Indrejsebestemmelser


I forbindelse med Covid-19 vil vi på denne side holde vores kunder opdateret om indrejseregler og infektionskontrol rådgivning på vores destinationer.

Siden opdateres med information og status om, hvad der kræves af danske statsborgere for at rejse til disse lande, samt praktiske regler for infektionskontrol, da vi modtager dette fra vores partnere og leverandører. Du kan også ringe til vores rejsekonsulenter på tlf. 89 80 68 60. Bemærk, at andre regler kan gælde for kunder, der skal på andre typer rejser, såsom forretningsrejser osv., såvel som for kunder med andet statsborgerskab.

Vi tager forbehold om ændringer i indrejseregler og -bestemmelser, som ofte sker med kort varsel.

Vores Covid-garanti gælder fortsat, og du kan læse mer om denne her.

Grænserne til Maldiverne er åbne for danske statsborgere.

Du kan læse mere om restriktioner og krav ved indrejse til Maldiverne her og her.

UM fraråder alle rejser til Maldiverne. Rejsevejledningen gælder indtil videre til og med 20. april 2021, men de kan blive forlænget.

Du kan læse mere på UMs hjemmeside om rejsevejledning til Maldiverne.

Grænserne til Seychellerne er åbne for danske statsborgere med visse begrænsninger. Læs mere her og her.

UM fraråder alle rejser til Seychellerne. Rejsevejledningen gælder indtil videre til og med 20. april 2021, men de kan blive forlænget.

Grænserne til Mauritius er i praksis lukket indtil videre, da man skal være i 14 dages karantæne ved ankomsten. Du kan læse mere her.

UM fraråder alle rejser til Mauritius. Rejsevejledningen gælder indtil videre til og med 20. april 2021, men de kan blive forlænget. 

UM fraråder alle rejser til Singapore. Rejsevejledningen gælder indtil videre til og med 20. april 2021, men de kan blive forlænget. 

Du kan læse mere på UMs rejsevejledning for Singapore.

Grænserne til Thailand er i praksis lukket indtil videre. Vi opdaterer denne side, når nye oplysninger bliver tilgængelige.

UM fraråder alle rejser til Thailand. Rejsevejledningen gælder indtil videre til og med 20. april 2021, men de kan blive forlænget. 

Du kan læse mere på UMs rejsevejledning for Thailand.

Grænserne til Sri Lanka er åben med visse restriktioner, som du kan læse om her.

UM fraråder alle rejser til Sri Lanka. Rejsevejledningen gælder indtil videre til og med 20. april 2021, men de kan blive forlænget. 

Du kan læse mere på UMs rejsevejledning for Sri Lanka.

Grænsen til St. Lucia er åben med visse restriktioner, som du kan læse om her.

UM fraråder alle rejser til St. Lucia. Rejsevejledningen gælder indtil videre til og med 20. april 2021, men de kan blive forlænget. 

For info om Australien og New Zealand, se information hos Australienrejser.

For info om Stillehavsøerne, se information hos Fijirejser.

Kontakt os for information.

Siden blev sidst opdateret 26. marts 2021.

Nyhedsbrev

Vær den første som får adgang til rejsenyheder, eksklusive tilbud og inspirerende tips.