Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Om Private Travel Lab


Private Travel Lab er et special bureau for dig som ønsker en rejse ud over det sædvanlige. Hvad enten ønsket er en helt speciel destination, oplevelse, anledning eller aktivitet, så kan vi imødekomme dit ønske. 

Hele verden er vores arbejdsområde, og vi kender de små skjulte perler som du ikke vidste fandtes. Vi ved hvilket værelse der har den bedste udsigt og hvilke stier som er værd at følge. Hvad enten ønsket er barfodsluksus og “back to basic” eller om rejsen skal byde på guldrandede krystalglas og glitrende oplevelser, så har vi rejsen, der giver dig hvad du ønsker.

Private game driving i Sabi Sand i Sydafrika.
Private game driving i Sabi Sand i Sydafrika.
Foto: Singita

Som specialister på eksklusive rejser og oplevelser, er vi med i Serandipians by Traveller Made, et verdensomspændende netværk for leverandører og tilrettelæggere af de mest unikke rejseoplevelser. Sammen med vores partnere i Serandipians kan vi åbne lukkede døre og tilbyde vores kunder helt specielle kundefordele som gratis opgradering af værelser, velkomsthilsen, late-checkout, VIP status osv.

My tastes are simple; I am easily satisfied with the best.

WINSTON S. CHURCHILL

Private Travel Lab tilhører Australiareiser-Gruppen. Selskabet er registreret i Rejsegarantifonden og følger dansk pakkerejselovgivning.

Vores andre brands er:

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo