Rundrejse i Namibia

land
Etosha National Park, Sossusvlei, Damaramaland, Skeleton Coast
varighet
11 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 131.000 per person.
kontakt

En magisk og unik rundtur i Namibia, der viser det allerbedste landet har at tilbyde. Turen tager dig fra Etosha National Park til øde områder i nord, Damaramaland, Skeleton Coast og de verdensberømte klitter i Sossusvlei.

Du kommer tæt på dette fascinerende land, dets vilde dyr, natur, nomade-folk, ørken og hav. Undervejs bliver du transporteret fra sted til sted i privat fly og opholder sig i eksklusive og komfortable hytter, lejre og resorts, som alle har deres egen unikke placering og stil.

Dag 1

Du ankommer til hovedstaden Windhoek med Qatar Airways på Business Class. Efter at have afsluttet immigration formaliteter venter en privat flyvning til Etosha National Park og Onguma Game Reserve. Her tjekker du ind på Onguma – The Fort, et unikt resort med kun 12 suiter, der tilbyder en privat og eksklusiv oplevelse. The Fort har massive murvægge med et afrikansk touch blandet med inspiration fra Marokko og Indien. Resortet hævder også at have den fineste solnedgang i hele Namibia. Der er derfor ingen tvivl om, at resortet er en oplevelse i sig selv!

Onguma - The Fort
Onguma – The Fort i Etosha National Park.

Efter check-in får du serveret frokost, før du tager din første safari eller “game drive” ved solnedgang. Onguma Reserve er hjemsted for mere end 30 forskellige dyrearter, såsom kudu, giraf, elantilope, oryx antilope, zebra, impala, løve, gepard og leopard. Reservatet er også for nylig blevet besøgt af sorte næsehorn.

Om aftenen serveres middag på resortet.

Dag 2 og 3

Etosha National Park blev erklæret en nationalpark allerede i 1907 og huser hundredvis af pattedyr, fugle og krybdyr. Dagene starter med en game drive efter morgenmaden, inden du vender tilbage til resortet til frokost. Derefter går turen tilbage til nationalparken, blandt andet besøger du flere vandhuller, hvor dyrene samles for at drikke. Ved solnedgang kan du enten tage det med ro på resortet eller tage del i en sidste game drive i Etosha eller Onguma Reserve.

Dag 4 og 5

Efter morgenmaden flyver du til de øde områder i det nordlige Namibia. Her bor du i den intime og fredelige Serra Cafema-lejr, som er inspireret af det lokale Himba-folk.

Et af højdepunkterne i dette ophold er et besøg hos Himba-folket, hvor du vil høre mere om deres nomadiske kultur og livsstil. Lejren ligger tæt på Kunene-floden, og du vil også blive taget med på en sejltur på floden for at se fuglelivet og krokodiller, der ligger langs flodbredderne.

Du får også mulighed for at deltage i en firhjulstrækker tur i ørkenen, ledet af lokalt kendte guider samt ture i åbne køretøjer og guidede vandreture for at udforske naturen yderligere.

Serra Cafema
Du flyver private fly fra sted til sted.

Dag 6 og 7

Turen fortsætter til Damaramaland, hvor du tilbringer de næste to nætter på Sorris Sorris Lodge. Med Brandberg Massif  og Ugab-floden som baggrund er dette en perfekt base for at udforske Damaramalands ørkenlandskab. I området er der en gruppe elefanter, der er vant til det barske ørkenklima, og du kan deltage i safarier for at se efter disse. Andre tilbudte aktiviteter inkluderer guidede vandreture og et kulturelt møde med Sorris Sorris-samfundet.

Dag 8

Efter en god morgenmad er næste stop Skeleton Coast og Namibias mest populære ferieby, Swakopmund. Her får du tid på egen hånd til at se dig omkring i byen. Swakopmund er en unik by beliggende midt i kløften mellem ørken og hav med grønne græsplæner, parker og palmer. Byen blev grundlagt af tyske kolonister i 1892, og omkring byen er der flere vartegn og attraktioner, hvor du får et indblik i kolonitiden.

Om eftermiddagen køres du til lufthavnen til en kort flyvning til Walvis Bay, hvor du bliver indkvarteret på Pelican Point Lodge. Lodgen ligger på den øde Pelican Point-halvø, og her finder du uberørte strande med Atlanterhavet på den ene side og Walvis Bay Lagoon på den anden. Du ser solnedgangen fra resortet med noget godt i glasset, før middagen servers.

Pelican Point
Pelican Point Lodge i Walvis Bay.

Dag 9

Bliv ikke overrasket, hvis omgivelserne er dækket af tåge, når du vågner op, men dette forsvinder hurtigt, når varmen fra solen tager fat. Efter en tidlig morgenmad går turen til den lokale Yacht Club, hvor du går ombord på et cruise, der fører dig til beskyttede dele af lagunen, hvor der er et utroligt fugleliv. Båden fører dig videre til områder, hvor du vil se sæler og flokke af delfiner, der vil svømme med båden. I slutningen af ​​krydstogtet får du serveret frokost: frisk østers og mousserende vin.

Efter frokost går turen ind i verdens ældste ørken. I løbet af eftermiddagen vil du se, hvor meget dyreliv der er i ørkenen, og hvordan dyrene har tilpasset sig det golde miljø. Fodløse firben og ørken kamæleoner er nogle af de dyr, du måske vil se. Du lærer også om geologi, formationer og dannelse af ørkenen, og dagen slutter med en adrenalin fyldt tur over klitterne. Middagen serveres, når du vender tilbage til Pelican Point Lodge.

Dag 10

Så snart morgentågen letter, flyver du til det sidste stop og turens store højdepunkt – Sossusvlei – med sine ikoniske røde klitter. Undervejs krydser du Namib Naukluft Park og Moon Valley. Du tjekker ind på Little Kulala, som er placeret i den private Kulala Wilderness Reserve. Dette er udgangspunktet for Sossusvlei med verdens højeste klitter og en fantastisk stjernehimmel. Dyrelivet i området, der har tilpasset sig ørkenforholdene, er fascinerende og tilføjer opholdet en ekstra dimension.

Little Kulala
Little Kulala.

Efter frokost kan du nyde feriestedet og dets omgivelser, før du kan deltage i en tur i reservatet. Og når solen er gået ned, er det obligatorisk at se på den fantastiske stjernehimmel!

Dag 11

Dagen kræver en tidlig start for at få mest muligt ud af den. Ved solopgang flyver du til indgangsporten til Sossusvlei. Herfra skifter du til et firehjulstræk, der fører dig ind i parken. Klitterne her anses for at være de højeste i verden, endda højere end dem, der findes i Sahara. De utroligt høje og stjerneformede klitter med en varm, rød farve er en gave til alle, der nyder fotografering. Den røde farve i sandet skifter med solen, fra dyb abrikos til varm-rød og alle farvespektrum derimellem.

Efter Sossusvlei stopper du hurtigt i Sesriem Canyon, inden du kører tilbage til landingsbanen. En hurtig flyvning fører dig tilbage til Little Kulala, hvor du kan bruse ørkensandet væk og pakke din bagage. Efter frokost flyver du tilbage til Windhoek og derfra hjem til Danmark.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

Fra kr. 131.000 per person når to rejser sammen

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København – Windhoek t/r på Business Class med Qatar Airways
 • Privat charterfly mellom destinationerne i Namibia
 • 3 nætter på Onguma – The Fort inkl. helpensjon
 • 2 nætter på Serra Cafema inkl. helpension
 • 2 nætter på Sorris Sorris inkl. helpension
 • 2 nætter på Pelican Point Lodge inkl. halvpension
 • 1 nat på Little Kulala inkl. Helpension
 • Alle transfers til og fra lodger og lufthavne/fly-pladser
 • Udflugter nævnt i programmet

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag