari i Testaccio, bydelen i Rom ved floden Tiber, hvor sejlskibene lossede vin og honning, olie og oliven. Tilbring natten i nystrøget sengetøj i Andalusiens smukkeste paradores eller på et slot i Bourgogne med en årgangsvin fra nærmeste vingård inden for rækkevidde.

Terrassen på Hotel Villa Honegg i Schweitz.
Terrassen på Hotel Villa Honegg i Schweitz.
Foto: Hotel Honegg

Se barokke flødeskumshuse, som klamrer sig til bjergsiderne i den kejserlige kurby Bad Gastein. Begiv dig ud på vandretur, eller prøv randonee-ski i de schweiziske alper med base i den eventyrlige Villa Honegg. Bestig toppene i de smukke Pyrenæer, og nyd den kreative kogekunst hos El Celler de Can Roca i Girona, før rejsen går videre mod Middelhavet.

Bliv ør af shoppinglykke i London og Paris, og hvil fødderne på The Savoy eller Hotel de Crillon. Rejs tilbage i tiden med det glamourøse art deco-ikon, The Venice Simplon-Orient-Express, og oplev gæstfriheden på Aman Sveti Stefan, The Chedi Luštica Bay eller Europas første One&Only i det fortsat lidt tilbagetrukne adriaterhavsland Montenegro.

Rejseforslag til Europa


Filter Categories
Alle
Cruise i Middelhavet
Grækenland
Italien
Portugal
Schweiz
Skotland
Spanien

Nyhedsbrev

Vær den første som får adgang til rejsenyheder, eksklusive tilbud og inspirerende tips.