Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Otte dage du aldrig glemmer

Otte dage du aldrig glemmer


8 dage

Afrejse hele året

Singapore, Bawah Reserve

Fra kr. 73.500 per person

Efter en fantastisk rejse med Singapore Airlines, venter ikoniske Raffles Hotel i Singapore, og  det som er kåret til «Asias Leading Private Island»; Bawah Reserve.

Rejse på første klasse

Ingen flyselskaber kan smykke sig med flere udmærkelser end Singapore Airlines, de er blevet kåret til verdens bedste 29 gange de sidste 31 år.

Business Class, Singapore Airlines.
Singapore Airlines prisbelønnede Business Class er den mest rummelige i klassen.

Så hvad er bedre end at gå om bord og gå i feriemode? Uanset prisklasse vil du opleve service og komfort i topklasse. Vælger du First Class eller First Class Suite venter der intime kabiner med personlig service og syv retters måltider serveret på Wedgewood-porcelæn. Med konceptet “Book the Cook” kan signaturretten “Lobster Thermidor” trygt anbefales. Glas, sengetøj, amenity kits, pyjamas og tøfler er leveret af franske Lalique. I tillæg gives der adgang til den eksklusive lounge “The Private Room” i Singapore.

For den ultimative oplevelse i luften, kan rejsen gå via London eller Zürich, hvor den nyeste type suiter er tilgængelige på flytypen A380. Dette er verdens mest rummelige suiter på First Class og fås med dobbeltseng for par. Og blot så det også bliver nævnt, tilbyder Singapore Airlines som eneste flyselskab både Dom Perignon og Krü champagne ombord på First Class.

Singapore.
Tilbring nogle dage i verdens metropolen Singapore.

Spændende Singapore

Men selv den mest optimale flyrejse varer ikke evigt. Næste morgen lander du i Singapore Changi lufthavn, hvor du bliver eskorteret forbi paskontrollen, mens din bagage samles op på rullebåndet.

Snart sidder du i en kølig limo på vej til Raffles Hotel. I denne ikoniske, hvide kolonibygning fra 1899 har Rudyard Kipling, Elizabeth Taylor og Charlie Chaplin nippet til sin Singapore Sling og taget daglige spadsereture i hotellets tropiske have. Lidt senere i år genåbner denne orientalske perle af et hotel, efter en formidabel renovering tilbage til fortidens storhed.

Den franske mesterkok Alain Ducasse har samtidig valgt Raffles Hotel som sin første kulinariske destination i Singapore, så hans Bar & Billiard Room (BBR by Alain Ducasse) er et naturlig valg for aftenen, hvis ikke en af de øvrige 38 Michelin-restauranter i The Lion City frister mere i de to dage I tilbringer der.

Vi i Private Travel Lab hjælper dig mere end gerne med at sætte et spændende program op for dagene i Singapore, booke restauranter eller tippe om de bedste shoppingsteder.

Tidligt om morgenen på jeres tredje feriedag dukker en venlig chauffør op igen, denne gang for at tage jer til færgeterminalen hvor en speedbåd venter. Fra Batam går turen videre med privat vandflyver, og I er kun 80 minutter væk fra paradis.

En af de 13 strande som findes på Bawah Reserve.
En af de 13 strande som findes på Bawah Reserve.

Bawah Reserve

Bawah Reserve ligger 250 km ude i havet nordøst for Singapore, omkranset af seks øde øer, tre turkise laguner og 13 private strande med kridhvidt sand.

35 smagfuldt indrettede suiter ligger tilstrækkelig langt fra hinanden til at du er sikret lige præcis det privatliv I har rejst så langt for at nyde. Her findes ikke meget af den overstadige glitter & glam-luksus som præger en del Crazy Rich Asian-destinationer. Derimod alt tænkelig bæredygtigt barfod-luksus du kan ønske dig.

Fra I vågner i jeres Overwater bungalow omkranset af det glitrende hav til solen går ned i skærgården uden for på soldækket, kan dagene fyldes med alt eller ingenting.

I kan snorkle eller dykke blandt super søde Nemo-fisk og andre farverige væsner i koralrevene rundt om det lille ørige, padle mellem øerne på SUP, i kajak eller en fancy glasbåd, låne en god bog i biblioteket og dandere den i zen-positur under solparasollen, spille tennis, løsne de stive nordboer-muskler op med yoga eller Pilates, eller nyde de dejligste behandlinger i Aura Spa (på Bawah indgår alle slags spabehandlinger i prisen).

Når mørket sænker sig, er det tid til BBQ og måske en god film i den udendørs biograf, før I falder i søvn til lyden af de mange bølger og visheden om at dette tropiske paradis er jeres i fire nætter og fire dage.

Når opholdet uigenkaldeligt er ovre for denne gang, går rejsen tilbage samme vej som I kom. Med krop og sjæl i harmoni efter en fuldkommen uge, ønsker Singapore Airlines jer velkommen til endnu en behagelig nat ombord, før I lander udhvilet på hjemlige breddegrader med gyldne minder i bagagen!

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 73.500 per person på Economy Class
  • Fra kr. 93.900 per person på Business Class
  • Pris på forespørgsel: First Class/First Class Suite

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r København på valgt kabineklasse.
  • 2 nætter i Stateroom Suite King på Raffles Hotel i Singapore
  • 4 nætter i Overwater Bungalow på Bawah Reserve inkl. alle måltider

Turen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Indien, Nepal

Explore India & Nepal

17 dage

Fra kr. 28.500

Singapore

Equarius Villas Sentosa, Singapore

6 dage

Fra kr. 29.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo