Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Nyd livet på tropiske Bali

Nyd livet på tropiske Bali


9 dage

Afrejse hele året

Jimbaran og Ubud, Bali

Fra kr. 38.500 per person

Vil du gøre noget specielt for dig selv og din kære, eller måske hele familien? Bestil en drømmeferie til tropiske Bali, det perfekte afbræk fra hverdagen og og det danske klima. 

Mellem Java i øst og Lombok i vest ligger den tropiske paradisø Bali. Øen er et populært rejsemål, med en gæstfri befolkning, et gunstig prisniveau, lækker mad og endeløse strande. På denne rejse oplever du noget af det bedste Bali har at byde på, i komfortable og eksotiske omgivelser. 

I bor på Four Seasons i Jimbaran og i Ubud, som er to af vores favorit resorts på Bali. Gæstfriheden, roen og den unikke og venlige service på disse hoteller er i særklasse. Hvad enten I ønsker nogle afslappende dage i solen, en romantisk ferie eller et oplevelsesrigt luksusophold så er der ikke meget der kan måle sig med en ferie som denne. 

Find roen i Ubuds jungle

I tilbringer de tre første nætter i Ubud, som ligger ca. en times kørsel fra lufthavnen blandt irgrønne rismarker og balinesiske templer. Four Seasons Resort Bali at Sayan er en oase, og her er det nemt at koble af og finde roen. Resortet er bygget så det glider naturligt ind i vegetationen, hvilket giver en unik placering i regnskoven.

Four Seasons Resort Bali At Sayan
Four Season Sayan i Ubud stiger op af den tætte jungle som omkranser resortet på alle sider.

Resortet har en række suiter og villaer i forskellige størrelser, indrettet med en kombination af moderne og balinesisk interiør. De fleste suiter og villaer har egen stue, luksuriøs bad, privat terrasse og solstole. Enkelte har også en privat udendørs spabad.

Four Seasons Resort Bali At Sayan
Yoga, rafting, cykelture og madlavning er aktiviteter Four Seasons Sayan tilbyder med den fantastiske natur som kulisse.

Ubud regnes som Balis kulturelle hjerte og vi anbefaler at opleve området, hvad enten det er fra cykelsædet, i en rafting flåde eller til fods. Der er også mange aktiviteter at vælge imellem på resortet, såsom yoga, balinesisk dans og meditationskurser. Eller hvad med en balinesisk madlavningskursus?

Sol og strand i Jimbaran Bay

Efter nogle afslappende dage i Ubud, går turen videre til kyst- og strandliv på Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay. Her tjekker I ind i en garden villa med jeres eget infinity swimming pool  og top moderne faciliteter. På fællesområderne findes en pool med fantastisk udsigt over havet.

Four Seasons Resort Bali At Jimbaran Bay.
Four Seasons Jimbaran Bay er lækkert og afslappet indrettet i balinesisk stil. Nyd nogle afslappende dage og flotte solnedgange med en drink på verandaen.

Spis på en af resortets 3 restauranter, eller gå en tur langs Jimbaran-stranden hvor I finder flere gode fiskerestauranter. Aktivitetsudvalget tilbyder også noget for enhver smag, som træningscenter, meditations- og yogaklasser, madlavningskurser, kajak og windsurfing.

Hvis du formår at løsrive dig fra det behagelig liv på Four Seasons, anbefaler vi at se mere af Bali. Kontakt evt. Resortets turistinformation, som kan hjælpe dig med udflugter osv.

Four Seasons Resort Bali At Jimbaran Bay.
Stranden med perfekte bade og surfe forhold, ligger tæt på Four Seasons Jimbaran Bay. Eller måske et bad i det fantastiske bassin ved strandkanten frister mere?

Efter 5 nætter på Four Seasons Jimbaran er tiden kommet til at vende hjemad. Og for de som synes at 8 nætter i paradis ikke er nok, så er vi selvfølgelig behjælpelige med at udvide opholdet.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 38.500 per person, Economy Class
  • Fra kr. 59.500 per person, Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København-Bali i ønsket kabineklasse
  • 3 nætter på Four Seasons Resort Bali at Sayan (Ubud) i Duplex Suite.
  • 5 nætter på Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay i en Garden Villa.
  • Privat transfer fra lufthavnen til Ubud, Ubud til Jimbaran og Jimbaran til lufthavnen.

Turen kan forlænges og udvides med flere destinationer (for eksempel i Australien eller Singapore).

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Mexico

One&Only Mandarina

8 dage

Fra kr. 75.900

Thailand

Six Senses Yao Noi

8 dage

Fra kr. 37.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo