Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Eksklusiv safarirejse til Botswana

© Royal Chundu Zambezi River Lodge

Eksklusiv safarirejse til Botswana


9 dage

Afrejse hele året

Savuti – Chobe National Park, Moremi Game Reserve, Victoria Falls

Fra kr. 158.900 per person.

Denne eksklusive rejse til Botswana inkluderer nogle af de bedste safarioplevelser, Afrika har at byde på. Du bor i nogle af de bedste lejre og hytter i regionen, hvilket gør dette til en enestående oplevelse.

Denne rejse dækker højdepunkterne i Botswana. Fra elefantbestanden i Chobe National Park til det travle dyreliv i Okavango Delta, kronet med et par dage ved Victoria Falls i Zambia. Følg i fodsporene på tidligere opdagelsesrejsende,  med undtagelse af datidens transportformer. På denne rejse flyver du effektivt fra lejr til lejr.

Du starter rejsen på en behagelig måde ombord på Emirates Business Class fra København via Dubai til Johannesburg. Fra Johannesburg flyver du videre til Maun i Botswana, hvor et chartret fly fører dig videre til turens første lodge.

Belmond Savute Elephant Lodge
Kom tæt på dyrelivet i et sikkert miljø.

Savuti – Chobe National Park

De første to dage tilbringes i Savuti – Chobe National Park på det ekstraordinære Belmond Savute Elephant Lodge. Dette er et enestående resort, der giver følelsen af ​​at være tilbage til opdagelsesrejsernes tid. Med kun 12 luksustelte er du garanteret en personlig og privat oplevelse. Et af lodges højdepunkter er vandhullet lige uden for. Du sidder sikkert inde i lodgen og ser elefanter, hyæner og leoparder komme for at drikke vand. Hvis du vil have en pause fra dyrelivet, kan du slappe af ved poolen eller nyde afrikansk-inspirerede spa-behandlinger i spa-teltet. Om aftenen kan du samles omkring lejrbålet for at dele dagens oplevelser med nye venner.

Hovedaktiviteten under opholdet er selvfølgelig Game Drives for at komme tæt på dyrelivet.

Belmond Savute Elephant Lodge
Udsigten fra teltet på Belmond Savute Elephant Lodge.

Savuti, også kendt som Savute, ligger i hjertet af Botswanas smukke Chobe National Park. Savutes savanner har både våde og tørre cyklusser hele året, og besøgende kan opleve et rigt dyreliv. Elefanter, antiloper, løver, sjakaler, kudu, hyæner, bøfler, zebraer, gnuer, geparder og en række fugle er nogle af de ting, du kan være heldig at se.

Dagens første Game Drive starter tidligt. Du får serveret frisk kaffe og friskbagt morgenbrød i teltet, og når solens første stråler sniger sig over horisonten, kører du ud i vildmarken. Tidligt på dagen og sent på eftermiddagen vil du kunne se en af ​​Afrikas største elefant bestande, og store katte som leoparder og løver er på jagt. Afhængigt af sæsonen vil du også opleve den store vandring af zebraer og antiloper. 

Belmond Savute Elephant Lodge
Dyrene er mest aktive i tiden omkring solopgang og solnedgang.

Lige så stemningsfulde og spændende er aftenturene. Skyggerne bliver længere, og himlen bliver rød, og pludselig bliver bushen levende, når dyr og fugle vågner op fra siestaen. Safari-køretøjet kan kun rumme 6 gæster, hvilket sikrer, at alle har en god udsigt fra deres respektive vinduespladser.

Belmond Eagle Island Lodge

Næste stop på rejsen er Moremi Game Reserve, der ligger øst for Okavango Delta. Dette er en af ​​de smukkeste reservater i Afrika og dækker mere end 4800 kvadratkilometer uberørt vildmark. Det varierede terræn inkluderer savanne, tæt skov og vandløb, der snor sig gennem landskabet. Det mangfoldige økosystem inkluderer en bred vifte af vilde dyr, med alt fra store flokke af bøfler, gnuer og zebraer til sjældne antiloper, løver og geparder. Fuglelivet inkluderer de fleste af de ialt 550 fuglearter, der er registreret i Botswana.

Ved ankomsten til Moremi tjekker du ind på Belmond Eagle Island Lodge, den perfekte safarihytte. Lodgen har 12 luksustelte eller hytter, som du også kan kalde det, hver på 82 kvadratmeter med privat udendørs veranda og en lille pool. Fra den store seng har du udsigt over deltaet. De fælles områder inkluderer en restaurant med sin egen pizzaovn, opholdsstue med bar, bibliotek, bålplads og Fish Eagle Bar, som ligger lige over vandet. 

Belmond Eagle Island Lodge
Kom tæt på dyrelivet på Belmond Eagle Island Lodge.

Lodgen tilbyder en række vandbaserede safariaktiviteter, herunder motorbådssafari, mokoro-safari (en lokal kano), fisketure, fodsafari og den ultimative luksus-helikopter-safari-oplevelse.

Mombo Camp

Fra Belmond Eagle Island Lodge flyver du videre til Mombo Camp, som også ligger i Moremi Game Reserve. Mombo Camp betragtes som en af ​​de bedste safarilejre i Afrika. Et ophold på denne luksuriøse safarilejr placerer dig i centrum af Okavango Delta, eller som lokalbefolkningen gerne kalder det: “The Predator Capital of Africa”. Dette er Big Five-området, og flere unikke Game Drives venter på dig under dit ophold her.

Mombo Camp
Game Driving er et af turens store højdepunkter.

Lejren ligger under store skyggefulde træer og har udsigt over et stort vådområde med et rigt  fugle- og dyreliv. De klassiske telt-suiter er bygget på hævede platforme, der giver panoramaudsigt over omgivelserne og minimerer påvirkningen af ​​omgivelserne. Mombos elegante indretning har klare henvisninger til kolonitiden. Derudover har hver suite en udendørs bruser og et privat udendørs område, hvor du kan se dyrelivet.

Under dit ophold tilbydes daglige Game Drives i safaribiler med maksimalt 4 gæster. Mellem safarierne har du flere aktiviteter at vælge imellem i lejren, såsom at gå i swimmingpoolen, i spa, bibliotek og bar, og måltiderne bliver et højdepunkt på turen.

Royal Chundu Zambezi River Lodge
Se de mægtige Victoria Falls.

Victoria Falls og Livingstone

Det sidste stop på rejsen er den travle by Livingstone, der ligger et par kilometer fra Zambezi-floden i det sydvestlige Zambia. Området er bedst kendt for de storslåede Victoria Falls. Vandfaldene, lokalt kendt som “Røgen, der tordner”, kan ses fra både Zambia og Zimbabwe.

Området har en hel række aktiviteter at tilbyde, både for dem der elsker dyreliv, fantastisk natur og adrenalin. Her finder du fremragende fiskeri, muligheder for bungee-jump, måske verdens bedste rafting-oplevelse, zip-lining, eller du kan bare gå rundt og beundre vandfaldene. De, der leder efter mere afslappende aktiviteter, kan tage en solnedgangskrydstogt på Zambezi, besøge det livlige Livingstone Market eller lære mere om regionens historie og arkæologi på Livingstone Museum.

Royal Chundu Zambezi River Lodge
Nyd udsigten over Zambezi på Royal Chundu Zambezi River Lodge.

Du bor på Royal Chundu Zambezi River Lodge, som er beskyttet af to strømfald på en privat del af Zambezi-floden, ca. 30 kilometer fra Victoria Falls. Lodgen appellerer til alle, der ønsker at opleve faldet, mens de ønsker et fredeligt og afsondret ophold. Fra din private veranda kan du nyde udsigten og dyrelivet i Zambezi. Udforsk floden på en kanotur eller forkæl dig selv i det flydende flodspa.

Efter dit ophold i Livingstone flyver du tilbage til Johannesburg og videre hjem med Emirates.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 158.900 pr person når to rejser sammen

Prisen inkluderer

 • Fly København-Johannesburg t/r med Emirates på Business Class
 • Fly Johannesburg-Maun // Livingstone-Johannesburg
 • Charterfly mellem camps i Botswana og Zambia
 • 2 nætter på Belmond Savute Elephant Lodge inkl. helpension
 • 2 nætter på Belmond Eagle Island Lodge inkl. helpension
 • 2 nætter på Mombo Camp inkl. helpensjon
 • 2 nætter på Royal Chundu Zambezi River Lodge inkl. helpension

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Sydafrika

Det allerbedste af Sydafrika

12 dage

Fra kr. 112.500

Marokko

Oplev det farverige Marokko

15 dage

Fra kr. 20.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo