Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Six Senses Yao Noi

Six Senses Yao Noi


8 dage

Afrejse hele året

Koh Yao Noi, Thailand

Fra kr. 37.900 per person.

Phang Nga Bay i det sydlige Thailand har nogle af verdens mest spektakulære kalkstenklipper, og det er det, der danner scenen for dit magiske ophold på den tropiske ø Koh Yao Noi. Øen ligger mellem Phuket og Krabi, og det tager kun 45 minutter med båd fra Phuket, før du ankommer til Six Senses Yao Noi.

Six Senses Yao Noi har 56 forhøjede villaer bygget i en moderne stil, der giver dig generøs plads. Villaerne fås i varianter med et og to soveværelser, med privat infinity-pool med liggestole. Her har du din egen private sfære uden indkig og med udsigt over havet og klipperne i Phang Nga-bugten. Opholdet inkluderer en GEM (Guest Experience Maker), der skræddersyr opholdet til dine ønsker.

Se hvad du kan opleve på Six Senses Yao Noi.

Faciliteterne i villaerne inkluderer vinkøleskab, espressomaskine, økologiske Emperor-madrasser, rummeligt badeværelse med badekar og regnskovs bruser, Bose-lydsystem, tv, yogamåtter og minibar.

Resortet har flere restauranter og barer, der fokuserer på thailandsk madkultur. Hilltop er udvejens mest eksklusive spisested med en bæredygtig menu og spektakulær udsigt.

Six Senses Yao Noi
Fantastisk udsigt over Phang Nga Bay.

The Living Room, Dining Room & Chef’s Table og The Den er navnene på de andre spisesteder, og hvis du hellere vil bruge tid i din private villa, er det også muligt at få serveret dine måltider der.

Six Senses Spa tilbyder en bred vifte af individualiserede behandlinger fra professionelle terapeuter. Selve spa-faciliteterne er imponerende og inkluderer en juicebar, fitnesscenter, sauna, tre afslapningsområder, ti behandlingsrum, mediteringsrum, skønhedsrum og yogaklasser.

Six Senses Yao Noi
Udendørs biograf er en af ​​aktiviteterne at vælge imellem.

Six Senses Yao Noi tilbyder også et bredt udflugtsprogram. Bådture til nærliggende øer med longtail-båd eller luksusyacht, dykning og snorkling, Muay Thai-klasser, mountainbiking, kulturelle udflugter og udendørs biograf er nogle af de aktiviteter, du kan vælge imellem.

Efter 7 nætter er det tvivlsomt, om du vil hjem igen, så hvad med at kombinere dette ophold med en uge på Six Senses Samui eller en tropisk storbyferie i Bangkok?

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 37.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 56.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København-Phuket med Qatar Airways i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter på Six Senses Yao Noi i en Hideaway Pool Villa inkl. morgenmad
  • Private transfer i bil og båd mellem lufthavn og hotel

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Singapore

Tropisk storbyferie i Singapore

6 dage

Fra kr. 25.500

Laos, Cambodia

Indokina – Laos og Cambodia

13 dage

Fra 87.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo