Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Capella Singapore

Capella Singapore


1-14 dage

Afrejse hele året

Singapore

Kontakt os for pris.

I hjertet af Sentosa ligger Capella Singapore, som efter vores mening det absolut bedste resort i Singapore og en fantastisk mulighed uanset om du ønsker afslapning og ferie eller du vil bo i smukke omgivelser på forretningsrejsen.

Resortet, der er omgivet af jungle, er bygget op omkring to villaer fra kolonitiden og består af 110 værelser, suiter og villaer. Værelserne er for nylig blevet renoveret og er præget af udsøgt komfort blandet med elementer af asiatisk tradition.

Capella Singapore.
Capellas nyåbnede italienske restaurant Fiamma, drevet af 3-Michelin-stjernekokken Mauro Colagreco.

Svømmebassinerne er placeret i terrasser på skråningen ned mod stranden. På grunden finder du både en spa, en lækker italiensk restaurant og en nydelig kinesisk restaurant.  

Er du der på ferie, er det ikke sikkert, at du overhovedet har lyst til at forlade resortet, så længe du bor der. Hvis du alligevel gerne vil ud og shoppe, tager det under 30 minutter at komme til centrum og til de fleste ting, som Singapore ellers har at byde på.

Vi kan varmt anbefale denne oase som en destination i sig selv, eller som et stop-over på vej til andre spændende destinationer.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Kontakt os for pris.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Thailand

Six Senses Yao Noi

8 dage

Fra kr. 37.900

Laos, Cambodia

Indokina – Laos og Cambodia

13 dage

Fra 87.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo