Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Equarius Villas Sentosa, Singapore

Equarius Villas Sentosa, Singapore


6 dage

Afrejse hele året

Singapore

Fra kr. 29.900 per person.

Singapore er en spændende by, hvor modernitet og skyskrabere møder den traditionelle asiatiske i smuk forening. Distrikter med indflydelse fra andre lande som Chinatown og Little India gør bybilledet mangfoldigt med hensyn til kultur, mad oplevelser og arkitektur.

I modsætning til den energiske by er Sentosa Island et idyllisk og naturskønt paradis på en ø i Singapore -strædet. Det udspringer af den sydlige del af hovedøen og er berømt for blandt andet sine luksuriøse resorts, velrenommerede restauranter, golfbaner og smukke postkortstrande. Øen er forbundet med byens centrum via vej, gangsti og tog. Vejen derud ligger lige ved de ikoniske Gardens by the Bay.

Singapore byder på ekstraordinære madoplevelser. Her finder du restauranter med Michelin-stjerner med køkken fra nær og fjern, uanset om du spiser middag på en af ​​restauranterne på Sentosa eller går ind i byens centrum.

Sentosa Island er samlingspunktet for nogle af Singapores mest berømte attraktioner. Universal Studios har lagt sin forlystelsespark her og i akvariet vil både unge og gamle blive imponeret over de mange væsner, der svømmer forbi, mens de går rundt i glas korridorer i en undersøisk verden. Adventure Cove Water Park og Dolphin Island Theme Park bør også være på programmet under dit ophold.

Resortet består af 35 boligenheder, der omgiver en enorm swimmingpool med beplantning og en afslappende atmosfære. Hver villa har tv, minibar, wifi, egyptiske bomuldslagner, regnbruser, badekar og privat terrasse med udsigt over poolen.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 29.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 49.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København – Singapore med Qatar Airways i ønsket kabineklasse.
  • Private transfer lufthavn-hotel t/r
  • 5 nætter i en One Bedroom Villa inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Thailand

Tropisk storbyferie i Bangkok

6 dage

Fra kr. 13.500

Singapore

Tropisk storbyferie i Singapore

6 dage

Fra kr. 25.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo