Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

COMO Cocoa Island

.

COMO Cocoa Island


8 dage

Afrejse hele året

Maldiverne

Fra kr. 37.500 per person.

Cocoa Island er en idyllisk lille sandø, hvor COMO er det eneste resort. Restauranten og fællesarealerne ligger inde på øen, mens gæsterne bor i villaer på pæle i lagunen. Et ægte sydhavsparadis med barfodsluksus, hvilepuls og spændende oplevelser over og under vandoverfladen.

I flyver med prisvindende Qatar Airways til hovedstaden Malé, hvor i bliver mødt af en repræsentant for resortet til transfer videre til COMO Cocoa Island. Sejlturen tager kun 40 minutter.

Resortet har i alt 33 villaer, som alle står på pæle i vandet. Her er der god plads og ingen køer, trængsel eller kamp om liggestole. Syv nætter i Dhoni Water Villa er inkluderet i rejseforslaget. Villaen tæller 75 rummelige kvadratmeter og har en privat terrasse med badetrapper, et soveværelse og en lille stue med en sofa. Villaer med to og tre soveværelser er også tilgængelige.

Restauranten Ufaa serverer mad inspireret af Indiens og Middelhavets madkultur med et stort indslag af daglig frisk fisk og skaldyr. Resortet har et fitnesscenter, spacenter og yogaplatform, men det er dog de vandbaserede aktiviteter, der adskiller COMO fra andre femstjernede resorts.

Dykkermaske, snorkel og svømmefødder kan lånes under jeres ophold uden ekstra omkostninger, og fra villaen er der kun få skridt ned ad badetrappen, før i er ude i den lavvandede lagune. Resortet arrangerer også daglige udflugter til omkringliggende koralrev med et pulserende undervandsliv, hvor i enten kan snorkle eller dykke. For ikke at forglemme de natlige udflugter, hvor man snorkler med en lommelygte med UV-lys, som får helt andre farver frem, end dem man ser i dagslys. Fra november til april er det også muligt at svømme med hvalhajer – de store, venlige kæmper, der er fuldstændig harmløse for mennesker.

Windsurfing, paddleboarding og sejlads i katamaran er andre populære aktiviteter. Har i ikke prøvet noget af dette før, arrangeres kurser med dygtige instruktører. En kombineret solnedgangskrydstogt og fisketur kan også varmt anbefales.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 37.500 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 54.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejser på Economy Class København – Maldiverne – København
  • 7 nætter i Dhoni Water Villa med helpension
  • Bådtransfer mellem lufthavnen og resortet

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Dubai

Jumeirah Dar Al Masyaf, Dubai

8 dage

Fra kr. 34.900

Laos, Cambodia

Indokina – Laos og Cambodia

13 dage

Fra 87.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo