Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Tropisk storbyferie i Bangkok

Foto: ©wthitiworasith - stock.adobe.com

Tropisk storbyferie i Bangkok


6 dage

Afrejse hele året

Bangkok

Fra kr. 13.500 per person.

Leder du efter en storbyferie i et varmt klima med lækker mad, uendelige shoppingmuligheder, spændende kultur og luksushoteller til en god pris?

Så er Bangkok stedet at gå! Dette rejseforslag inkluderer 5 nætter i denne fascinerende verdensmetropol og opholder sig komfortabelt på Anantara Riverside Bangkok Resort på vestsiden af ​​Chao Phraya-floden.

Wat Arun i Bangkok.
Wat Arun-templet i Bangkok.
Foto: ©nukul2533 – stock.adobe.com

Bangkok er en hektisk by, og der er bogstaveligt talt hundredvis af ting at gøre her. Thailands hovedstad har noget for enhver smag, lige fra templer til markeder og indkøbscentre, museer, paladser og smuk arkitektur. For ikke at nævne et utroligt velsmagende køkken og bare mad, du kan købe næsten hvor som helst du henvender dig.

Anantara Riverside Bangkok Resort

Chao Praya er floden, der bøjer sig gennem hjertet af Bangkok. Floden er en vigtig transportsåre, og en sejltur på Chao Phraya er et must på ethvert besøg i Bangkok. Anantara Riverside ligger idyllisk langs flodbredden, og resortets egen båd transporterer dig let til forskellige transportknudepunkter.

Anantara Riverside har en perfekt beliggenhed for dig der vil på sightseeing. Med 281 værelser og 95 suiter, en stor tropisk have, en af ​​Bangkoks største swimmingpools, restauranter i verdensklasse og det prisbelønnede Anantara Spa er dette en afslappende oase i den travle metropol.

Anantara Riverside Bangkok Resort.
Anantara Riverside er en afslappende oase i storbyen.

Resortet har et varieret udvalg af restauranter samt lounger og barer. En solnedgangscocktail ved floden er et must, og du kan lære den thailandske kultur bedre at kende gennem de kulturelle shows, som resortet arrangerer. Anantara arrangerer også middagskrydstogter på Chao Phraya-floden, en unik oplevelse, som vi anbefaler dig at tilbringe en af ​​aftenerne med. Krydstogtet viser dig en anden side af Bangkok, når solen går ned og templerne og paladserne lyser op.

Anantara Spa kombinerer spa-traditioner fra øst og vest, og det er værd at forkæle sig med en behandling eller to her under dit ophold. De tilbyder en bred vifte af behandlinger, fra traditionel thailandsk massage til Elemis ansigtsbehandlinger.

På tværs af floden ved Anantara ligger Asiatique, en stor restaurant, shopping- og underholdningsområde med utallige restauranter og barer og omkring 1.500 små butikker. En hurtig bådtur over floden gør det let at tage en aftentur her.

Lumpini Park i Bangkok.
Lumpini-parken i Bangkok.
Foto: ©anekoho – stock.adobe.com

Udforsk Bangkok

Det kan være svært at forlade de behagelige omgivelser ved Anantara Riverside, men vi anbefaler at udforske lidt af alt, hvad Bangkok har at tilbyde. Det historiske og storslåede Grand Palace er et must, og når du er i nærheden, er et tempelbesøg i Wat Pho og Wat Arun en god idé. For en pause fra storbyen anbefaler vi en tur i Lumpini Park, som er en overraskende stor og grøn oase midt i det travle Bangkok.

På Siam Square og langs Sukhumvit Road er der moderne indkøbscentre i træk, men det er stadig Chatuchak Weekend Market, som du vil huske for eftertiden. Med sine 15.000 butikker og boder er dette verdens største weekendmarked og et sted, hvor du kan købe de fleste ting mellem himmel og jord.

Floating Market i Bangkok.
Floating Market i Bangkok.
Foto: ©day2505 – stock.adobe.com

For en anden oplevelse anbefaler vi et besøg på et af Bangkoks flydende markeder. Resortet kan hjælpe dig med at organisere en udflugt til en af ​​disse.

Hvis du har mere tid til rådighed, kan vi selvfølgelig udvide denne tur med et ophold på øerne i det sydlige Thailand eller en rundtur i Indokina. Kombiner for eksempel Bangkok med en uge på Six Senses Yao Noi eller Six Senses Samui.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 13.500 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 28.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København-Bangkok med Qatar Airways i ønsket kabineklasse.
  • 5 nætter på Anantara Riverside Bangkok Resort inkl. morgenmad.
  • Privat transfer t/r lufthavn-hotel i Bangkok

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer eller omdannes til et stopover på vej til f.eks. Australien eller New Zealand.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Singapore

Tropisk storbyferie i Singapore

6 dage

Fra kr. 25.500

Bali

Nyd livet på tropiske Bali

9 dage

Fra kr. 38.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo