Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Iconic Japan

Foto: © G Adventures Inc.

Iconic Japan


12 dage

Afrejse hele året

Tokyo, Kyoto, Hiroshima, Kanazawa, Tsumago

Fra kr. 61.900 per person.

Japan er et land fyldt med kontraster.

Start dit 12-dages eventyr i storbymetropolen Tokyo, før du tager videre med tog mod Kyoto, hvor du på vejen vil du besøge traditionelle landsbyer og fredelige templer. Gå en tur gennem geisha distrikter og mærk energien fra alle templerne og haverne. Dette er en fantastisk introduktion til et land, der hylder sin fortid og omfavner sin fremtid.

Unikke oplevelsesture med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er oplevelsesture, der giver dig en unik indsigt i rejsedestinationens kultur og natur.

Turene omfatter komfortable overnatningssteder, ledsaget af en dygtig engelsktalende rejseleder og egner sig til de fleste.

Højdepunkter

 • Kembu Masters i Kyoto
 • Zen Buddhist meditation i Nara-Shi
 • Tsukiji Sushi oplevelse i Tokyo

Dagsprogram

Ankomst til valgfri tid. Der er ingen planlagte aktiviteter i dag, så tjek ind på hotellet og nyd denne fantastiske storby.

Brug dagen til at udforske denne pulserende by, Tokyo, med offentlig transport. En by med ekstreme kontraster, hvor vi vil opleve den gamle og traditionelle del med et besøg til Meiji Jungu Shrine og den gamle bydel i Asakusa. Herefter besøger vi den lidt finurlige og moderne del med en gåtur gennem distriktet, Harajuku, der er karakteriseret af sin farverige popkultur, hvor vi også besøger Kawaii Cafe.

Denne morgen besøger vi det berømte fiskemarked, Tsukiji og med lokale guider lærer vi mere om fiskeindustrien i Japan. Vi vil også lære at identificere frisk fisk, og hvordan man tilbereder fisken, før den serveres som sushi. Derefter kan du prøve at lave din egen sushi og nyde en hjemmelavet sushi frokost.

Eftermiddagen er fri til at udforske Tokyo på egen hånd.

Afrejse fra Tokyo med tog. Vi stiger af ved Nagiso og nyder en gåtur forbi gårde, grotter og videre ind i den traditionelle landsby, Tsumago. Derefter fortsætter vi til vores lokale ryokan overnatningssted. Der vil vi hygge os med et japansk kaiseiki måltid og lære mere om japanske skikke, inden vi skal sove på en futon. Ryokan er traditionelle vandrehjem, som du kan finde over alt i Japan – komplet med tatami gulv (strå, der er vævet til en tyk måtte), futon senge, japansk bad, bomulds kimono og kaiseiki måltider.

Vi fortsætter med tog til den historiske by Kanazawa. Vi udforsker den gamle samurai-kultur med en gåtur gennem det velbevarede Nagamachi Samurai distrikt og besøger Nomura Samurai familien.

I dag vil vi besøge Myoryuji Ninja templet og gå gennem Higashi Geisha distriktet. Byen er også kendt for at være et centrum for traditionel kunst og håndværk, og vi vil tage del i disse traditioner gennem en «chopstick and Gold Leaf painting» oplevelse. Derefter har du lidt tid, hvor du, på egen hånd, kan gå gennem de fantastiske haver eller besøge det originale slot.

I dag skal vi afprøve det berømte “bullet train” på vej til Hiroshima. Efter ankomst vil vi besøge Peace park og Memorial Museum.

Vi tager færgen over til den hellige ø, Miyajima, for at se den berømte flydende Torii-port, der betragtes for at være en af Japans helligste og smukkeste helligdomme. Der er ingen planlagte aktiviteter om eftermiddagen, men tag eventuelt færgen over til nogle af de andre øer. Spørg din guide, hvis du er i tvivl om, hvad du skal se og gøre.

Om morgenen tager vi en tur forbi Himeji Castle, der er det mest velbevarede og fantastiske slot i hele Japan. Derefter fortsætter vi med tog til Kyoto, der har nogle af de mest imponerende templer i Japan. Der siges at være 2000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto. I eftermiddag går vi en tur rundt i Gion Geisha distriktet og besøger et tehus for at opleve en traditionel te-ceremoni.

Brug dagen til at udforske steder omkring Nara, det fantastiske Todaiji Buddhist Temple og Kasuga Taisha Shrine. Vi rejser forbi et lokalt tempel for at lære mere om historien bag og praktiseringen af Zen-buddhismen i Japan. Her møder vi en lokal munk, der vil fortælle os mere om buddhismen og demonstrere en Zen meditation og kalligrafi.

Vi fortsætter med at udforske Kyoto, hvor vi besøger den berømte Kinkaku-hi Golden Pavilion og den fantastiske Fushimi Inari, en gammel helligdom, beliggende ved foden af bjerget af samme navn. Derefter lærer vi mere om samurai etikette, samt udførelse af det grundlæggende i Kembu. Vi vil også lære om, hvordan man bruger det japanske sværd. Senere vil vi nyde en forestilling, opført af Kembu-mestere. Som regel består forestillingen hovedsageligt af korte digte, som traditionelt omfattede vigtige begivenheder i samuraiens liv. Brug eventuelt tiden til at opleve museer, templer og zen-haver, eller hvorfor ikke tage en tur forbi Inari-portene.

Desværre slutter turen i dag. Heldigvis er erindringen pakket med oplevelser, du sent vil glemme! Afrejse til valgfri tid.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Iconic Japan

Pris

 • Fra kr. 61.900 per person i dobbeltværelse.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse t/r København – Japan.
 • Hotel (10 nætter), traditionel ryokan (1 nat)
 • 11 morgenmad, 1 frokost og 1 aftensmad
 • Guidet tur i Tokyo, inkl. Meiji Jingu Shrine og Asakusa og Harajuka distrikterne
 • Gåtur i landsbyen Tsumago og det omkringliggende område
 • Kaiseki middag
 • Besøg Kanazawa samurai, geisha distriktet og Himeji slottet
 • Besøg Nomura Family Samurai Residence og Myoryuji Ninja Temple
 • Udflugt til Miyajima Island
 • Udforsk Hiroshima Peace Park og Memorial Museum
 • Tur i Kyoto og Nara inkl. Fushimi Inari, Kinkaku-ji Golden Pavilion, Todaiji Temple og Kasuga Taisha Shrine
 • Besøg Gion Geisha distriktet
 • Japan rail pass (7 dage)
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Foranstaltninger til infektionskontrol

Læs hvad G Adventures gør for at undgå smittespredning og for at gøre rejsen så sikker som muligt (eksternt link, information på engelsk).

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Ecuador

Fascinerende Galapagos

16 dage

Fra kr. 140.900

Peru

Best of Peru & Machu Picchu

11 dage

Fra kr. 99.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo