Tropisk storbyferie i Singapore

land
Singapore
varighet
6 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 13.900 per person.
kontakt

Singapore er den perfekte destination for en storbyferie. Med et varmt og tropisk klima, udsøgt gastronomi, shopping i verdensklasse og nok attraktioner til at blive underholdt i flere uger, er det ikke underligt, at dette er en af ​​Asiens mest populære byer.

Singapore er både et land, en by og en ø og har mange kontraster. Landet er lille i størrelse, men har overraskende meget at tilbyde. Historiske butiksfacader og gamle templer står side om side med ultramoderne skyskabere og eksperimentel arkitektur.

Attraktionerne i Singapore er i kø for både store og små. Byens mest besøgte attraktion, Gardens by the Bay, er en imponerende tropisk park med super træer og verdens største drivhus. Gå ud til Sentosa Island for en dag på stranden eller i en af ​​de mange forlystelsesparker. Besøg eksotiske Chinatown eller Little India, tag en sejltur på Singapore-floden, eller test nattelivet i Clarke Quay.

Gardens by the Bay.
Super træer i Gardens by the Bay.
Foto: ©Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore er kendt for sit varierede og velsmagende køkken og er en drøm, der går i opfyldelse for madelskere. Valgmulighederne spænder fra udsøgte kreationer i elegante restauranter til velsmagende klassiske retter fra gadevogns køkkener. En uovertruffen afslutning på dagen er en drink på en af ​​byens trendy tagbarer, for eksempel i 1-Altitude, som er verdens højeste udendørs bar med 360 graders udsigt over byen.

Hvis shopping er en vigtig del af en storbyferie, har du meget at se frem til. Faktisk er det muligt, at sætningen “Shop till you drop” får en ny betydning. Tætheden af ​​indkøbscentre er formidabel, og her kan du nyde endeløse rækker af avancerede indkøbscentre på Orchard Road eller vise dine forhandlingsevner på nogle af gademarkederne.

Mandarin Oriental, Singapore
En af restauranterne på Mandarin Oriental.

Mandarin Oriental Singapore

Mandarin Oriental er et ikonisk 5-stjernet hotel i Marina Bay-området, en kort afstand fra byens attraktioner. Med fantastiske restauranter, wellness-faciliteter og komfortable værelser er dette det ultimative sted for en storbyferie. 

Hotellet har 467 værelser og 59 suiter, alle med udsigt over byen eller havnen. Dette tilbud inkluderer et Marina Bay View Room med en fantastisk udsigt over Marina Bay og Singapore skyline.

Mandarin Oriental, Singapore
Marina Bay View Room på Mandarin Oriental.

Hotellet ligger perfekt i Marina Bay, Singapores fastland, når det kommer til restauranter og underholdning. Hvis du foretrækker at tilbringe dagen eller aftenen på hotellet, har du så mange som fem restauranter at vælge imellem samt en bar og lounge.

Mandarin Oriental, Singapore
Tropiske omgivelser ved Mandarin Oriental.

Mandarin Oriental har en bred vifte af fitness- og wellness-faciliteter. Et fremragende spa til ansigts- og kropsbehandlinger, en privat fodspa med manicure- og pedikyrafdeling, private yogakurser, 25 meter udendørs pool, privat børnepool, det nyeste fitnesscenter og personlig træner er nogle af tilbudene.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 13 900,- per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 25 500,- per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r København-Singapore med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
  • 5 nætter på Marina Oriental Singapore i Bay View Room inkl. morgenmad.
  • Privat transfer t/r lufthavn-hotel i Singapore

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer eller omdannes til et stopover på vej til f.eks. Australien eller New Zealand.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag