700 000 heures – Japan

land
Ine og/eller Koyasan
varighet
Valgfri antal dage
avreise
April til oktober 2020
pris
Fra kr. 13.500 pr nat
kontakt

Franskmanden Thierry Teyssier, som står bag nogle af verdens mest eksklusive hotelkoncepter, har skabt noget helt nyt med 700 000 heures.

Det omrejsende hotel som sætter mad, kultur og unikke oplevelser i fokus, flytter til Japan i maj 2020.

De kulinariske højdepunkter bliver der mange af undervejs i opholdet.
De kulinariske højdepunkter bliver der mange af undervejs i opholdet.
Foto: Tourism Federation/©JNTO

Unikt og eksklusivt

700 000 timer – eller heures som det hedder på fransk – er gennemsnitstiden vi mennesker tilbringer på jorden. Konceptet til Teyssier, manden bag «700 000 heures», bygger på trenden med pop-up-restauranter, gallerier og butikker. Det første mini-pop-up hotel åbnede i sommeren 2018 på en herregård i Syd-Italien, i efteråret flyttede det til et gammelt Khmer-træhus i Cambodja og så til Brasillien i foråret 2019.

– Dette er et virkeligt lækkert og eksklusivt koncept, fortæller Martin Dahl Jespersen, produktchef i Private Travel Lab, som er alene om at tilbyde konceptet i Danmark.

– De små «hoteller» tager udgangspunkt i unikke steder og kulturer der er de færreste forundt at opleve, og med et meget højt serviceniveau på alle destinationerne, siger Jespersen.

Næste stop Japan

I perioden april til oktober 2020 vil Teyssier indvie et lille antal gæster i det ypperste Japan har at byde på. Landet er rig på historie og fyldt med kontraster. Gamle templer og mystik møder et ultramoderne og digitaliseret samfund. Naturen er lige så varieret som kulturen, med tydelige årstider, bjerge, skov, kyst og hav.

Thierry Teyssiers lidenskab for at udforske nye kulturer og eksotiske destinationer har materialiseret sig i et nomadisk resort.
Thierry Teyssiers lidenskab for at udforske nye kulturer og eksotiske destinationer har materialiseret sig i et nomadisk resort.

Gourmet-eldorado

Helt centralt for Japan-eventyret bliver den japanske kokkekunst. Paris er den by i verden med tredje flest Michelin-restauranter. På første-, anden- og fjerdepladsen finder vi i henholdsvis Tokyo, Kyoto og Osaka.

Salento i Italien var først i rækken af pop-up-hoteller.
Salento i Italien var først i rækken af pop-up-hoteller. Gæsterne boede i et historisk palads, men Teyssier tøver ikke med at servere morgenmad netop der hvor naturen og landskabet er mest indbydende.

Fiskerlandsby og historisk tempel

700 000 heures har udvalgt to destinationer i Japan, og det er muligt at bo på én eller begge, gerne med nogle dages stopover i Kyoto hvis man vælger begge. Der er kun tre værelser på hver af lokationerne. Den ene er i et traditionelt japansk hus i fiskerlandsbyen Ine på vestkysten. Den anden er i et 1200 år gammelt tempel i Koyasan. Fælles for begge er Teyssiers søgen efter oplevelser som giver gæsterne indsigt i det ægte og autentiske Japan. Gæsterne tilbydes en række aktiviteter, fra meditation og håndværk, til prøvesmagning af vin, japansk brændevin og lokale delikatesser. Aktiviteterne sker i nært samarbejde med det gæstfrie lokalsamfund, nøje håndplukket af Teyssier selv.

700 000 Heures i Siem Reap i Cambodia.
700 000 Heures i Siem Reap i Cambodia. Konceptet handler om at skabe en helt unik rejseoplevelse, hvor natur, kultur og historie flettes sammen til en ferie uden sammenligning.

Eventyrlige oplevelser

Hver sjette måned vil den kreative gruppe bag 700 000 heures lancere spektakulære overnatningssteder og oplevelser i unikke omgivelser, gerne på destinationer som normalt ikke er tilgængelige for publikum. Nomade-hotellerne kan åbnes i eksisterende bygninger eller bygges op fra grunden, og oplevelserne tilbydes kun for en kort periode.

Målet er at tilbyde rejser som trigger nysgerrigheden langt udover det, at tilbringe ferien på en solseng under en parasol på en postkort smuk strand, eller i det voksende kaos på destinationerne som står på halvdelen af verdens Bucket-liste. For at blive en af Teyssiers ultra-privilgerede gæster, kræves normalt et medlemskab. Det er derfor en ære for Private Travel Lab, som 700 000 heures eneste repræsentant i Danmark, at kunne tilbyde dig adgang til disse eksklusive eventyr uden at du skal være medlem.

Kort

Pris

  • Fra kr. 13.500 pr nat (uden fly)

Prisen inkluderer

  • Ny eksklusiv udflugt/oplevelse hver dag.
  • Prisen inkluderer alle måltider og drikke til maden

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Reiseforespørsel
  • Om rejsen
  • Ønsker til turen
  • Kontaktinformation
Sending

Flere rejseforslag


Nyhedsbrev

Vær den første som får adgang til rejsenyheder, eksklusive tilbud og inspirerende tips.