Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Safari in style – Sydafrika og Zimbabwe

Foto: Singita

Safari in style – Sydafrika og Zimbabwe


13 dage

Afrejse hele året

Kruger, Sabi Sand, Malilangwe

Fra kr. 163.500 per person

Skal du på én safari i livet – så vælg en safari med Singita. På denne rejse vil du opleve noget af det allerbedste som Sydafrika og Zimbabwe har at byde på. Rejsen kombinerer tre af Singitas fantastiske lodges, som alle giver dig helt unikke oplevelser.

Fællesnævneren er enestående vildmarksoplevelser, udsøgt mad og drikke, komfortable suiter og venlig betjening, som ikke føles kunstig eller forceret. Rejsen er velegnet både for førstegangs-safarirejsende – og for dem, der har været på safari før. Og hvis du kun tager på safari én gang i dit liv – ja, så er det den her du skal på.

Hele ideen og rationalet bag Singita er baseret på bæredygtighed, med stort fokus på bevarelse af dyreliv og naturområder, uddannelse og styrkelse af lokalsamfund og miljøvenlig drift af hytterne. Singita har eksklusive rettigheder til de naturreservater, som resorterne ligger i eller ved, hvilket betyder, at kun Singitas gæster må tage på Game Drives i disse områder. Det sikrer en unik safarioplevelse uden andre turister.

På Singitas lodges er alle måltider og drikkevarer inkluderet (inklusive premium vine og spiritus. Fransk Champagne koster ekstra). To daglige Game Drives, safari til fods, visse andre aktiviteter, tøjvask og WiFi (hvor tilgængeligt) er også inkluderet i prisen.

Singita Pamushana Lodge.
Alle Singitas-lodges har komfortable og moderne safaribiler.

Saxon Hotel, Villas & Spa

Johannesburg, SydAfrika.

Rejsen starter i København, eller eventuelt fra andre byer i Danmark efter aftale. I flyver på Economy eller Business Class med Emirates via Dubai til Johannesburg. Ved ankomsten til Johannesburg bliver i mødt i lufthavnen og kørt til Saxon Hotel, Villas & Spa, der ligger i Sandton-distriktet.

Hotellet har store, luksuriøse værelser med alle de faciliteter man kan få brug for. En velassorteret minibar, snacks, en flaske mousserende vin, WiFi og 24-timers butlerservice er nogle af de ting, der er inkluderet. Derudover har Saxon et stort haveområde, pool, flere restauranter både indendørs og udendørs samt et spa- og wellnesscenter af høj kvalitet.

Rejseforslaget indeholder 1 overnatning på Saxon, men det er muligt at forlænge jeres ophold, så i kan opleve mere af både Johannesburg og hotellet, før i rejser videre.

Saxon Hotel, Villas & Spa
Luxury Room på Saxon Hotel, Villas & Spa i Johannesburg.

Singita Lebombo Lodge

Kruger National Park, Sydafrika

Efter et solidt morgenmåltid venter transport fra Saxon Hotel til Federal Airs private terminal i Johannesburg Lufthavn. Her er check-in en nem proces, og før jeres fly kan i tilbringe tid i en behagelig lounge, hvor i tilbydes et udvalg af drinks & snacks. Fra Johannesburg flyver i til Satara Airstrip i Kruger, en flyvetur på omkring 1 time og 15 minutter. Efter landing venter en halv times kørsel til Lebombo Lodge.

Kruger National Park er med sine 19.500 kvadratmeter den største nationalpark i Sydafrika, og den ældste i hele Afrika. Kruger er kendt for sin høje koncentration af dyr, herunder de fem store (løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel). Hundredvis af andre pattedyr og unikke fuglearter har også hjemme i Kruger. Bjerge, sletter og tropiske skove er en del af landskabet, som sikrer varierede og spændende Game Drives.

Singita Lebombo Lodge
Udsigt over verandaen og omgivelserne fra suiten på Singita Lebombo Lodge.

Singita Lebombo Lodge ligger ved N’wanetsi-floden, og lodgen er inspireret af ørnereder bygget ind i klipperne langs flodbredden. De komfortable og moderne suiter har glasvægge fra gulv til loft. Træ, stål og dæmpede farvetoner bidrager på hver deres måde til at give suiterne et elegant, lyst og moderne præg. På den luftige veranda kan i nyde udsigten over omgivelserne. Her er også en seng til dem, der gerne vil sove udenfor under stjernerne, eller som vil slappe af i løbet af dagen. Alle suiter har eget badeværelse med aircondition, indendørs og udendørs bruser, badekar, minibar og kaffemaskine i høj standard.

Ud over de komfortable private suiter har lodgen faciliteter såsom vinbar, bibliotek, tagterrasse, interaktivt køkken, espressobar og en 25 meter lang swimmingpool. I kan også benytte fitnesscentret, booke en spa-behandling og besøge Singitas egen butik og kunstgalleri.

Singita Lebombo Lodge
Swimmingpool på Lebombo Lodge.

To daglige Game Drives tager jer med ind i hjertet af et af Afrikas mest uberørte og afsidesliggende vildmarksområder. Ikke to Game Drives er ens, og i vil komme tilbage med nye oplevelser fra hver eneste køretur.

I tilbringer 3 nætter på Lebombo Lodge.

Lær Lebombo Lodge bedre at kende.

Singita Boulders Lodge

Sabi Sand Game Reserve, Sydafrika

I flyver en kort flyvetur fra Satara Airstrip til Singita Airstrip, hvor i bliver hentet og kørt til Singita Boulders Lodge.

Sabi Sand Game Reserve er opkaldt efter floderne Sabie og Sand, der strømmer gennem reservatet, og er kendt for dets høje tæthed af dyreliv, herunder nogle af Afrikas bedste rovdyr. Det er sjældent, at besøgende ikke får set alle Big Five under et ophold her.

Sabi Sand grænser op til Kruger National Park, og selvom områderne ikke er adskilt af hegn, forbliver det meste af dyrelivet i Sabi Sand inden for reservatet. Dyrene har gennem årene vænnet sig til safari-køretøjerne, hvilket betyder, at man kommer helt tæt på. Afrikanske vilde hunde, leoparder, løver og store flokke af elefanter er dyr, der ofte ses her. Antallet af køretøjer holdes på et minimum i reservatet, hvilket giver en eksklusiv safarioplevelse. Det giver også mere fleksibilitet i forhold til terrænkørsel i bushen, samt kørsel efter mørkets frembrud.

Singita Boulders Lodge.
Suiterne har en privat pool.

Singita Boulders Lodge ligger langs bredden af ​​Sand River, og fra lodgen har i frit udsyn til naturen og dyrelivet, der omgiver lodgen. Rustikke, håndlavede møbler lavet af træstubbe, massive sten, smedejern og læder er nogle af de anvendte materialer, og kombineret med naturligt linned sengetøj og luftige bomuldshåndklæder giver det følelsen af ​​ro og luksus. De moderne og rummelige suiter har en lille privat pool, terrasse med udsigt over vildmarken eller floden, stort badeværelse, stue og soveværelse.

Singita Boulders Lodge.
Sand River set fra Singita Boulders Lodge.

Boulders Lodge har adgang til 45.000 hektar uberørt vildmark i Singita Sabi Sand, og udover to daglige Game Drives er der også aktiviteter som vinsmagning, stjernekiggeri, swimmingpool, fitness- og wellnesscenter, butik og galleri, og en en række andre familievenlige aktiviteter.

I tilbringer 3 nætter på Singita Boulders Lodge.

Lær Boulders Lodge bedre at kende.

Singita Pamushana Lodge

Malilangwe Wildlife Reserve, Zimbabwe

Fra Singita Airstrip flyver i til Johannesburg. Her overnatter i på Saxon Hotel, Villas & Spa før i flyver videre mod Zimbabwe dagen efter.

Malilangwe Wildlife Reserve består af 130.000 hektar vildmark i den yderste sydøstlige del af Zimbabwe. Næsten uberørt af mennesker har Malilangwe en nøgleposition som et af Afrikas største beskyttede bioreservater. Området består af både klipper og flade sletter dækket af akacie- og baobabtræer. Ud over et rigt og varieret dyreliv er der mere end 500 fuglearter, herunder mange rovfugle. I reservatet er der både sort og hvidt næsehorn, nyala, klipspringer, gepard, vildhund, løve, leopard og klassiske afrikanske dyr som giraf og elefant.

Singita Pamushana Lodge.
One bedroom suite på Singita Pamushana Lodge.

Singita Pamushana Lodge er en af ​​Afrikas mest eksklusive og afsidesliggende safarilodges. Lodgen ligger spektakulært højt oppe på en sandstensryg over Malilangwe Dam, en stor sø, hvor man kan finde både flodheste og forskellige fiskearter. Lodgen falder i et med omgivelserne, og er bygget i stenmaterialer med inspiration fra Zimbabwes oprindelige befolkning. Det er den ultimative luksus i ægte afrikansk stil.

Alle suiter har deres egne, små pools med udsigt over søen, helt privat. Udover soveværelser har suiterne et stort badeværelse med badekar, indendørs og udendørs bruser, veranda med liggestole og pool, stue, påklædningsværelse, pejs, minibar, aircondition, telefon, brætspil og kikkert.

Singita Pamushana Lodge.
De levende områder på Pamushana har en fantastisk udsigt.

Pamushana Lodge har også en stor swimmingpool ved receptionen, og her finder i også en bar og spiseområder med en fantastisk udsigt over søen og naturreservatet. I hovedområdet finder i også en udendørs lounge, en tv-stue, og der er spisemuligheder både inde og ude. Lodgen har også dets eget fitnesscenter, spa og tennisbane.

Singita Pamushana Lodge.
Prøv lykken med at fiske ved Malilangwe Dam.

Pamushana tilbyder en bred vifte af aktiviteter, herunder to daglige Game Drives, vandresafari, fisketure, bådture, besøg i lokalsamfundet, vinsmagning og stjernekiggeri.

I tilbringer 4 nætter på Singita Pamushana Lodge.

Lær Pamushana Lodge bedre at kende.

Efter jeres ophold på Pamushana Lodge flyver i tilbage til Johannesburg, og derfra fortsætter i jeres rejse tilbage til Danmark med Emirates via Dubai.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Tips

Forlæng din rejse med et par afslappende dage i Cape Town – eller i vinområderne uden for Cape Town, såsom Stellenbosch eller Franschhoek. Bo på Cape Grace, et af Cape Towns mest ærværdige hoteller med udsøgt service, gæstfrihed og elegance – en perfekt kombination med Singita.

Pris

 • Fra kr. 163.500 per person på Economy Class
 • Fra kr. 179.500 per person på Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark-Johannesburg t/r i Economy eller Business Class med Emirates
 • Alle luft- og biltransfers mellem hoteller og hytter
 • 2 nætter på Saxon Hotel, Villas & Spa inkl. morgenmad (Johannesburg)
 • 3 nætter på Singita Lebombo Lodge inkl. helpension (Kruger National Park)
 • 3 nætter på Singita Boulder Lodge inkl. helpension (Sabi Sand Game Reserve)
 • 4 nætter på Singita Pamushana inkl. helpension (Malilangwe Wildlife Reserve)

Klik her for at læse mere om programmet og lodgerne (på engelsk).

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Aktiviteter ikke inkluderet
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Sydafrika, Mozambique

Safari og strand i Sydafrika og Mozambique

10 dage

Fra kr. 91.500

Namibia

Rundrejse i Namibia

12 dage

Fra kr. 112.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo