New Zealand in style

land
Waiheke Island, Rotorua, Napier, Wellington, Christchurch, Queenstown, Milford Sound
varighet
17 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 117.000 per person
kontakt

Oplev New Zealand på en skræddersyet rejse, hvor både oplevelser og indkvartering er plukket fra aller øverste hylde.

Betydningen af begrebet luksusferie har ændret sig markant. Hvor associationerne tidligere kun havde fokus på store, flotte 5-stjernede hoteller i centrum, består den nye luksus i dag oftere af mere intime resorts. I naturskønne omgivelser, hvor vrisne tjenere og overtjenere er udskiftet med uformel, personlig service i en afslappet atmosfære.

I dette rejseforslag har vi kombineret de bedste overnatningssteder med de mest attraktive udflugter, men også været opmærksom på valgfrihed undervejs, med tanke på de rejsendes individuelle ønsker.

Emirates Airlines, Business Class.
Business Class på Emirates.

I København Lufthavn tager du plads på businessclass på en af Emirates’ moderne langdistancefly. Videre indenrigsflyvninger er med Air New Zealand på økonomiklasse.

Waiheke Island

Efter ankomst tidlig om morgenen lokal tid i Auckland, er næste destination Waiheke Island, lige ud for kysten. Transporten foregår i form af sightseeing i helikopter, som naturligvis er inkludert i prisen. Vel fremme checker du ind på luksusresortet The Boatshed – “bådhus”. Dette er en koncept, som kendes fra Norge, hvor gamle bådhuse ombygges til luksusovernatning, samtidig med at det autentiske præg bibeholdes. Middagen tilberedes med kærlighed og perfektion af friske, lokale råvarer. Urter og grøntsager dyrkes i høj grad i hotellets egen køkkenhave.

The Boatshed, Waiheke Island.
Bo to nætter på The Boatshed på Waiheke Island.

Rotorua

Efter to overnatninger på idylliske Waiheke tager færgen dig tilbage til Auckland, hvor du afhenter din lejebil, en nyere model af typen Hyundai Tuscon eller tilsvarende. Vælg mellem to alternative ruter videre til Rotorua, den hurtigste på tre timer eller den naturskønne på fire timer. Rotorua byder på forskellige aktiviteter i naturen. Fra vandreture, kano, kajak og fiskeri til mere actionprægede oplevelser som rafting, bungy jump og faldskærmsudspring. Der findes også spa og golfbane her. Indkvarteringen er desuden en oplevelse i sig selv. Treetops Lodge er små luksushytter beliggende i den 800 år gamle skov, bygget og drevet efter metoder, som hverken er til skade for flora eller fauna.

Udforsk den spændende natur i Rotorua, som denne gejser.
Udforsk den spændende natur i Rotorua, som denne gejser.

Napier

En fire timers køretur sydpå tager dig til byen Napier på østkysten af Nordøen. Check in på idylliske Farm Cape Kidnappers the Lodge, hvor du har to overnatninger. Med blot 22 værelser er personlig service og top komfort i fokus. Der er både spa og golfbane tilknyttet resortet, og gourmet middag er inkluderet i opholdet.

Wellington

Næste stop på turen er hovedstaden Wellington, en seværdig by, rig på kultur og opført omkring en naturlig havn på sydspidsen af Nordøen. Udover de mange ting du kan se og gøre i Wellingtons bykerne, kan en tur på museer, zoologisk have og Botanisk have anbefales. To overnatninger af høj standard på InterContinental, som har perfekt beliggenhed ved Wellington Harbour.

Otahuna Lodge.
Rejsen inkluderer 3 overnatninger på Otahuna Lodge udenfor Christchurch.

Christchurch

Efter opholdet i Wellington afleverer du lejebilen og flyver til Christchurch på Sydøen. I landlige omgivelser lige udenfor byen, checker du ind på Otahuna Lodge. En herskabelig bygning med viktoriansk arkitektur, som er moderniseret og ombygget til luksushotel. Stedet er omringet af pragtfulde grønne omgivelser. Medarbejderne stræber efter at give gæsterne et anderledes og afslappende ophold, og en flot 5-retters middag med matchende vinpakke er en del af opholdet.

Queenstown

Intet besøg på Sydøen er fuldendt uden et ophold i Queenstown. Her valfarter folk til fra hele verden for at boltre sig i spændende outdoor aktiviteter. Her kan du dyrke din interesse for alle slags ekstremsport. Naturligvis findes der også et bredt udvalg af aktiviteter, som ikke presser adrenalinniveauet til det yderste; udforsk området i eget tempo til fods, på cykel, i kano eller på hesteryg. Eller nyd en afslappende dag på fisketur efter storørred, i spa eller på golfbanen. Med fire overnatninger er der god tid til at tage for sig af de mange aktiviteter, som denne pulserende by har at byde på. Indkvartering i centrum på enestående Eichardt’s Private Hotel, beliggende ved Lake Wakatipu.

Milford Sound.
Fly og cruise til Milford Sound er inkluderet i prisen.
Foto: Chris Sisarich

Flytur og cruise i Milford Sound

Besøget i Queenstown inkluderer en spændende dagsudflugt til naturskønne Milford Sound, et dramatisk landskab af fjorde og bjerge. Du bliver hentet i bus på hotellet og efter en kort køretur, stiger du ombord på et mindre fly og kan glæde dig til en helt unik udsigt over området på flyveturen ud mod kysten. Efter landing følger piloten dig og dine rejseledsagere gennem en kort “bushwalk” til havnen, hvorfra I sejler med en moderne katamaran og ser fjordlandskabet fra dækket. Turen bliver ekstra flot, når man først har fløjet og set det hele fra luften.

Efter 15 vidunderlige dage med det allerbedste af New Zealand, går turen med fly fra Queenstown til Auckland og derfra hjem til Danmark via Dubai.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

 • Fra kr. 117.000 per person på Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly København-Auckland t/r på Business Class med Emirates
 • Indenrigsfly på økonomiklasse Wellington-Christchurch-Queenstown-Auckland med Air New Zealand
 • Flyafgifter og skatter jfr. dagskursen
 • Helikoptertransfer Auckland Airport-The Boatshed
 • 2 overnatninger på The Boatshed på Waiheke Island inkl. morgenmad.
 • Lejebil i 9 dage, Auckland-Wellington
 • 2 overnatninger på Treetops Lodge and Estate i Rotorua inkl. morgenmad.
 • 2 overnatninger på The Farm at Cape Kidnappers udenfor Napier inkl. morgenmad og middag.
 • 2 overnatninger på Intercontinental Wellington inkl. morgenmad.
 • 3 overnatninger på Otahuna Lodge udenfor Christchurch inkl. morgenmad og middag.
 • 4 overnatninger på Eichardt’s Private Hotel i Queenstown inkl. morgenmad.
 • Dagstur til Milford Sound inkl. fly og cruise
 • Alle transfers mellem hotel og lufthavn i New Zealand

Turen kan forlænges og udvides.

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag


Nyhedsbrev

Vær den første som får adgang til rejsenyheder, eksklusive tilbud og inspirerende tips.