Four Seasons Maldiverne

land
Kuda Huraa, Landaa Giraavaru
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 75.000 per person.
kontakt

Vil du forkæle dig selv og din bedre halvdel med et afbræk i et tropisk paradis? Tag på luksusferie til de to paradisøer Kuda Huraa og Landaa Giraavaru i eksotiske Maldiverne.

Et ophold på Four Seasons’ hoteller er ikke som på andre luksushoteller. Udover at selve resortet er ekstraordinært, kan du være sikker på, at beliggenheden og omgivelserne løfter oplevelsen endnu et trin. Det samme gør restauranterne, hvor stjernekokke brillerer med en kombination af lokale råvarer og international madlavning. 

Four Seasons Maldives - Kuda Huraa
Four Seasons Maldives – Kuda Huraa

Four Seasons – Kuda Huraa

Efter flyrejsen med Qatar Airways via Doha, bliver i hentet med speedbåd i hovedstaden Malé. Et par kilometer nord for Malé ligger den lille, idylliske ø Kuda Huraa. Den frodige vegetation er omgivet af hvidt koralsand, og i horisonten smelter himlen sammen med atollens turkise hav.

Omgivelserne er afslappende og det samme er stemningen, og samtidig står tilbuddene i kø til dem, der vil have en aktiv ferie. Spa, dykning, snorkling, surfing, SUP og fiskeri er blot nogle af de aktiviteter, der tilbydes. Delfiner, havskildpadder, rokker og farverige fisk og koraller venter under havoverfladen.

Ud over flere barer og en lounge kan du vælge mellem fire restauranter, som tilbyder fine dining med menuer fra forskellige dele af verden. Eller nyd middagen på stranden med en privat BBQ udelukkende for dit rejsefølge.

Four Seasons Maldives - Landaa Giraavaru
Four Seasons Maldives – Landaa Giraavaru

Four Seasons – Landaa Giraavaru

Efter opholdet på Kuda Huraa, bliver i hentet med vandflyver, der tager jer med videre nordpå til Landaa Giraavaru. Det er en lidt større ø, men også her er Four Seasons det eneste feriested på øen. 

Biosfæren er et UNESCO World Heritage Site, og resortet har sit eget Marine Discovery Center med marinebiologer og certificerede dykkerinstruktører. De naturskønne omgivelser kan udforskes med kajak, windsurfing, SUP og cykel. Eller tilbring dagen på resortet med yoga og spa.

Vælg mellem fire restauranter, hver med sit eget særprægede køkken. Insider-tip: Læg opholdet på en søndag, hvor Blu Beach Club har en temaaften, og nyd en speciel smagsmenu baseret på hummer, parret med nøje udvalgte italienske vine.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 75.000 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 99.000 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Fly til/fra København – Maldiverne med Qatar Airways i den ønskede kabineklasse
  • Transfer mellem lufthavn og hoteller med speedbåd/vandflyver
  • 3 nætter: Four Seasons – Kuda Huraa, Deluxe Beach Pavillion med pool inkl. morgenmad
  • 4 nætter: Four Seasons – Landaa Giraavaru, Premier Bungalow ved havet med pool inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag