Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

SkySafari East Africa

.

SkySafari East Africa


15 dage

Afrejse hele året

Amboseli, Loisaba, Masai Mara, Serengeti, Ngorongoro, Arusha

Fra kr. 136.500 per person

På denne rigt varierede safarirejse til Kenya og Tanzania kommer i til at se fem forskellige sider af den afrikanske savanne og det fascinerende dyreliv. Undervejs bor man i camps med god balance mellem femstjernet luksus og nærheden til naturen.

De besøgte camps ligger langt fra andre camps, og med omkring 15 enheder i hver bliver det en uforglemmelig vildmarksoplevelse uden ophobninger af turister og lange køer. På alle destinationer er såkaldte game drives i fokus. Sammen med de andre gæster sidder i mageligt i specialtilpassede firehjulstrækkere, og vil se dyrene i deres rette element. Når dagen går over i aften, kan i se frem til den ubeskrivelige følelse af udsigten til en glødende solnedgang over savannen, efterfulgt af et gourmetmåltid under stjernerne.

Boligforholdene i jeres camps består af avancerede og solide telte med trægulve med el installeret, smagfuldt indrettet og med eget badeværelse. De er designet, så de glider elegant ind i landskabet, uden at forringe naturoplevelsen. Mellem destinationerne rejser i med små fly og får samtidig et fugleperspektiv af nationalparkerne. Hver flyvetur tager omkring en time.

Nairobi

Den første nat efter ankomst tilbringes på det ærværdige Hemingways Nairobi. Det er et femstjernet boutiquehotel med rummelige suiter, som alle har udsigt over Ngong Hills ikoniske silhuet. Hotellet har en stor have, pool og spa-afdeling.

Amboseli Nationalpark

Den følgende morgen begynder det rigtige eventyr efter en kort flyvning fra Nairobi til Amboseli National Park. Her tjekker i ind på Elewana Tortilis Camp, og kan kort efter nyde synet af det majestætiske Kilimanjaro-bjerg sammen med noget forfriskende i jeres glas. Lejren ligger et stenkast fra et vandhul, som frekventeres af blandt andet elefanter. Her bor man i et rummeligt telt med samme komfort som en typisk hytte eller bungalow. Hver bolig har badeværelse, enkeltseng eller dobbeltseng, egen veranda og savannen som nærmeste nabo. Lejren har hyggelige fællesarealer med liggestole og pool.

I Amboseli lever store bestande af elefanter, gnuer, zebraer og gazeller og dermed også rovdyr. Udover game drives kan i også komme med på guidede gåture i lokalområdet.

Loisaba Conservancy

Næste stop er Loisaba Tented Camp. Landskabet her er mere kuperet end i Amboseli, og vegetationen består i højere grad af buske og træer. Med to floder, der er vandførende året rundt, er dyrelivet rigt, og det er nemt at finde dyrene.

Campen har et bredt udvalg af aktiviteter, som i kan deltage i ved siden af ​​game drives. Herunder en safari på kamel eller hesteryg, en tur med mountainbike, eller i kan teste jeres fiskelykke efter arter, i sikkert ikke har fået på krogen før. Game drives tidligt om morgenen og ved solnedgang giver gode muligheder for at spotte rovdyrene; løver, leoparder, geparder og afrikansk vildhund.

Loisaba Tented Camp ligger på en bjergskråning med udsigt så langt øjet rækker. Der er i alt 15 boligenheder, og ingen andre camps har game drives i området. Ved at rulle dugen op forrest i teltet kan i spise morgenmad på sengen, mens i beundrer den spektakulære udsigt. Lejren har også fælles udendørs spiseplads, lounge, bar og en dejlig infinity pool.

Masai Mara National Reserve

Elewana Sand River Mara Camp ligger på flodbredden langs Sandfloden, perfekt placeret til at opleve livet, der udfolder sig på savannen. Lejren ligger langs den rute, dyrene vandrer mellem Serengeti og Masai Mara. Lige siden 1920’erne har de rige og berømte valfartet til denne naturperle tæt på grænsen mellem Kenya og Tanzania. Udvendigt er lejren diskret og næsten ikke synlig blandt den frodige vegetation.

Næsten alle de dyr, der er forbundet med den afrikanske savanne, rejser langs Sand River. Normalt taler man om the Big Five i Afrika; løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel. I denne region gælder dog the Big Nine, som også omfatter gepard, giraf, flodhest og zebra. Masai Mara er et af de få steder i Østafrika, hvor i kan ende med at se alle ni i løbet af en game drive på et par timer.

Central Serengeti

Serengeti National Park er med sit fantastiske dyreliv kendt fra utallige dokumentarer på blandt andet BBC og National Geographic. Serengeti ligger i det nordlige Tanzania og det sydøstlige Kenya og dækker et område på størrelse med Belgien. I regntiden fra marts til maj forvandles det oprindeligt tørre landskab til frodigt og grønt med den ledsagende vandring af dyreliv. Udover store flokke af gnuer, zebraer og gazeller er både løver og geparder et hverdagssyn.

For at komme tættest på dyrelivet bruges to forskellige lejre alt efter årstiden. Fra januar til maj bor man i Serengeti Pioneer Camp, og fra juni til december i Serengeti Migration Camp.

Serengeti Pioneer Camp har fællesarealer med pool og storslået udsigt over landskabet. Interiøret er inspireret af 1930’ernes luksusvarianter af safari. En tur i luftballon (ekstra gebyr) og en bush-picnic er blandt signaturoplevelserne.

Serengeti Migration Camp ligger langs bredden af ​​Grumeti-floden, hvor blandt andet flodheste har hjemme. Restauranten, loungen og fællesarealerne er placeret i en statelig bygning, hvor måltider og den vidunderlige solnedgang kan nydes udendørs.

Ngorongoro Conservation Area

The Manor var oprindeligt en del af kaffeplantagen, der stadig er i drift, men de klassiske bygninger fra kolonitiden er blevet omdannet til et luksusresort med et historisk sus. Fællesarealerne, boligenhederne og den velholdte have vil give jer følelsen af ​​at være rejst 100 år tilbage i tiden. Her er der fuldendte detaljer med hensyn til arkitektur, interiør og indretning. Suiterne er rummelige og stilfuldt indrettede med loungeområde og pejs.

Game drives og Big Five er også et centralt element her. Har i lyst til lidt forandring og nye oplevelser, er der også en række spændende aktiviteter på tilbud. Resortet har dets egne stalde og en ridetur i lokalområdet kan klart anbefales.

Da Ngorongoro-vulkanen kollapsede for to millioner år siden, efterlod den et krater, der siden har fungeret som et vandreservoir, der har givet liv til både dyr og mennesker. I 1925 blev der fundet et fossil af et kranium, der menes at være over en million år gammelt. Det stammer fra en af ​​forløberne for homo sapiens og er det ældste bevis på tidlige menneskelige arter, der nogensinde er fundet.

Arusha Coffee Lodge

Den sidste dag tager i et lille fly fra Lake Manyara til Arusha om morgenen. Herfra er der ca. en times transport i bil til Kilimanjaro Internationale Lufthavn. Her kan i tilbringe dagen i naturskønne omgivelser og nyde et bedre måltid inden hjemrejsen. Hvis tiden tillader det, er det muligt at besøge både museer og et kulturcenter i nærheden.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 136.500 per person på Economy Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Flyv på Economy Class København – Nairobi – København
 • Flytransfer mellem destinationer
 • 1 nat på Hemingways Nairobi inkl. middag og frokost
 • 2 nætter på Tortilis Camp Amboseli inkl. helpension
 • 2 nætter på Loisaba Tented Camp inkl. helpension
 • 3 nætter på Sand River Masai Mara inkl. helpension
 • 3 nætter på Serengeti Migration Camp / Serengeti Pioneer Camp inkl. helpension
 • 2 nætter The Manor at Ngorongoro inkl. helpension
 • Game drives og guidede udflugter på alle camps
 • Spa-behandling på Loisaba og The Manor
 • Gebyr/indgangsbillet til nationalparker

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Champagne, spiritus og vin er ikke inkluderet i helpension
 • Aktiviteter ikke inkluderet
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Sydafrika

Det allerbedste af Sydafrika

12 dage

Fra kr. 112.500

Namibia

Rundrejse i Namibia

12 dage

Fra kr. 112.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo