Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Iconic Thailand

Foto: ©EMrpize - stock.adobe.com

Iconic Thailand


15 dage

Afrejse hele året

Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui, Krabi

Fra kr. 37.900 per person.

På denne 15-dages tur til Thailand vil du opleve højdepunkterne i dette fantastiske land.

Her finder du en perfekt balance mellem kulturelle vartegn og smukke strande, samt aktiviteter og afslapning. I det nordlige Thailand sejler vi ned ad Kwai floden og nyder et autentisk khantok måltid hjemme hos en lokal familie i Chiang Mai. Du får også chancen for at besøge et madmarked, hvor du selv køber ingredienser for senere at bruge dem på et madlavningskursus.

Derfter rejser vi videre sydpå mod kysten, hvor vi, ligesom de lokale, vil benytte os af «long-tail» både og «tuk-tuks». Vi tager til strandparadis som Koh Samui og Krabi, hvor du kan fylde dagene med strandture, udflugter gennem frodig regnskov og snorkle i krystalklart vand. Tag på opdagelsestur ud til en af de mange øer eller se mere af landsbyerne i en traditionel tuk-tuk.

Dette er oplevelsesturen i Thailand, du ikke må gå glip af!

Unikke oplevelsesture med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er oplevelsesture, der giver dig en unik indsigt i rejsedestinationens kultur og natur.

Turene omfatter komfortable overnatningssteder, ledsaget af en dygtig engelsktalende rejseleder og egner sig til de fleste.

Højdepunkter

 • Nyd en autentisk khantok-middag i en lokal landsby
 • Tag på en tur til Wat Chedi Luang templet og få en sludder med en munk
 • Thailandsk madlavningskursus og nyd dit hjemmelavede måltid til frokost
 • Rejs som en af de lokale i «long-tail boats» og tuk-tuks.
 • Besøg den ægte «Bridge on the River Kwai»

Dagsprogram

Velkommen til Bangkok! Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. Der er ingen planlagte aktiviteter i dag, så tjek ind på hotellet (fra kl. 14:00) og udforsk byen. Der afholdes et informationsmøde ca. kl. 18:00, hvor du møder de andre gruppedeltagere samt din rejseleder, der vil give jer information om den kommende tur. Venligst forhør jer i hotellets reception om det nøjagtige tidspunkt for informationsmødet.

Vi rejser til Kanchanaburi, hvor vi får indblik i et stykke historie fra 2. Verdenskrig. Måske har du hørt om den berømte film “Bridge on the River Kwai”? Vi besøger den ægte vare og tager en togtur over broen. Den er massiv, majestætisk og imponerende og giver en fantastisk udsigt over floden, der løber under os.

Om morgenen besøger vi Erawan nationalpark og et af verdens smukkeste vandfald. Tag en dukkert i det turkisblå vand, tag billeder fra toppen (1500 meter), eller udforsk regnskoven og tæl hvor mange aber, du får øje på. Derefter kører vi til Thai/Burma krigsmuseum og krigskirkegård for at lære mere om jernbanens («Death Railway») dystre historie. Over 6000 fanger er begravet på kirkegården. Om eftermiddagen rejser vi til Ayutthaya, hvor vi nyder aftensmaden på floden, ombord på en båd, der tidligere har fragtet ris.

Udforsk ruinerne af Ayutthaya Historical Park, der er listet på UNESCOs verdensarvsliste. Ayutthaya tjente som Thailands hovedstad fra det 14. til det 18. århundrede og blev derefter rangeret til en af de mest fantastiske byer i verden. Derefter rejser vi tilbage til Bangkok for at flyve videre til næste destination, Chiang Mai.

Efter et besøg til de lokale markeder sammen med en kok, tilbereder vi vores egen frokost på et thailandsk madlavningskursus, på en privat kokkeskole. Senere besøger vi den historiske Wat Chedi Luang, hvor der er tid til sidde ned og få en lille hyggesnak med en af de unge munke om buddhismen og det daglige liv i templet. Lyt til munkene, der messer på Doi Suthep Temple, et af de mest fantastiske templer i Thailand.

Brug dagen til at udforske byen eller deltag i nogle af de valgfrie aktiviteter. Senere besøger vi en lokal landsby og nyder en autentisk khantok middag sammen med en lokal familie. Dette er et «must do», når du kommer til det nordlige Thailand. Derefter får du mulighed for at snakke med lokalbefolkningen og lære om deres hverdag.

Vi flyver tilbage til Bangkok og tager på en bådtur gennem Bangkoks kanaler og besøger Wat Po, det berømte «Temple of the Reclining Buddha».

Nyd en fridag i Bangkok, hvor der er meget at se og gøre. Alt fra tempelbesøg, museer, til spabehandling og shopping – mangler du stadig ideer, tag kontakt til din guide.

Blot en kort flyvetur fra Bangkok ligger tropiske Koh Samui. Når vi er ankommet til resortet tjekker vi ind og har resten af dagen til at orientere os på hotellet og afprøve dets faciliteter, hvor du eksempelvis kan tage en drink og slappe af ved poolen. Hotellet har en belejlig beliggenhed i Chaweng distriktet i gåafstand til adskillige restauranter.

Koh Samui ligger på Thailands østkyst og har alt, man kunne ønske sig på en stranddestination. Smukke, hvide strande, kokospalmer, frisk fisk og skaldyr og varmt, klart vand.

Stig om bord på en traditionel «longtail» båd. I dag bevæger vi os lidt væk fra de større turistmasser. De uberørte øer Koh Madsum og Koh Tan venter på os og vi kan glæde os til en lokal frokost på stranden. Hvis du har lyst, kan du tage med på en inkluderet kajaktur eller snorkle i det klare vand.

Tag færgen tilbage til fastlandet og bliv kørt til hotellet, der ligger lige udenfor Khao Sok nationalpark. Hotellet er omgivet af frodig regnskov og har, i tæt samarbejde med lokalmiljøet, intenst fokus på bæredygtig drift. Om aftenen får vi en guidet tur i regnskoven og kan nyde nogle gode historier rundt om lejrbålet.

Khao Sok er en af de ældste og konstant grønne regnskove i verden og er omgivet af kalkstensklipper.

I dag har du tid til at udforske området på egen hånd. Du kan eventuelt tage på en udflugt i junglen. Hvad med en rotur, bade i varme kilder eller blot slappe af på stranden?

I dag kører vi afsted til Krabi tidligt om morgen. Når vi er ankommet til Krabi går vi ombord på en longtail båd og sejler forbi mangrove skove på vej til Khao Khanab Nam grotterne for at se de ældgamle malerier og kalkstensformationer.

Senere på dagen hopper vi på en tuk-tuk for at se mere af landsbyen og besøger industriområder, herunder en gummiplantage og ser hvordan saften tappes fra træerne. Derudover besøger vi en butik, hvor de laver batik. Vi lærer om kulturen og hverdagslivet i Sydthailands landdistrikter.

Om aftenen kan du nyde en drink i solnedgangen, i de omgivelser, der har gjort Thailand så berømt. Rejselederen vil gennemgå hvilke aktiviteter, der er tilgængelige i området, så du kan planlægge, hvad du ønsker at lave de næste par dage.

Brug dagen som du ønsker, hvor du har mulighed for at tage på de sidste udflugter eller blot tilbringe dagen med maksimal afslapning, eventuelt med en massage eller to.

Vi vender tilbage til Bangkok og turen afsluttes i lufthavnen sidst på eftermiddagen.

Ikke klar til at rejse hjem? Tag kontakt til os og vi kan hjælpe med at forlænge dit ophold eller booke fly til en ny destination.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Iconic Thailand

Pris

 • Fra kr. 37.900 per person i dobbeltværelse.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse t/r København – Bangkok.
 • Hotel (12 nætter), lodge (2 nætter)
 • 14 morgenmad, 2 frokost og 3 aftensmad
 • Transfer ved ankomst
 • Entré til Thai-Burma krigsmuseum og togtur
 • Udflugt til Erawan nationalpark
 • Guidet tur gennem Ayutthaya Historical Park
 • Middag på en renoveret båd, der tidligere har fragtet ris
 • Bådtur i Bangkoks klonger (kanaler) og besøg til Wat Phra Kaew temple
 • Udflugt til Koh Madsum og Koh Tan
 • Indenrigsfly
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Det er muligt at deltage på en kortere variant af denne tur: Dag 1 – 8 eller dag 8 – 15. Kontakt os for mere information, hvis du er interesseret i en af disse ture.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Foranstaltninger til infektionskontrol

Læs hvad G Adventures gør for at undgå smittespredning og for at gøre rejsen så sikker som muligt (eksternt link, information på engelsk).

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Sydafrika, Zimbabwe

Safari in style – Sydafrika og Zimbabwe

13 dage

Fra kr. 163.500

Australien

Luksus i Australien

14 dage

Fra kr. 103.000

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo