Six Senses Ninh Van Bay

land
Nha Trang, Vietnam
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 36.900 per person.
kontakt

Vietnam er med tiden blevet en populær destination. Lighederne med nabolandet Thailand er mange, men hvor Thailand er blevet meget turist-påvirket, at det bliver længere og længere mellem de skjulte perler, er Vietnam i højere grad forblevet autentisk.

Uanset hvor i verden du er, skal Six Senses ‘mærke kombinere luksusresorter med ekstraordinære omgivelser. Six Senses giver dig også mulighed for at komme tæt på stedets særprægede kultur og traditioner – i lokalbefolkningens præmisser.

Six Senses Ninh Van Bay
Restaurant “Dining by the Rocks” har en dejlig udsigt over Ninh Van Bay.

Ninh Van Bay går lige ind i den kategori, med frodig urskov, der dækker bjergene på den ene side og det sydkinesiske hav på den anden.

Restauranter og fællesarealer ligger næsten helt nede på en idyllisk strand, omgivet af hyggelige og afsondrede pensionater. Resortet har fire forskellige restauranter. Alle holder en høj standard og har forskellige koncepter. Fra den afslappede og familievenlige med havudsigt, til romantisk fine-dining for to, med stearinlys og frisk grillet hummer i en dekoreret hule.

Denne rejseplan omfatter syv nætter i Hill Top Pool Villa, der ligger på bjergsiden lige over resortet. Her bor du helt privat med udsigt over både bjerge og hav, med egen pool på terrassen. Selve huset er bygget i naturlige materialer i traditionel vietnamesisk stil og smelter elegant ind i landskabet. Samtidig er der faciliteter som wifi, tv, bruser / bad, minibar og kedel til te / kaffe.

De vilde og smukke omgivelser i Ninh Van Bay er perfekte til yoga og meditation, og resortet har naturligvis spa og massagestue.

Six Senses Ninh Van Bay
Yoga på klipperne på resortet.

Dagene er fyldt med så lidt eller så meget aktivitet, som du ønsker. Oplev solnedgangen på et romantisk krydstogt for to i en traditionel vietnamesisk træbåd, eller stå op før solen for at deltage i en af ​​de lokale fiskere på en fisketur. Hvis du ikke er et morgenmenneske, kan du bare deltage i en guidet sejltur senere på dagen for at købe frisk fisk og skaldyr direkte fra fiskerne. Guiden er også kok, så på vejen hjem kan du diskutere, hvordan dagens fangst skal tilberedes og serveres til aftensmad.

Det er kendt, at verdens koralrev er truet af stigende havtemperaturer. I Ninh Van Bay er der en såkaldt koralgård, hvor du kan “plante” nye koraller på et rev og endda adoptere dit eget lille undersøiske økosystem.

Derudover er der naturligvis et stort udvalg af aktiviteter, man kan forvente i et tropisk paradis; dykning, snorkling, kajakroning og vandski for at nævne nogle få.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 36.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 47.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København – Nha Trang med Qatar Airways og Vietnam Airlines i ønsket kabineklasse.
  • Private transfer med bil og båd t/r lufthavn-resort
  • 7 nætter i en Hill Top Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag