Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Eventyrferie i Jamaica

Foto: PhotoSpirit/stock.adobe.com

Eventyrferie i Jamaica


8 dage

Afrejse hele året

Jamaica

Fra kr. 73.900 per person.

Dette er en eksklusiv rejse til Jamaica for dem, der ønsker en god kombination af aktiv og afslappende ferie. Vi kan nævne private jamaicanske madlavningskurser, smage verdensberømt kaffe i Blue Mountains, rafte ned ad vandfaldene ved Rio Grande-floden og slappe af på det magiske Goldeneye-resort.

Jamaica ligger lige syd for Cuba i det Caribiske Hav og er et populært feriemål. Øen er et kalejdoskop af farver og lyde med en unik kultur, spændende aktiviteter, uendelige hvide sandstrande, frodige regnskove, et eksotisk dyreliv og et varmt og gæstfrit folk.

Strawberry Hill Hotel.
Strawberry Hill Hotel.

Strawberry Hill Hotel

Ved ankomsten til Jamaica bliver du mødt i lufthavnen og kørt til Strawberry Hill Hotel. Feriestedet ligger i Blue Mountains lige uden for Kingston, i et grønt og frodigt område med smuk udsigt over Kingston og de omkringliggende bjerge. Her er 12 private hytter med fantastisk udsigt til de smukke omgivelser.

Under dit ophold på Strawberry Hill venter flere interessante dagsture. Den første er en heldagstur med en privat guide, hvor du lærer Kingston at kende, som er Jamaicas hovedstad og største by. I løbet af dagen besøger du blandt andet Bob Marleys gamle musikstudie, som nu er en del af Bob Marley Museum. Her ser du nærmere på karrieren hos en af ​​Jamaicas mest berømte personligheder. Før frokost deltager du i et privat madlavningskursus, hvor du får en introduktion til traditionel jamaicansk mad. Du vil helt sikkert lære mere om jerk, den specielle marinade, som Jamaica er så berømt for. Efter madlavning og frokost fortsætter turen i Kingston, inden du køres tilbage til byen.

Strawberry Hill Hotel.
Fantastisk udsigt fra Strawberry Hill Hotel.

Den anden dagstur er dedikeret til Jamaicas kaffeproduktion og den smukke natur i Blue Mountains. Jamaica Blue Mountain er et stedbeskyttet mærke, og her produceres en af ​​verdens bedste og dyreste kaffebønner. Du besøger en kaffeplantage, der har været i drift siden midten af ​​det 18. århundrede, inden du fortsætter til et naturreservat for lokale dyr og fugle. Flere stop i bjergområdet venter på denne dag, og frokost er inkluderet i en lokal restaurant.

Efter 3 nætter i Blue Mountains fortsætter turen til vandet. På vej ned fra bjerget venter et rafting eventyr ned ad flere af vandfaldene ved Rio Grande-floden, en adrenalinfyldt oplevelse gennem regnskov og landbrugsjord. Der er også tid til et stop undervejs for en dukkert i floden.

Goldeneye
Goldeneye Resort var Ian Flemings private landsted.

GoldenEye Resort

Efter dagens adrenalinsus skal du tjekke ind på GoldenEye Resort. GoldenEye, der ligger i Oracabessa Bay på Jamaicas nordkyst, var Ian Flemings private landsted, hvor han skrev alle de 14 James Bond-bøger, mens han byggede sit eget paradis.

Resortet har afsondrede private strande, tropiske skove og en stor saltvands lagune. Her finder du et udvalg af luksuriøse villaer og hytter med udsigt over havet eller lagunen. Aktiviteter inkluderer vandsport, solnedgang yoga og restaurering af koralrev. Læn dig tilbage og lyt til reggae-rytmerne, lugte “jerk”kødet over grillen og nippe til et glas lokal rom.

Goldeneye
Vælg en af ​​feriestedets aktiviteter, eller tag livet roligt.

Du opholder dig på GoldenEye de næste 4 nætter. Her udfylder du de dage, du vil have, hvad enten du vil være aktiv eller tage livet i ro. På afrejsedagen køres du tilbage til lufthavnen for at rejse hjem igen.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 73.900 per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r København-Jamaica i økonomiklasse
 • 3 nætter på Strawberry Hill Hotel
 • 4 nætter på GoldenEye Resort
 • Privat dagstur til Kingstons højdepunkter
 • Privat jamaicansk madlavninskursus
 • Guidet tur blandt kaffeplantagerne i Blue Mountains
 • Rafting på Rio Grande
 • Transfer mellem lufthavn og resorter

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

Rejseplanen kan udvides og tilpasses deres ønsker. Tal med os for at finde ud af, hvad der er muligt.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Tanzania

All inclusive på krydderiøen Zanzibar

8 dage

Fra kr. 31.900

Maldiverne

Maldiverne: Velaa Private Island

9 dage

Fra kr. 133.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo