Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Safari i Tanzania

Foto: © G Adventures Inc.

Safari i Tanzania


7 dage

Afrejse hele året

Ngorongoro, Serengeti, Lake Manyara

Fra kr. 41.500 per person.

Er du klar til at tage på opdagelsesrejse? Så er dette uforglemmelige 7-dages eventyr i Tanzania perfekt til dig.

Hold udkig efter «the big five», løve, bøffel, elefant, leopard og næsehorn. Du vil rejse rundt i området omkring Lake Manyara, Ngorongoro krateret og de åbne sletter i Serengeti. Udforsk området omkring Olduvai Gorge, der har været okkuperet af mennesker i næsten to millioner år. Serengeti har tendens til at være mindre overfyldt end nogle af Kenyas andre nationalparker, så nyd naturen, de store sletter og kom helt tæt på det vilde Afrika.

Unikke oplevelsesture med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er oplevelsesture, der giver dig en unik indsigt i rejsedestinationens kultur og natur.

Turene omfatter komfortable overnatningssteder, ledsaget af en dygtig engelsktalende rejseleder og egner sig til de fleste.

Højdepunkter

 • Besøg ”Clean Cookstoves” projektet, støttet af G Adventure
 • Safariture, hvor du leder efter spændende dyrearter
 • Nyd den afrikanske solnedgang over naturskønne Lake Eyasi
 • Mød forskerne på Serengeti Wildlife Centre

Dagsprogram

Ankomst til valgfri tid. Du vil blive hentet i lufthavnen og kørt til hotellet, hvor du møder din guide, chaufføren, samt resten af gruppen. På denne rundtur er der maks. 6 deltagere og både guiden og chaufføren er kvalificerede safariguider. Dette betyder, at alle har vinduesplads, foruden to dygtige guider til rådighed.

Besøg landsbyen Mto wa Mbu og tag med på en rundvisning, før der bliver serveret en god frokost hos en af familierne, der bor her. Efter frokost fortsætter vi til safari campen, der ligger lige uden for Lake Manyara Nationalpark. Fra campen har du en fantastisk udsigt over Rift Valley området. Aftenen tilbringes på safari i søgningen efter de berømte, men sky, træklatrende løver.

Eventyret fortsætter gennem Rift Valley mod Serengeti nationalpark. På vejen besøger vi en Masai landsby og møder nogle af de kvinder, der bor her. De fortæller os om deres liv og hvilke døre, der har åbnet sig for dem, efter iværksættelsen af flere forskellige projekter i landsbyen med henblik på at styrke kvindens position.

Et af verdens mest berømte safariområder er Serengeti nationalpark. Der er en god grund til, at den er berømt – dyrelivet og naturen er spektakulær! Dette er et område, der går ind under steder, der er svære at beskrive med ord – det skal opleves.

Under den store migration er der millioner af dyr, der rejser over enorme landeområder. Gnuer og zebraer i så store flokke, at man kan blive i tvivl, om det er skovkanten, man ser i horisonten, indtil man tager et kig i kikkerten og indser, at det faktisk er millioner af dyr. Efter at have beundret dem på afstand, kører vi nærmere med safaribilen.

Fortsæt med at kigge efter dyr. Kørselsstrækningen ud af Serengeti til Ngorongoro er en safari i sig selv. Efter ankomst ved campen kan du slappe af med noget koldt at drikke, mens du nyder udsigten over Eyasi søen.

I dag har vi en tidlig start på dagen, hvor vi kører ind til selve krateret, der står på UNESCOs verdensarvsliste. Din guide vil tage dig med ned til krateret og til de steder, hvor man bedst muligt kan se det lokale dyreliv. Hold udkig efter zebraer, gazeller, bøfler og vortesvin. Sumpen og skoven, der omgiver Ngorongoro, er hjemsted til flodheste, næsehorn, elefanter, bavianer og aber. Hold øjnene åbne og kameraet klart, måske ser du en flok løver eller en ensom leopard vandre langs krateret.

Vi nyder en frokost picnic blandt de vilde dyr, før vi kører til Arusha for vores sidste aften sammen med gruppen.

Ikke klar til at rejse hjem? Tag kontakt til os og vi kan hjælpe med at forlænge dit ophold – eller hvorfor ikke afslutte din rejse med en uge på fantastiske Zanzibar.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Safari i Tanzania.

Pris

 • Fra kr. 41.500 per person i dobbeltværelse.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse t/r København – Arusha.
 • Hotel (2 nætter), komfortabel safari camp (3 nætter), safari lodge (1 nat)
 • 6 morgenmad, 5 frokost og 4 aftensmad
 • Ankomst transfer
 • Safari i Ngorongoro krateret, Lake Manyara og Serengeti nationalpark
 • Entré til Olduvai Gorge museum
 • Guidet tur og frokost i en lokal landsby
 • Al transport til/fra destinationer og inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Foranstaltninger til infektionskontrol

Læs hvad G Adventures gør for at undgå smittespredning og for at gøre rejsen så sikker som muligt (eksternt link, information på engelsk).

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Botswana, Zambia

Eksklusiv safarirejse til Botswana

9 dage

Fra kr. 158.900

Sydafrika, Mozambique

Safari og strand i Sydafrika og Mozambique

10 dage

Fra kr. 91.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo