Six Senses Samui

land
Koh Samui, Thailand
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 24.400 per person.
kontakt

På den nordlige spids af Samui smelter den fantastiske Six Senses Samui ind i den naturlige vegetation. Her kan du slappe af ved en enorm infinity-pool med panoramaudsigt over Thailands Golf.

Koh Samui ligger kun 45 minutter med fly fra Bangkok, og du vil blive afhentet i lufthavnen ved ankomsten.

Six Senses Samui har 67 rummelige villaer, hvoraf 60 har private infinity-pools. Villaerne har udsigt over havet eller de tropiske omgivelser og har et eller to soveværelser. A Hideaway Villa har et soveværelse og en privat veranda med liggestole og udsigt over velplejede haver. Resortets infinity-pool ligger en kort gåtur væk. Dette er en intim og afsondret værelseskategori for dem, der ønsker privatliv.

Six Senses Samui.
Six Senses Samui ligger langt nord for et nes på Koh Samui.

I den anden ende af skalaen har resortet en kæmpe villa på 900 kvadratmeter med sin egen infinity-pool, to soveværelser og direkte adgang til stranden. Perfekt til to par venner eller en familie. Kontakt os for prisen på denne værelseskategori.

Faciliteterne i villaerne inkluderer private verandaer med solområde og udendørs spiseplads, rummeligt badeværelse med badekar og udendørs regnskovs bruser, espressomaskine, bluetooth-lydsystem, LCD-tv og 24-timers adgang til en GEM (Guest Experience Maker), der skræddersyr opholdet efter din smag.

Six Senses Samui har flere spisemuligheder at vælge imellem, og du kan også vælge at få din mad serveret i din egen villa. Dining on the Hill serverer morgenmad og middag med internationale og asiatiske smag. Dining on the Rocks serverer innovative madkoncepter med fantastisk service og udsigt. Drift at the Beach er en strandbar, der serverer drinks og grillet mad.

Six Senses Samui.
Fantastisk udsigt over Den Thailandske Golf fra resortets infinity-pool.

Spaoplevelsen på Six Senses Samui er af højeste standard med spektakulær udsigt fra indendørs og udendørs behandlingsrum. Ud over en omfattende menu med traditionelle behandlinger tilbyder spaen også yoga, reiki og pilates.

Koh Samui er en veludviklet destination med et stort udvalg af aktiviteter både på land og til søs. Kontakt deres Guest Experience Manager, som hjælper dig med at skræddersy dit ophold til dine ønsker. På feriestedet er der også en række aktiviteter at vælge imellem, såsom yoga, Tai Chi, thailandske madlavningskurser, en udendørs biograf og en ugentlig cocktailparty, hvor du kan blande dig med de andre gæster.

Efter 7 nætter er det tvivlsomt, om du vil hjem igen, så hvad med at kombinere dette ophold med en uge på Six Senses Yao Noi eller en tropisk storbyferie i Bangkok?

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 24.400 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 35.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København-Koh Samui med Qatar Airways og Bangkok Airways i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter på Six Senses Samui i en Hideaway Villa
  • Alle måltider
  • Private transfer t/r lufthavn og hotel

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel

Flere rejseforslag


.

Private Travel Lab er en filial under Australiareiser AS. Australiareiser AS er medlem af Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo