Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Strand- og storbyferie i Singapore

Foto: Richie Chan - stock.adobe.com

Strand- og storbyferie i Singapore


9 dage

Afrejse hele året

Singapore

Fra kr. 23.900 per person.

Denne pakke kombinerer de bedste sider i Singapore. Du starter først med 4 nætter i centrum af Singapore nær Orchard Road, Singapores shoppinggade nummer 1. Du afslutter dit ophold med 4 nætter på Sentosa Island, hvor du kan nyde solen, poolen og stranden eller besøge en af ​​øens vand eller forlystelsesparker.

Ved ankomsten til Singapore Changi lufthavn bliver du kørt til Shangri-La Hotel Singapore, som er en oase i hjertet af byen. Hotellet ligger i et stort og frodigt område og udnævnes regelmæssigt til et af verdens bedste hoteller. Dette var det første hotel i Shangri-La-kæden, der satte standarden for alle andre Shangri-La rundt om i verden.

Shangri-La Hotel Singapore
Poolområdet på Shangri-La Hotel Singapore.

Med luksuriøse værelser og suiter i 3 karakteristiske fløje, samt servicerede lejligheder i villaer i fire etager er dette stedet, hvor du kan finde din egen Shangri-La. Slap af i de smukt anlagte haver, tag en svømmetur i poolen eller forkæl dig selv på Chi, The Spa. Når mørket falder på og middag nærmer sig, kan du vælge mellem The Waterfall, The Line eller Shang Palace. 

Singapore

Singapore er den perfekte destination for en storbyferie. Med et varmt og tropisk klima, udsøgt gastronomi, shopping i verdensklasse og nok attraktioner til at blive underholdt i flere uger, er det ikke underligt, at dette er en af ​​Asiens mest populære byer.

Singapore er både et land, en by og en ø og har mange kontraster. Landet er lille i størrelse, men har overraskende meget at tilbyde. Historiske butiksfacader og gamle templer står side om side med ultramoderne skyskrabere og eksperimentel arkitektur.

Attraktionerne i Singapore står i kø for både store og små. Byens mest besøgte attraktion, Gardens by the Bay, er en imponerende tropisk park med super træer og verdens største drivhus. Besøg eksotiske Chinatown eller Little India, tag en sejltur på Singapore-floden, eller test nattelivet i Clarke Quay.

Gardens by the Bay.
Super træer i Gardens by the Bay.
Foto: ©Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore er kendt for sit varierede og velsmagende køkken og er en drøm, der går i opfyldelse for madelskere. Valget spænder fra udsøgte kreationer i elegante restauranter til lækre klassiske retter fra gadekøkkener. En uovertruffen afslutning på dagen er en drink på en af ​​byens trendy tagbarer, for eksempel i 1-Altitude, som er verdens højeste udendørs bar med 360 graders udsigt over byen.

Hvis shopping er en vigtig del af en storbyferie, har du meget at se frem til. Faktisk er det muligt, at sætningen “Shop till you drop” får en ny betydning. Tætheden af ​​indkøbscentre er formidabel, og her kan du nyde endeløse rækker af avancerede indkøbscentre på Orchard Road eller vise dine forhandlingsevner på nogle af gademarkederne.

Sentosa Island

Efter opholdet på Shangri-La Hotel Singapore, fortsætter du til Sentosa Island for at tilbringe de næste 4 nætter på Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa. Beliggende på Siloso Beach på den vestlige side af øen er resortet det eneste badeby i Singapore.

Dette populære og familievenlige feriested tilbyder en bred vifte af aktiviteter for store og små. Tag en dukkert i poolen, vælg en af ​​vandsport aktiviteterne, tag en tur i resort haven eller besøg det nærliggende Fort Siloso for at lære lidt om Singapores historie.

Resortes Chi, The Spa har en bred vifte af spa-behandlinger med rod i asiatiske traditioner.

De små kan udforske, lære nye ting og deltage i aktiviteterne i børneklubben og have det sjovt på Nestopia, en udendørs legeplads på stranden. I nærheden af ​​hotellet ligger også forlystelsesparker i træk: Sydøstasiens første Universal Studios, S.E.A. Akvarium, KidZania Singapore, iFly og Mega Adventure Park.

Shangri-La's Rasa Sentosa Resort & Spa
Trapizza på Siloso Beach.

Se solnedgangen med en drink i solnedgangen på The Bubble Bar, spis på en af ​​resortes 6 restauranter, eller vælg et nærliggende spisested. Afstandene i Singapore er små, og hvis du vil tage en tur ind til byens centrum, er det kun 15 minutter væk.

På hjemrejsedagen køres du tilbage til lufthavnen, hvor du går ombord på flyet tilbage til Danmark.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 23.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
 • Fra kr. 43.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

 • Flyrejse t/r København-Singapore med Qatar Airways i ønsket kabineklasse.
 • 4 nætter på Shangri-La Singapore Hotel i Twin Tower Wing Deluxe inkl. morgenmad.
 • 4 nætter på Shangri-La`s Rasa Sentosa Resort & Spa i Twin Deluxe Sea View inkl. morgenmad
 • Privat transfer Singapore Changi Airport – Shangri-La Singapore Hotel
 • Privat transfer Shangri-La Singapore Hotel – Shangri-La`s Rasa Sentosa Resort & Spa
 • Privat transfer Shangri-La`s Rasa Sentosa Resort & Spa – Singapore Changi Airport

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer eller omdannes til et stopover på vej til f.eks. Australien eller New Zealand.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Bali

Solferie på Bali

8 dage

Fra kr. 17.900

Thailand

Tropisk storbyferie i Bangkok

6 dage

Fra kr. 13.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo