Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Det bedste af Kina – Beijing til Shanghai

Foto: © G Adventures Inc.

Det bedste af Kina – Beijing til Shanghai


12 dage

Afrejse hele året

Beijing, Xi’an, Yangshuo, Shanghai.

Fra kr. 26.900 per person.

På denne tur kan du opleve en perfekt blanding af Kinas største metropoler og livet i landsbyerne.

Far vild i Den Forbudte By i Beijing, cykl langs gamle bymure og lær om Terrakottakrigerne i Xi’an, nyd solnedgangen, mens du sejler ned ad Li River eller lad dig fascinere af skyggeteateret i Shanghai.

Vores lokale guide ved præcist, hvor vi skal tage hen for at opleve det bedste af dette fortryllende land.

Unikke oplevelsesture med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er oplevelsesture, der giver dig en unik indsigt i rejsedestinationens kultur og natur.

Turene omfatter komfortable overnatningssteder, ledsaget af en dygtig engelsktalende rejseleder og egner sig til de fleste.

Højdepunkter

 • Den Kinesiske Mur
 • Terrakottakrigerne
 • Skyggeteater
 • Madlavningskursus

Dagsprogram

Velkommen til Beijing! Du vil blive hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. Der er ingen planlagte aktiviteter i dag, så du kan blot tjekke ind på hotellet og nyde dagen. Der vil blive holdt et informationsmøde ca. kl. 18. Her vil du møde de andre gruppedeltagere, samt din rejseleder, der vil give jer information om den kommende tur. Venligt hold dig orienteret i hotellets reception om nøjagtig tidspunkt for infomødet. Vi starter turen med den traditionelle ret Peking Duck under aftenens velkomstmiddag.

Den Kinesiske Mur er imponerende på alle måder. Vi skal se den del af muren, der hedder Mutianyu. Denne strækning er omkring 500 år gammel. Udforsk muren, tårnene og ikke mindst, udsigten. Den Kinesiske Mur er ganske enkelt en helt vanvittig konstruktion, selv den dag i dag!

Tiananmenpladsen, Den Forbudte By og Himmeltemplet er de seværdigheder, du kan se frem til at opleve i dag. Vi dykker langt ned i Kinas rige historie, hvor kejsere, kunst, traditioner og kultur er væsentlige grundpiller. Det er svært at undgå at lade sig imponere og fascinere af Kinas rige historie.

Beijing er en stor by med en masse spændende at byde på! I dag kan du fortsætte sightseeingen på egen hånd, før vi om aftenen rejser videre (som de lokale) med nattog til Xi’an. Vi overnatter i såkaldte «soft sleeper», der består af private værelser med to sæt køjesenge.

I dag vil vi opleve Xi’an fra cykelsadlen, ligesom lokalbefolkningen ville gøre det. Vi besøger den gamle bymur, det muslimske kvarter og et af de mange markeder, der ligger spredt rundt omkring i byen.

Besøg de verdensberømte Terrakottakrigere, der utrætteligt står vagt ved Kejser Qin Shi Huangs gravsted. Omkring 8000 soldater samt flere hundrede heste har stået vagt her i over 2000 år. Først i 1974 blev krigerne opdaget af en bonde, der fandt noget helt andet end det vand, han oprindeligt gravede efter.

Vi flyver sydpå til Guilin, et af de frodigste områder i Kina. Her vil vi få et indblik i, hvordan landsbylivet udspiller sig, i skarp kontrast til de storbyer, vi netop har besøgt. Landskabet har også ændret sig, hvilket vi kan beundre på en bådtur nedad Li floden.

Landdistrikterne i Kina er karakteriseret af en blændende skønhed, med rismarker, frugttræer og kalkstensbjerge så langt øjet rækker. Start dagen med en spadseretur i det idylliske område, inden vi om aftenen afprøver lokale madtraditioner.

I dag er det tidligt op for dem, der har lyst til at prøve Tai Chi. Kurset afholdes af en lokal ekspert. Senere på dagen har du mulighed for at besøge butikker, caféer eller blot gå en tur i gaderne for at iagttage livet på landet.

I dag rejser vi tilbage til storbyen. Shanghai er hypnotiserende, med sin skønne blanding af nyt og gammelt. Vi får en orienteringstur langs The Bund, en hovedvej, der følger Huangpu floden. Dette område vil give os en god forståelse af og overblik over byen.

Dagen i dag er til fri disposition. På gårdsdagens orienteringstur fik du et overblik over byen, så i dag er det bare om at komme i gang med at udforske. Hvad med et besøg i Yuyuan haverne eller på Shanghaimuseet, før vi om aftenen har mulighed for at opleve et traditionelt kinesisk skyggeteater.

Ikke klar til at rejse hjem? Tag kontakt til os og vi hjælper dig med at forlænge dit ophold eller booke fly til nye destinationer.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Det bedste af Kina – Beijing til Shanghai.

Pris

 • Fra kr. 26.900 per person i dobbeltværelse.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse t/r København – Kina.
 • Transfer ved ankomst
 • Besøg på Tiananmenpladsen, Den Forbudte By og Himmeltemplet
 • Besøg de verdensberømte Terrakottakrigere
 • Sejltur i solnedgangen på Li elven
 • Skyggeteater i Shanghai
 • Indenrigsfly
 • Al transport til/fra destinationer og inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Foranstaltninger til infektionskontrol

Læs hvad G Adventures gør for at undgå smittespredning og for at gøre rejsen så sikker som muligt (eksternt link, information på engelsk).

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Namibia

Rundrejse i Namibia

12 dage

Fra kr. 112.900

Argentina, Chile

Discover Patagonia

14 dage

Fra kr. 45.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo