Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

All inclusive på krydderiøen Zanzibar

Foto: Alex Green - stock.adobe.com

All inclusive på krydderiøen Zanzibar


8 dage

Afrejse hele året

Zanzibar

Fra kr. 31.900 per person.

Zanzibar er en uforglemmelig ø med hvide strande, spændende byer og eksotisk kultur. Tilbring din næste ferie her og lær en ø at kende, der har mere at tilbyde, end du måske tror.

Zanzibar er en unik koralø i Det Indiske Ocean, ikke langt fra Tanzania. Sammen med Pemba og omkring 50 andre øer var Zanzibar oprindeligt et uafhængigt land, men blev indlemmet i Tanzania i 1964. De har dog stadig selvstyre med deres egen regering og præsident.

Gennem århundreder er Zanzibar blevet koloniseret adskillige gange. Egyptere, fønikere, indianere, kinesere, persere, portugiser, omanske araber, hollænderne og briterne er nogle af dem, der har bosat sig her gennem historien, og alle har påvirket øen, kulturen og folket til det, de er i dag.

Melia Zanzibar
Melia Zanzibar har en 300 meter kridthvid strand.

Øens kaldenavn gennem historien er Spice Island, krydderiøen, og bare krydderier er stadig noget, de produceres meget af i dag. Zanzibars storhedstid var i begyndelsen af ​​1800-tallet, da sultanen af ​​Muscat flyttede den omanske hovedstad fra Muscat til Stone Town. Krydderiplantager blev udviklet (især nellike-træet), slavehandelen var på sit højeste og Zanzibar blev det vigtigste sted i Østafrika.

Meliá Zanzibar

Dit ophold på Zanzibar tilbringes på Meliá Zanzibar, en luksuriøs all-inclusive strandresort på den nordøstlige kyst af Zanzibar. Resortet ligger ca. 45 minutter fra UNESCOs verdensarvsliste og hovedstaden Stone Town.

Meliá Zanzibar har en 300 meter lang strand, der løber langs store dele af byen med smukt hvidt sand og varme bølger fra Det Indiske Ocean. Resortet har seks restauranter og fem barer, der serverer lokale og internationale specialiteter. Alt er lavet med lidenskab for at du skal få fantastiske mad- og cocktailoplevelser.

Melia Zanzibar
Melia Zanzibar har seks restauranter at vælge imellem.

Meliá Zanzibar har en bred vifte af værelsestyper lige fra private villaer med private haver og infinity-pools til romantiske pavilloner med udsigt over Det Indiske Ocean. Alle værelser og suiter er indrettet i en moderne stil og er designet til at give dig privatliv.

Derudover har resortet en spa med en lang række behandlinger at vælge imellem, en swimmingpool, fitnesslokale, skønhedssalon og sauna. Resortet er behjælpelig med at lave et spændende aktivitetsprogram, så du kan opleve, hvad Zanzibar har at tilbyde.

Vi slutter med at sige KARIBU – hvilket betyder velkommen på swahili. Kontakt os for at planlægge din rejse til Zanzibar.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 31.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 45.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København-Zanzibar med Qatar Airways i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter på Melia Zanzibar i en Ocean View Bungalow med all inclusive
  • Private transfer t/r lufthavn-hotel på Zanzibar

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Maldiverne

Maldiverne: Velaa Private Island

9 dage

Fra kr. 133.500

Mauritius

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

9 dage

Fra kr. 39.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo