Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Luksus i Australien

Luksus i Australien


14 dage

Afrejse hele året

Uluru, Kangaroo Island, Adelaide, Great Ocean Road, Melbourne

Fra kr. 103.000 per person

Dette er rejsen for dig, der vil have det bedste af det bedste, både hvad angår oplevelser og indkvartering. Bo på nogle af Australiens mest unikke resorts, herunder Longitude 131 i Ayers Rock og Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island.

Om dagen står oplevelserne i kø. Se Twelve Apostles og Great Ocean Road fra en helikopter, smag lokalt produceret vin på smukke Mornington Peninsula, spis middag under stjernerne i Ayers Rock og udforsk det rige dyreliv på Kangaroo Island.

Turen starter i København, men der er også mulighed for at flyve fra andre byer i Danmark. Du flyver på economy, business eller first class med Singapore Airlines via Singapore til Melbourne.

Business Class, Singapore Airlines.
Singapore Airlines Business Class.

Melbourne og Great Ocean Road

I Melbourne bor du 2 nætter på Grand Hyatt Melbourne, et 5-stjernet hotel, centralt beliggende i East End af Central Business District. Blot en kort gåtur fra hotellet ligger Federation Square, butikker, restauranter og området Southbank, der er kendt for sit pulserende natteliv.

Ønsker man at nyde livet, er Melbourne den perfekte by. Alt er let tilgængeligt og byen byder på en spektakulær kombination af ny og gammel arkitektur, elegante gader og overdådige parker og haver.

Great Ocean Road.
Oplev den rustikke kyststrækning langs Great Ocean Road på en helikoptertur fra Apollo Bay.
Foto: Rob Blackburn

Den efterfølgende dag står Great Ocean Road på programmet. Great Ocean Road er en af Australiens smukkeste kystveje, der snor sig langs Victorias rustikke sydkyst. Du vil køre på dele af den mest spektakulære strækning af Great Ocean Road.

Hold øje med vilde koalaer i træerne i Kenneth River, og besøg den berømte surferstrand Bells Beach, før du spiser en lækker frokost i Apollo Bay. Derfra stiger du ombord på en helikopter, der tager dig på en fantastisk flyvetur over Cape Otway. Efter helikopterturen vender du tilbage til Apollo Bay, og bliver kørt tilbage til Melbourne.

Mornington Peninsula

Næste morgen henter du en udlejningsbil og kører til Mornington Peninsula, hvor du tilbringer de tre næste dage. Mornington Peninsula ligger ca. en times kørsel fra Melbourne og har længe været et populært rejsemål for lokale, der ønsker at komme væk fra storbyen i et par dage.

Montalto Vineyard på Mornington Peninsula.
Montalto Vineyard & Olive Grove er en ud af mere end 50 vingårde på Mornington Peninsula.

Du bor 2 nætter på det elegante Jackalope Hotel, der ligger i forbindelse med vingården Willow Creek. Fra hotellet har man udsigt over endeløse vinmarker, og hvad er mere oplagt end at nyde et lækkert måltid på vingårdens restaurant matchet med en af deres vine.

Under dit ophold på Mornington Peninsula kan du bruge udlejningsbilen til at udforske mere af denne spændende halvø. Her kan man gå lange ture, spille golf, besøge vingårde, få en spabehandling eller nyde et lækkert måltid på en af områdets populære restauranter. Giv dig tid til et par afslappende timer på Peninsula Hot Springs, der er en samling af naturlige varme kilder. Spa-stedet har over 20 forskellige spa-oplevelser, heriblandt et grottebassin, tyrkisk dampbad, sauna, et koldvandsbassin, et familiebadeområde, masserende termiske mineralbade samt et bassin beliggende på en bakke med 360 graders udsigt over det omkringliggende landskab.

Efter dit ophold på Jackalope vender du tilbage til Melbourne om eftermiddagen, afleverer udlejningsbilen og checker ind på Park Hyatt.

Australiens røde centrum

Næste morgen flyver du videre til Australiens røde centrum. I Ayers Rock bor du på det unikke resort Longitude 131, der er det bedste resort i Red Centre og et af de bedste i hele Australien. Longitude 131 er et luksuriøst, naturvenligt og romantisk resort, hvor man fra sit telt kan opleve solen stå op og gå ned over Uluru, foruden nationalparkens uspolerede natur.

Longitude 131 luxury wilderness camp.
Udsigten til Uluru fra de luksuriøse telte på Longitude 131 kan ikke blive meget bedre.

De 15 rummeligt designede luksustelte ligger spredt, alle med udsigt over Uluru. Teltene er stilfuldt indrettet og er udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder. Alle måltider og de fleste drikkevarer, herunder fransk champagne og premium vine, er inkluderet i opholdet. Resortet har sit eget eksklusive udflugtsprogram for sine gæster, såsom Uluru & Kantju Gorge Sunset tour, Kata Tjuta & Walpa Gorge Tour, Uluru Sunrise Walk & Cultural Center tour, Mulgara Gallery og Township Tour.

På Longitude 131 kan vi garantere en unik oplevelse og et minde for livet.

Adelaide og Kangaroo Island

Efter dit ophold i outbacken flyver du videre til Adelaide. Her tilbringer du to nætter på det elegante Mayfair Hotel, der er byens nyeste 5-stjernede hotel. Beliggende i hjertet af Adelaide er hotellet tæt på både restauranter, shopping og seværdigheder.

Fra Adelaide er der kun en halv times flyvning til Kangaroo Island, øen der er kendt for sit rige dyreliv og sin spektakulære natur. I bor i tre nætter på fantastiske Southern Ocean Lodge, en prisbelønnet lodge, der også er en af ​​Australiens allerbedste. Fra Southern Ocean Lodge har man en flot udsigt over det mægtige Southern Ocean, de hvide strande og det smukke landskab på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australiens Galapagos. Her opleves naturen og det rige dyreliv fra den smukkeste side.

Opholdet på Southern Ocean Lodge inkluderer alle måltider og alle drikkevarer, inklusive premium-vine og gratis minibar. Udover udsøgte mad- og vinoplevelser inkluderer opholdet også guidede ture, så man får oplevet mere af det, Kangaroo Island har at byde på. Besøg Flinders Chase National Park, hvor Admirals Arch og Remarkable Rocks er nogle af højdepunkterne såvel som dyrelivet.

Kangaroo Island.
Kangaroo Island er et af de bedste steder at udforske Australiens dyreliv.
Foto: South Australian Tourism Commission

Efter dit ophold på Kangaroo Island vender du tilbage med fly til Adelaide, og derfra går rejsen atter hjem til København via Singapore.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 103.000 per person på Economy Class
 • Fra kr. 128.000 per person på Business Class
 • Fra kr. 195.000 per person på First Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly København-Australien t/r på udvalgt klasse med Singapore Airlines
 • Indenrigsfly på økonomiklasse Melbourne-Ayers Rock-Adelaide
 • Skatter og afgifter i henhold til dagens takster
 • 2 nætter på Grand Hyatt Melbourne inkl. morgenmad
 • Dagstur til Great Ocean Road inkl. helikoptertur over Twelve Apostles
 • Billeje i 3 dage med afhentning og levering i Melbourne
 • 2 nætter på Jackalope Hotel på Mornington Peninsula, inkl. morgenmad
 • 1 nat på Park Hyatt Melbourne inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Longitude 131 i Ayers Rock, inkl. alle måltider og drikkevarer (inkl. fransk champagne, premium vine og spiritus), transfer, udflugter, privat dining-experience og 15 minutters helikoptertur over Red Centre.
 • 2 nætter på Mayfair Hotel Adelaide inkl. morgenmad
 • Fly t/r Adelaide-Kangaroo Island
 • 3 nætter på Southern Ocean Lodge inklusive helpension, udflugter og transfer til/fra lufthavnen
 • Al transfer i Australien

Turen kan forlænges og udvides med flere destinationer (for eksempel i Australien, New Zealand eller Singapore).

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Tahiti

Drømmerejse til Fransk Polynesien

14 dage

Fra kr. 195.900

Namibia

Rundrejse i Namibia

12 dage

Fra kr. 112.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo