Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Det allerbedste af Sydafrika

Foto: Royal Malewane

Det allerbedste af Sydafrika


12 dage

Afrejse hele året

Cape Town, Franschhoek, Kruger National Park

Fra kr. 112.500 per person

Dette rejseforslag samler det bedste Sydafrika har at byde på. Kontrasterne undervejs er store og begynder med historie, kunst og kultur i urbane Cape Town.

Derefter går færden via idylliske Hermanus og Franschhoek til Kruger Nationalpark – et eldorado for safari. Oplevelserne er eksklusive, resortene luksuriøse og alle detaljer er med til at give et mindeværdigt Afrika-eventyr.

Birkenhead House.
Der er noget majestetisk over alle aspekter ved Birkenhead House.

Cape Town

I ankommer til Cape Town og tager ind på det prisbelønnede hotel, The Silo. Kunst er centralt i udsmykningen af hotellet, i tillæg til spa og en velrenommeret restaurant. Cape Town er en Spændende storby med utallige muligheder til at opleve kunst, kultur og steder af historisk betydning. En udflugt til Table Mountain med kabelbane giver panoramaudsigt over byen og på Robben Island ligger fængslet hvor Nelson Mandela tilbragte 27 år i fangenskab.

Birkenhead House

Efter besøget i storbyen går det videre til mere landlige omgivelser. Birkenhead House ligger ved kyst landsbyen Hermanus syd for Cape Town. Hotelbygningen regerer i landskabet, ligesom kongen af haugen, øverst på en klippe med pragtfuld havudsigt. Køkkenet holder et skyhøjt niveau og benytter sig blandt andet af tilgangen til frisk fisk og skaldyr.

Birkenhead House.
Birkenhead House er stilfult, også indefra.

Dette er ikke langt fra Afrikas aller sydligste punkt, hvor Atlanterhavet og Det indiske Ocean mødes. Kolde strømme møder varme og skaber et helt enestående maritimt liv. Hvaler og delfiner kan iagttages fra land eller båd. I kan surfe, tage en tur på hesteryg eller opleve nærkontakt med hvidhajen i et hajbur. Er der andre ting end et adrenalin-kick som står på ønskelisten, er det blot at vælge og vrage blandt lidt roligere aktiviteter; tag en runde på golfbanen, gå en tur i det spændende naturlandskab, vinsmagning eller saml skaldyr på stranden, som køkkenet tilbereder for jer.

La Residence.
La Residence ligger i et idyllisk vindistrikt hvor kulturen bærer præg af de franske rødder.

Franschhoek

La Residence ligger i et af vindistrikterne i tilknytning til Franschhoek. Mod slutningen af 1600-tallet blev Franschhoek tildelt 200 hugenotter som var flygtet fra forfølgelse i Frankrig. De franske flygtninge startede vinproduktionen og i dag produceres der vin her, som eksporteres til hele verden. Og det er netop vin som er tema for opholdet, selvfølgelig akkompagneret af fransk kogekunst.

Efter tre destinationer i og rundt om Cape Town, flyver I indenrigsfly til Hoedspruit Airport.

Kruger National Park

Luxury lodges er blevet et symbol på den nye form for luksus. Særligt når natur og dyreliv står i fokus, er det ideelt med en stilfuldt indrettet hytte med alle faciliteter, gourmet og 5-stjerners service.

Royal Malewane.
Royal Malewane.

Royal Malewane ligger midt i smørhullet for safari og naturoplevelser i Kruger National Park. Her får I muligheden for at se ikoniske dyr i det fri fra en firehjulstrækker med kompetente guider. Kruger National Park blev etableret i 1898 for at beskytte dyrelivet i det sydafrikanske lavland. Parken er 350 km lang og i snit 60 km bred. Den regnes som flagskibet blandt Sydafrikas nationalparker, rangeret som et af verdens bedste steder for safari.

Royal Malewane.
Regn med at tage hjem fra Kruger National Park med uforglemmelige minder i bagagen.

Hjemrejsen til Danmark er fra Johannesburg. Rejseforslaget kan udvides og tilpasses. Tag kontakt for at få et skræddersyet tilbud baseret på jeres ønsker og vores erfaring.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 112.500 per person med Economy Class
  • Fra kr. 136.500 per person med Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Sydafrika
  • Indenrigsfly Cape Town – Hoedspruit
  • Alt transport mellem resorter og lufthavne
  • 3 nætter The Silo, Cape Town – morgenmad
  • 2 nætter Birkenhead House, Hermanus – all inclusive
  • 2 nætter La Residence, Franschhoek – morgenmad
  • 3 nætter Royal Malewane, Kruger – all inclusive

Turen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Brasilien

Brasiliens højdepunkter fra nord til syd

27 dage

Fra kr. 77.900

Australien

Luksus i Australien

14 dage

Fra kr. 103.000

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo