Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Safari og strand i Sydafrika og Mozambique

Foto: Jabulani Safari

Safari og strand i Sydafrika og Mozambique


10 dage

Afrejse hele året

Johannesborg, Hoedspruit, Sabi Sand, Bazaruto Archipelago

Fra kr. 91.500 per person.

Denne rejse kombinerer dyreliv og fantastiske naturoplevelser med strandliv i Det Indiske Ocean. Sydafrika og Mozambique viser dig deres bedste sider med uovertruffen dyreliv i Hoedspruit og Sabi Sands Private Game Reserve, turkisparadis i havparken omkring Bazaruto øhav og hytter og resorts af højeste standard.

Du flyver fra København til Johannesborg med Emirates og får en behagelig start på rejsen ombord på din prisvindende Business Class. Ved ankomsten til Johannesborg skal du tjekke ind på det smukke Fairlawns Boutique Hotel & Spa, en ærværdig ejendom omgivet af frodige haver.

Fairlawns ligger ca. 6 kilometer fra Sandton centrum og ca. 20 kilometer fra centrum af Johannesborg. Dette hotel blev grundlagt i 1997 og er en ejendom fuld af karakter og charme. Med fokus på detaljer og enestående service har Fairlawns sin egen intime atmosfære. De elegante suiter er individuelt indrettede i forskellige temaer lige fra øst til Frankrig med alle tænkelige moderne faciliteter. Hotellet har flere spisemuligheder og en række elegante madoplevelser at vælge imellem.

Fairlawns Boutique Hotel & Spa
Oplev atmosfæren i det ærværdige Fairlawns Boutique Hotel & Spa.

Johannesborg

Johannesborg er Sydafrikas største by og Afrikas økonomiske hovedstad. Selvom Johannesborg ikke er så berømt som andre sydafrikanske destinationer, er der masser at lave både her og i det nærliggende Pretoria. Johannesborgs gamle bydel er en multikulturel blanding af traditionelle medicinbutikker, kinesiske restauranter og moderne skyskrabere.

Der er også en række fremragende museer, kunstgallerier og sightseeingture med fokus på områdets historie og politik. Shopping er Sydafrikas bedste, og det varierede udvalg af restauranter betyder, at du finder noget for enhver smag. Det nærliggende Soweto-distrikt er Johannesborgs mest populære turistattraktion.

Hoedspruit og Camp Jabulani

Efter en nat på Fairlawns er det tid til at forlade den store by og komme ud i ørkenen. Du flyver til byen Hoedspruit, der ligger ved foden af ​​Klein Drakensberg-bjergene i den smukke Limpopo-region. Byen er omgivet af det største private bevaringsværdige område i verden, klemt ind mellem verdensberømte Kruger National Park og Blyde River Canyon. Hoedspruit er en fremragende base for at udforske de omkringliggende vildtreservater og naturattraktioner. Det spektakulære landskab med tårnhøje klipper kaster skygger over store områder af bushveld, et subtropisk skovområde, der kun findes i denne del af verden. Her bor nogle af de allerbedste dyreliv, du kan finde i Afrika.

Jabulani Safari Lodge
Elefanterne er i centrum af Camp Jabulani.

Du tjekker ind på Camp Jabulani, som er en fascinerende oplevelse for alle, der elsker dyreliv og safari. Lejren blev oprettet med et formål: at støtte elefanten Jabulani og hans flok. Her finder du unikke oplevelser som safarier på elefantens ryg og observationer af elefanter ved deres eget vandhul midt på dagen. Eller hvad med at adoptere din egen gepard?

Camp Jabulani tilbyder også spændende aktiviteter såsom ballonflyvning, safariture med en erfaren og kyndig vildmarks guide og et privat besøg i Hoedspruit Endangered Species Center. Hvis du vil slappe af anbefaler vi at prøve lejrens spa eller poolen. Suiterne og villaerne er indrettet i traditionel afrikansk stil, og maden er af høj standard. Her får du “fine-dining” lavet af professionelle kokke med dit eget valg af ledsagende vin, og du kan vælge, om du vil spise indendørs eller udendørs.

Ulusaba Safari Lodge

Stedet støder op til Kruger National Park er Sabi Sand Private Game Reserve, et privat reservat, hvor førsteklasses safari oplevelser venter. Dette var det første private naturreservat, der blev oprettet i Sydafrika, og inkluderer 65.000 hektar savanner, vandhuller, tørre flodbede, skove og Sabi og Sand-floderne. Her foretages hyppige observationer af alle “Big 5” -dyrene samt gepard, zebra, giraf og flere antilopearter.

Ulusaba Safari Lodge
Middag under stjernerne på Ulusaba Safari Lodge.

Tilbring 2 nætter på Sir Richard Bransons Ulusaba Safari Lodge, der ligger på et tørt flodleje i Sabi Sand Private Game Reserve. Du bor i et  Elephant Room, der er bygget i stil med et træhus højt over træerne. Disse værelser ligger tæt på, hvor elefanterne ofte passerer, og du har en spektakulær udsigt over det naturskønne landskab og de dyr, der passerer forbi.

Faciliteterne på lodgen inkluderer en pool, fitnesslokale, vinkælder, spa med panoramaudsigt, tennisbane og et Bush Observatory perfekt til stjerneskue. To daglige spildrev er inkluderet, og du kan deltage i safariture til fods, hvor du ofte ser mindre dyr, der er sværere at få øje på, når du sidder i en bil.

Ulusaba Safari Lodge
Et af værelserne på Ulusaba Safari Lodge.

I Ulusaba er mad og vin en vigtig del af opholdet, og kokke arbejder hårdt fra morgen til aften for at tilberede friske og velsmagende retter. Maden er inspireret af afrikanske smag og krydderier, og opskrifterne skifter med årstiderne for at gøre det bedste ud af lokale, friske ingredienser. Al mad og drikke er inkluderet i opholdet, og med seks daglige måltider tager det meget at blive sulten i lang tid.

Azura Benguerra Island

Efter dyreliv, safari og eksklusive safarihytter fortsætter turen til stranden og havet i Det Indiske Ocean ud for Mozambique. Lige uden for Vilanculos i Mozambique ligger Bazaruto-skærgården, en beskyttet havpark med fem idylliske øer: Bazaruto, Benguerra, Magaruque, Santa Carolina og Bangue. Disse små og smukke øer har nogle af Afrikas bedste strande såvel som store klitter og ferskvandssøer, hvilket gør det til et ideelt yngleområde for sorte vingede flamingoer. Under vandet venter et kalejdoskop af farverige koraller, fisk og en række andre havdyr, såsom stråler, hvalhajer, delfiner, skildpadder og manater.

Azura Benguerra Island
Find paradis på Azura Benguerra Island.

Azura Benguerra Island er den perfekte destination for en paradis-inspireret ferie, og her tilbringer du 4 nætter. Feriestedet ligger på en privat strand med hvidt sand og mousserende turkisblåt hav. Resortet har 18 rummelige strandvillaer med opholdsstue, spisestue, designerbadeværelse og udendørs bruser.

Mad er en vigtig del af opholdet også på Azura Benguerra. Her er fokus på friske lokale ingredienser såsom fisk og skaldyr, og restauranterne spænder fra uformelle strand middage, får maden serveret i deres egen villa eller på Jellyfish Restaurant. Hver uge arrangeres en mere formel syv-retters smagsmenu samt en mozambikansk aften. For dem der elsker vin, er vinkælderen altid fyldt med fine vine fra ejerens vinmarker i Loire-dalen i Frankrig.

Azura Benguerra Island
Dykning og snorkling er nogle af de aktiviteter, du kan vælge imellem.

Resortet har en lang række aktiviteter at vælge imellem, såsom snorkling, dykning, fiskeri, ridning, øhopping med båd eller øhopping med helikopter. Uanset hvad du vælger at gøre, er alt på plads til et mindeværdigt ophold på Azura Benguerra.

Efter 4 nætter flyver du tilbage til Sydafrika og derfra hjem med Emirates.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 91.500 per person når to rejser sammen

Prisen inkluderer

 • Flyrejsen t/r København – Johannesborg med Emirates på Business Class
 • 1 nat på Fairlawns Boutique Hotel & Spa inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Jabulani Safari Lodge inkl. helpension
 • 2 nætter på Ulusaba Safari Lodge inkl. helpension
 • 4 nætter på Azura Benguerra Island inkl. helpension
 • Fly Transport mellom alle stedene, samt transfer fra lufthavn/fly plads til lodger/hotel

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Kenya, Tanzania

SkySafari East Africa

15 dage

Fra kr. 136.500

Botswana, Zambia

Eksklusiv safarirejse til Botswana

9 dage

Fra kr. 158.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo