Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

New Zealand in style

Foto: Destination Queenstown

New Zealand in style


17 dage

Afrejse hele året

Waiheke Island, Rotorua, Napier, Wellington, Christchurch, Queenstown, Milford Sound

Fra kr. 127.900 per person

Oplev New Zealand på en skræddersyet rejse, hvor både oplevelser og indkvartering er plukket fra aller øverste hylde.

Betydningen af begrebet luksusferie har ændret sig markant. Hvor associationerne tidligere kun havde fokus på store, flotte 5-stjernede hoteller i centrum, består den nye luksus i dag oftere af mere intime resorts. I naturskønne omgivelser, hvor vrisne tjenere og overtjenere er udskiftet med uformel, personlig service i en afslappet atmosfære.

I dette rejseforslag har vi kombineret de bedste overnatningssteder med de mest attraktive udflugter, men også været opmærksom på valgfrihed undervejs, med tanke på de rejsendes individuelle ønsker.

Emirates Airlines, Business Class.
Business Class på Emirates.

I København Lufthavn tager du plads på businessclass på en af Emirates’ moderne langdistancefly. Videre indenrigsflyvninger er med Air New Zealand på økonomiklasse.

Waiheke Island

Efter at være ankommet tidligt om morgenen lokal tid i Auckland, er næste destination Waiheke Island ud for kysten. Her tjekker i ind på luksusresortet Delamore Lodge. Færge til og fra øen er inkluderet i prisen, men ønsker i at ankomme i stil, er det muligt at opgradere til helikoptertransport fra Auckland. Delamore Lodge er en perle af et feriested, bygget på en klippe med en imponerende udsigt over Owahanake Bay. Resortet har førsteklasses faciliteter, service, lækker mad og spa. Resortet er inspireret af både Middelhavet og New Zealands kultur, og derudover har de stor fokus på bevarelse og beskyttelse af miljøet og den lokale flora og fauna.

Waiheke Island.
Tilbring et par dage på den idylliske Waiheke Island.
Foto: sardinelly – stock.adobe.com

Rotorua

Efter to overnatninger på idylliske Waiheke tager færgen dig tilbage til Auckland, hvor du afhenter din lejebil, en nyere model af typen Hyundai Tuscon eller tilsvarende. Vælg mellem to alternative ruter videre til Rotorua, den hurtigste på tre timer eller den naturskønne på fire timer. Rotorua byder på forskellige aktiviteter i naturen. Fra vandreture, kano, kajak og fiskeri til mere actionprægede oplevelser som rafting, bungy jump og faldskærmsudspring. Der findes også spa og golfbane her. Indkvarteringen er desuden en oplevelse i sig selv. Treetops Lodge er små luksushytter beliggende i den 800 år gamle skov, bygget og drevet efter metoder, som hverken er til skade for flora eller fauna.

Udforsk den spændende natur i Rotorua, som denne gejser.
Udforsk den spændende natur i Rotorua, som denne gejser.

Napier

En fire timers køretur sydpå tager dig til byen Napier på østkysten af Nordøen. Check in på idylliske Farm Cape Kidnappers the Lodge, hvor du har to overnatninger. Med blot 22 værelser er personlig service og top komfort i fokus. Der er både spa og golfbane tilknyttet resortet, og gourmet middag er inkluderet i opholdet.

Wellington

Næste stop på turen er hovedstaden Wellington, en seværdig by, rig på kultur og opført omkring en naturlig havn på sydspidsen af Nordøen. Udover de mange ting du kan se og gøre i Wellingtons bykerne, kan en tur på museer, zoologisk have og Botanisk have anbefales. To overnatninger af høj standard på InterContinental, som har perfekt beliggenhed ved Wellington Harbour.

French Farm Bay på Banks Peninsula.
French Farm Bay på Banks Peninsula.

Christchurch

Efter opholdet i Wellington returnerer i lejebilen og flyver til Christchurch på Sydøen. Der kommer i til at befinde jer i landlige omgivelser lige uden for byen på Annandale, en privat ejendom ved kysten med fire luksusvillaer, på Bankshalvøen. I råder over en af ​​de fire villaer på egen hånd, hvor privatliv, en fantastisk udsigt over det funklende Stillehav og frisk luft er garanteret. Lokale, friske råvarer udgør de skønne måltider, og i kan vælge mellem at få maden klar leveret til jeres egen villa, eller få besøg af en personlig kok.

Queenstown

Intet besøg på Sydøen er fuldendt uden et ophold i Queenstown. Her valfarter folk til fra hele verden for at boltre sig i spændende outdoor aktiviteter. Her kan du dyrke din interesse for alle slags ekstremsport. Naturligvis findes der også et bredt udvalg af aktiviteter, som ikke presser adrenalinniveauet til det yderste; udforsk området i eget tempo til fods, på cykel, i kano eller på hesteryg. Eller nyd en afslappende dag på fisketur efter storørred, i spa eller på golfbanen. Med fire overnatninger er der god tid til at tage for sig af de mange aktiviteter, som denne pulserende by har at byde på. I bor på Azur Lodge, som ligger ca. 5 minutters kørsel fra centrum af Queenstown. Fra lodgen har i en fantastisk udsigt over Lake Wakatipu og de omkringliggende bjerge. Med kun ni villaer er der tale om et eksklusivt og privat sted, der føltes langt fra alt og alle – men som stadig ligger centralt.

Milford Sound.
Fly og cruise til Milford Sound er inkluderet i prisen.
Foto: Chris Sisarich

Flytur og cruise i Milford Sound

Besøget i Queenstown inkluderer en spændende dagsudflugt til naturskønne Milford Sound, et dramatisk landskab af fjorde og bjerge. Du bliver hentet i bus på hotellet og efter en kort køretur, stiger du ombord på et mindre fly og kan glæde dig til en helt unik udsigt over området på flyveturen ud mod kysten. Efter landing følger piloten dig og dine rejseledsagere gennem en kort “bushwalk” til havnen, hvorfra I sejler med en moderne katamaran og ser fjordlandskabet fra dækket. Turen bliver ekstra flot, når man først har fløjet og set det hele fra luften.

Efter 15 vidunderlige dage med det allerbedste af New Zealand, går turen med fly fra Queenstown til Auckland og derfra hjem til Danmark via Dubai.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 127.900 per person på Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly København-Auckland t/r på Business Class med Emirates
 • Indenrigsfly på økonomiklasse Wellington-Christchurch-Queenstown-Auckland med Air New Zealand
 • Flyafgifter og skatter jfr. dagskursen
 • Transfer Auckland Airport-The Boatshed
 • 2 overnatninger på Delamore Lodge på Waiheke Island inkl. morgenmad.
 • Lejebil i 9 dage, Auckland-Wellington
 • 2 overnatninger på Treetops Lodge and Estate i Rotorua inkl. morgenmad.
 • 2 overnatninger på The Farm at Cape Kidnappers udenfor Napier inkl. morgenmad og middag.
 • 2 overnatninger på Intercontinental Wellington inkl. morgenmad.
 • 3 overnatninger på Annandale udenfor Christchurch inkl. morgenmad og middag.
 • 4 overnatninger på Azur Lodge i Queenstown inkl. morgenmad.
 • Dagstur til Milford Sound inkl. fly og cruise
 • Alle transfers mellem hotel og lufthavn i New Zealand

Turen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Singapore

Strand- og storbyferie i Singapore

9 dage

Fra kr. 23.900

Thailand

Six Senses Samui

8 dage

Fra kr. 23.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo