Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Rundrejse i Namibia

Foto: Serra Cafema

Rundrejse i Namibia


12 dage

Afrejse hele året

Etosha National Park, Sossusvlei, Damaraland, Skeleton Coast

Fra kr. 112.900 per person.

En magisk og unik rundrejse i Namibia, som viser det allerbedste, landet har at byde på. Rejsen tager dig fra de verdensberømte klitter i Sossusvlei, til Skeleton Coast, Damaraland, øde områder i nord og Etosha National Park.

I kommer helt tæt på dette fascinerende land, dets dyreliv, natur, nomadefolk, ørken og hav. Undervejs rejser i fra sted til sted med rutefly, og bor i eksklusive og komfortable lodges, camps og resorts, som alle har deres egen unikke beliggenhed og stil.

Dag 1 og 2

I ankommer til hovedstaden Windhoek med Lufthansa på Business Class. Efter at have afklaret immigrationsformaliteterne, vil rutefly tage jer videre til Sossusvlei – berømt for sine ikoniske røde klitter.

I tjekker ind på Little Kulala, som ligger i det private Kulala Wilderness Reserve. Dette er udgangspunktet for Sossusvlei, med verdens højeste klitter og en fantastisk stjernehimmel. Dyrelivet i området, som har tilpasset sig ørkenforholdene, er fascinerende og tilføjer en ekstra dimension til dit ophold.

Little Kulala.
Little Kulala.

I løbet af dagene på Lille Kulala kan i vælge mellem flere aktiviteter. Udover at nyde resortet og dets omgivelser, kan i komme på en køretur i naturreservatet. Et besøg i klitterne i Sossusvlei er obligatorisk. De anses for at være verdens højeste, endda højere end dem, der findes i Sahara. De utrolig høje og stjerneformede klitter med en varm, rød farve er en gave til alle, der kan lide fotografering. Den røde farve i sandet ændrer sig med solens passage, fra dyb abrikos til varm rød og alle farvespektre imellem. Og når solen er gået ned, er det obligatorisk at beundre den vidunderlige stjernehimmel.

Dag 3 og 4

Fra Sossusvlei flyver i til Namibias mest populære ferieby, Swakopmund. Fra lufthavnen fortsætter køreturen til Walvis Bay, hvor i bliver indkvarteret på Pelican Point Lodge. Lodgen ligger på den øde Pelican Point halvø og her finder i uberørte strande med Atlanterhavet på den ene side og Walvis Bay Lagoon på den anden. Dette er et unikt sted for marine aktiviteter, og omkring lodgen er der blandt andet en stor koloni af sæler og et rigt fugleliv.

Pelican Point Lodge.
Pelican Point Lodge i Walvis Bay.

Tilbudte aktiviteter hos Pelican Point Lodge:

 • Guidede ture blandt sæler, sjakaler, flamingoer, pelikaner, skarv, terner og mange andre dyrearter.
 • Sunset drinks i den fjerne ende af halvøen
 • Guidede ture på halvøen, som omfatter de bedste surfspots i Skeleton Bay, skibsvrag, kajen og dyreliv.
 • At slentre langs stranden i jeres eget tempo kan varmt anbefales og er en del af Pelican Point Lodge-oplevelsen
 • Forlis i gåafstand

Dag 5 og 6

I dag tager i en sejltur til Walvis Bay, inden i forlader Pelican Lodge og bliver kørt tilbage til lufthavnen i Swakopmund.

Turen fortsætter med fly til Damaraland, hvor i overnatter de næste to nætter på Damaraland Camp. Her har i en perfekt base til at udforske Damaralands ørkenlandskab. Huab River Valley er et af Namibias mest dramatiske vildmarksområder, og den danner baggrunden for Damaraland Camp. Når solen går ned, skifter farven på sletter og bjerge fra rust til lilla. Det barske landskab har fascinerende dyreliv, usædvanlig flora, gammel klippekunst og imponerende geologi. I området er der blandt andet elefanter, der har vænnet sig til det barske ørkenklima.

Damaraland Camp.
Damaraland Camp.

Under jeres ophold har i en række aktiviteter at vælge imellem, lige fra guidede natur- og skorpionture, længere gåture for de aktive, stjernekiggeri, kulturelle besøg og meget mere.

Dag 7 og 8

Efter morgenmaden flyver i til de øde områder i det nordlige Namibia. Her bor i på den intime og fredelige lejr Serra Cafema, som er inspireret af det lokale Himba-folk.

Et af højdepunkterne ved dette ophold er et besøg hos Himba-folket, hvor i vil høre mere om deres nomadiske kultur og livsstil. Lejren ligger tæt på Kunene-floden, og i bliver også taget med på en sejltur på floden for at se fuglelivet og krokodillerne, der ligger langs flodbredderne.

Serra Cafema.
Sunset drinks nær Serra Cafema.

I vil også få mulighed for at komme med på en quad-motercykeltur ind i ørkenen, ledet af lokale guider, samt ture i åbne køretøjer og guidede gåture for at udforske naturen yderligere.

Dag 9 og 10

Fra Serra Cafema fortsætter rejsen med fly til Ongava. Ved ankomsten bliver i kørt til Little Ongava, den mest luksuriøse indkvartering i Etosha og hele Namibia.

Ongava Private Game Reserve grænser op til Etosha National Park, ved foden af ​​en bjergkæde, hvis navn er næsten umuligt at udtale – Ondundozonanandana. Her finder du hundredvis af pattedyr, fugle og krybdyr, og det er dyrelivet, der er i centrum for oplevelserne. Dagene starter med en game drive efter morgenmaden, inden i rejser tilbage til resortet til frokost. Om eftermiddagen venter et nyt game drive, blandt andet besøger i flere vandhuller, hvor dyrene samles. Dagens site game drive slutter med en drink ved solnedgang.

Little Ongava Lodge.
Little Ongava Lodge.

Lille Ongava er en intim lejr med fantastisk udsigt over det omkringliggende slettelandskab. Lejren har kun tre suiter, hver med sin egen lille pool og udendørs bruser. Loungen og spisestuen har en spektakulær udsigt over et nærliggende vandhul. Gæster på Ongava deler en dedikeret guide og køretøj, der sikrer en unik naturoplevelse på en af ​​Afrikas bedste vildmarksdestinationer.

Dag 11

I dag flyver i tilbage til Windhoek, en livlig hovedstad med et særpræget tysk præg. Byen har mange seværdigheder, der kan dateres tilbage til landets kolonitid.

I bliver kørt til Weinberg Hotel, hvor i skal overnatte den sidste nat. Hotellets elegante arkitektur omgiver den historiske bygning, der udgør hjertet af Am Weinberg Estate. Weinberg betyder vingård på tysk, og hotellet lever op til sit navn ved at invitere jer til at vælge jeres yndlingsvin fra et omfattende vinkort, mens i nyder hotellets sofistikerede atmosfære.

Dag 12

I dag markerer slutningen på den eventyrlige tur i Namibia. I bliver kørt til lufthavnen i Windhoek, og hjemrejsen slutter, som den begyndte – på Business Class med Lufthansa.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 112.900 per person når to rejser sammen

Prisen inkluderer

 • Fly København – Windhoek retur på Business Class med Lufthansa
 • Ruteflyvninger mellem destinationer i Namibia
 • 2 nætter på Lille Kulala inkl helpension
 • 2 nætter på Pelican Point Lodge inkl. helpension
 • 2 nætter på Damaraland Camp inkl helpension
 • 2 nætter på Serra Cafema inkl. helpension
 • 2 nætter på Little Ongava Lodge inkl. helpension
 • 1 nat på Weinberg Hotel inklusive morgenmad
 • Alle overførsler til og fra lodges og lufthavne/landingsbaner
 • Et stort udvalg af inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Costa Rica

Luksus og naturopplevelser i Costa Rica

13 dage

Fra kr. 51.900

Seychellerne

Drømmeferie til Seychellerne

11 dage

Fra kr. 51.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo