Solferie på Sri Lankas sydkyst

land
Tangalle, Sri Lanka
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 22.900 per person.
kontakt

Anantara Peace Haven Tangalle Resort er et roligt og afsides 5-stjernet resort beliggende på Sri Lankas sydkyst i den gamle fæstningsby Tangalle. Her får du eksotisk strandliv med kokospalmer, der dovent hænger over en gylden strand ved Det Indiske Ocean.

Udforsk Sri Lankas regnskove, endeløse strande, fiskerbyer og teplantager. Med et venligt folk, velsmagende mad og et varmt og godt klima er det ikke umuligt, at dette bliver din nye yndlingsdestination.

Se hvad du kan opleve på Anantara Peace Haven Tangalle Resort.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort har 152 værelser og villaer og ligger ca. 2,5 timers kørsel fra lufthavnen. Værelserne er lyse, luftige og moderne indrettede med kendte Anantara-faciliteter. Prisen inkluderer et Premium Ocean View Room, som har sin egen private terrasse eller balkon, med liggestol og udsigt over Det Indiske Ocean. Resortet er perfekt til et romantisk ophold, men også for dem, der ønsker at rejse med venner og familie.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort.
Smuk strand ved Anantara Peace Haven Tangalle Resort.

På hotellet findes en børneklub, en dejlig spa og flere restauranter. Opholdet er all inclusive, og du kan vælge mellem restauranter, barer og lounger, der serverer alt fra sri lankanske specialiteter til eftermiddags te. På Anantara Spa kan du bestille en af ​​deres prisvindende ayurvediske behandlinger.

Der er en bred vifte af aktiviteter på resortet. Du kan deltage i begynderkurser i surfing i små grupper på maksimalt 4 personer. Hvis du er erfaren, er nogle af Sri Lankas bedste surfstrande kun en kort køretur væk. Hvis du vil holde dig til roligere vand, er padlebræt (SUP) et godt alternativ. Tag en yogakurs på stranden, i yoga pavillonen eller i din egen villa. Resortet har en 25 meter lang swimmingpool, fitnesscenter, tennis- og badmintonbane og cykeludlejning.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort.
Resortet har mange aktiviteter at vælge imellem.

Sri Lanka har oplevelser og aktiviteter for enhver smag, og feriestedet kan hjælpe dig med de fleste oplevelser og udflugter. Tag på en udflugt for at se nyklækkede skildpadder glide i havet mellem april og september. Resortet har også guidede naturture, dagsture til teplantager og byture i Tangalle og Galle, ture til nationalparker og fuglereservater, madlavningskurser og meget, meget mere.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 22.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 37.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København-Colombo med Qatar Airways i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter på Anantara Peace Haven Tangalle Resort i Premier Ocean View Room, inkl. all Inclusive
  • Privat transfer t/r lufthavn-hotel på Sri Lanka

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag