Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Milaidhoo Maldives

.

Milaidhoo Maldives


8 dage

Afrejse hele året

Maldiverne

Fra kr. 78.900 per person.

Hvis du nogensinde ender som Robinson Crusoe, så kryds fingre for, at det er på en ø som Milaidhoo. Den lille sandø er frodig og grøn i midten, omgivet af perfekte strande med hvidt koralsand. Strandene er igen omgivet af en turkis lagune, som er beskyttet af et koralrev, hvor det pibler med liv under vandet.

Postkort-smukke Milaidhoo måler kun 300 gange 180 meter, og der er ingen andre resorts på øen. De i alt 50 villaer er fordelt mellem stranden og lagunen, hvor de står på pæle. Inkluderet i denne tur er Water Pool Villa – en fritstående villa på pæle i lagunen med egen infinity-pool og udsigt over Det Indiske Ocean. Fra villaen har man trin lige ud i lagunen til svømning og snorkling.

Certificerede dykkere kan se frem til uforglemmelige undervandsoplevelser både dag og nat, og hvis du aldrig har dykket før, kan du komme med på et testdyk i fuldt dykkerudstyr. Du bliver ledsaget af en instruktør hele vejen, som sørger for sikkerheden. Lystfiskere kan deltage i dybvandsfiskeri efter sværdfisk, sejlfisk og marlin (catch and release). Blandt andre populære aktiviteter kan vi nævne kajaksejlads i lagunen, stand-up padling, sejlads, bådture i solnedgang og delfin krydstogter.

De tre restauranter fokuserer på friske råvarer, rene smagsoplevelser og bæredygtig høst fra naturen. Menuerne vil således variere i takt med sæsonen og tilgængeligheden af ​​råvarer. I over 5.000 år har eksotiske krydderier fra Indien og Indonesien fundet vej mod vest med Maldiverne som et af stoppestederne på ruten. Dette kombineret med tilgængeligheden af ​​råvarer har resulteret i en madkultur med spændende smage unikke for de små øsamfund.

Milaidhoo er en perfekt destination for romantiske ferier og bryllupsrejser. Det er også muligt at holde selve brylluppet på stranden, i verdens mest romantiske rammer.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 78.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
 • Fra kr. 95.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

 • Flyv på Economy Class, København – Malé – København
 • 7 nætter i Water Pool Villa med morgenmad
 • Transfer med vandflyver til/fra resortet
 • Champagneflaske på is ved ankomst, frisk frugt på værelset hver dag
 • Lån af snorkel og dykkermaske
 • Adgang til Malé lufthavnslounge ved ankomst og afrejse

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Mauritius

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

9 dage

Fra kr. 39.500

Maldiverne

COMO Cocoa Island

8 dage

Fra kr. 37.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo