Om Private Travel Lab


Private Travel Lab er et special bureau for dig som ønsker en rejse ud over det sædvanlige. Hvad enten ønsket er en helt speciel destination, oplevelse, anledning eller aktivitet, så kan vi imødekomme dit ønske. 

Hele verden er vores arbejdsområde, og vi kender de små skjulte perler som du ikke vidste fandtes. Vi ved hvilket værelse der har den bedste udsigt og hvilke stier som er værd at følge. Hvad enten ønsket er barfodsluksus og “back to basic” eller om rejsen skal byde på guldrandede krystalglas og glitrende oplevelser, så har vi rejsen, der giver dig hvad du ønsker.

Private game driving i Sabi Sand i Sydafrika.
Private game driving i Sabi Sand i Sydafrika.
Foto: Singita

Som specialister på eksklusive rejser og oplevelser, er vi med i Serandipians by Traveller Made, et verdensomspændende netværk for leverandører og tilrettelæggere af de mest unikke rejseoplevelser. Sammen med vores partnere i Serandipians kan vi åbne lukkede døre og tilbyde vores kunder helt specielle kundefordele som gratis opgradering af værelser, velkomsthilsen, late-checkout, VIP status osv.

My tastes are simple; I am easily satisfied with the best.

Winston S. Churchill

Private Travel Lab tilhører Australiareiser-Gruppen. Selskabet er registreret i Rejsegarantifonden og følger dansk pakkerejselovgivning.

Vores andre brands er:

Vores kontor ligger i Århus, i starten af strøget, kun 150 meter fra banegården og 200 meter fra rutebilstationen. Kommer du i bil kan du nemt finde parkering i Bruuns Galleri eller Salling P-Hus. Her har vi hyggelige kontorer og møderum hvor vi gerne præsenterer vores rejseforslag for dig. Men for mange af vores kunder er hverdagen at rejse, og det kan være svært at finde tid til at komme ind til os. Derfor tilbyder vi også at komme ud til kunden på kontoret eller hjemme. Vi er naturligvis også tilgængelig på telefon og e-mail. Din diskretion er vigtig for os, og det er en selvfølge at alle forespørgsler og rejser behandles med fortrolighed. 

Hvem er vi?


.

Private Travel Lab er en filial under Australiareiser AS. Australiareiser AS er medlem af Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo