Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Six Senses Samui

Six Senses Samui


8 dage

Afrejse hele året

Koh Samui, Thailand

Fra kr. 23.500 per person.

På den nordlige spids af Samui smelter den fantastiske Six Senses Samui ind i den naturlige vegetation. Her kan du slappe af ved en enorm infinity-pool med panoramaudsigt over Thailands Golf.

Koh Samui ligger kun 45 minutter med fly fra Bangkok, og du vil blive afhentet i lufthavnen ved ankomsten.

Six Senses Samui har 67 rummelige villaer, hvoraf 60 har private infinity-pools. Villaerne har udsigt over havet eller de tropiske omgivelser og har et eller to soveværelser. A Hideaway Villa har et soveværelse og en privat veranda med liggestole og udsigt over velplejede haver. Resortets infinity-pool ligger en kort gåtur væk. Dette er en intim og afsondret værelseskategori for dem, der ønsker privatliv.

Six Senses Samui.
Six Senses Samui ligger nord på Koh Samui.

I den anden ende af skalaen har resortet en kæmpe villa på 900 kvadratmeter med sin egen infinity-pool, to soveværelser og direkte adgang til stranden. Perfekt til to par venner eller en familie. Kontakt os for prisen på denne værelseskategori.

Faciliteterne i villaerne inkluderer private verandaer med solområde og udendørs spiseplads, rummeligt badeværelse med badekar og udendørs regnskovs bruser, espressomaskine, bluetooth-lydsystem, LCD-tv og 24-timers adgang til en GEM (Guest Experience Maker), der skræddersyr opholdet efter din smag.

Six Senses Samui har flere spisemuligheder at vælge imellem, og du kan også vælge at få din mad serveret i din egen villa. Dining on the Hill serverer morgenmad og middag med internationale og asiatiske smag. Dining on the Rocks serverer innovative madkoncepter med fantastisk service og udsigt. Drift at the Beach er en strandbar, der serverer drinks og grillet mad.

Six Senses Samui.
Fantastisk udsigt over Den Thailandske Golf fra resortets infinity-pool.

Spaoplevelsen på Six Senses Samui er af højeste standard med spektakulær udsigt fra indendørs og udendørs behandlingsrum. Ud over en omfattende menu med traditionelle behandlinger tilbyder spaen også yoga, reiki og pilates.

Koh Samui er en veludviklet destination med et stort udvalg af aktiviteter både på land og til søs. Kontakt deres Guest Experience Manager, som hjælper dig med at skræddersy dit ophold til dine ønsker. På feriestedet er der også en række aktiviteter at vælge imellem, såsom yoga, Tai Chi, thailandske madlavningskurser, en udendørs biograf og en ugentlig cocktailparty, hvor du kan blande dig med de andre gæster.

Efter 7 nætter er det tvivlsomt, om du vil hjem igen, så hvad med at kombinere dette ophold med en uge på Six Senses Yao Noi eller en tropisk storbyferie i Bangkok?

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 23.500 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 38.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København-Koh Samui med Qatar Airways og Bangkok Airways i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter på Six Senses Samui i en Hideaway Villa inkl. morgenmad
  • Private transfer t/r lufthavn og hotel

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Thailand

Six Senses Yao Noi

8 dage

Fra kr. 37.900

Laos, Cambodia

Indokina – Laos og Cambodia

13 dage

Fra 87.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo