Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

North Island og Six Senses Zil Pasyon

North Island og Six Senses Zil Pasyon


8 dage

Afrejse hele året

Seychellerne

Fra kr. 201.500 per person

Oplev det bedste af Seychellerne på én rejse: den sagnomspundne private ø North Island og lækre Six Senses Zil Pasyon.

Måske skal du fejre et kærlighedsjubilæum? Måske trænger du til at komme lidt væk efter en periode med meget arbejde? Måske er det bare på tide at overraske dine kære med en uge i paradis? Denne rejse til Seychellerne topper det meste du har prøvet – eller drømt om!

Naturen har været generøs mod disse 115 øer i Det Indiske Hav, opkaldt efter Kong Ludvig XVs finansminister, monsieur Séchelles. Øgruppen befinder sig knap 200 mil nordøst for Madagaskar, og I kan flyve komfortabelt på Business Class til hovedstaden Mahé med Emirates fra København via Dubai.

Hvem vil ikke vågne til denne udsigt?
Hvem vil ikke vågne til denne udsigt?

Six Senses

Vel ankommet til Mahé venter en privat helikopter, som tager jer videre til øen Félicité og det lækre resort Six Senses Zil Pasyon. Ved ankomst er der kun et ord som dækker førstehåndsindtrykket: Wow!

De 30 fine villaer ligger skærmet mellem granitformationerne, som er typisk for flere af øerne på Seychellerne. Fra terrassen på din Hideaway Pool Villa har du udsigt over hvide strande, turkist hav og svajende palmer. Start gerne dagen med frokost på din private terrasse før stranden og havet lokker dig til sig.

På Seychellerne er koralrevene stadig levende og farverige, og sammen med et overdådigt maritimt liv, som spænder fra små tropiske fisk til hvalhajer, samt skibsvrag og undersøiske granitskulpturer, gør det havet her til en våd drøm for alle som elsker dykning eller snorkling. Skulle rejsen til Seychellerne være første gang du fastgør svømmefødder og spytter i dykkermasken, organiserer resortene kursus med kvalificerede dykkerinstruktører.

Den kulinariske scene på Seyschellerne er en eklektisk mix af kulturer som er kommet sejlende over havet og formet livet her gennem de seneste par hundrede år. Afrikanere, kinesere, franskmænd, englændere og indere har bragt smage og kogekunst med sig fra hjemlandet.

Six Senses Zil Pasyon har flere restauranter og barer, som serverer både traditionel seychellisk mad og innovative menuer inspireret af det lokale og internationale køkken.

Som på alle Six Senses resorter rundt om i verden, satses der også her på lokalproduceret, økologisk mad og bæredygtigt forbrug. Drikkevand kommer fra resortets eget renseanlæg; i glasflasker, siden plast er et klart no-no, mens stedets imponerende køkkenhave og en økologisk kyllingefarm bidrager til at råvarerne skal fragtes så kort som muligt.

Som altid på Six Senses-resorts; økologisk og bæredygtig mad, gerne fra egen produktion.
Som altid på Six Senses-resorts; økologisk og bæredygtig mad, gerne fra egen produktion.

North Island

Efter tre dage og tre nætter på Félicité, stiger I igen om bord i helikopteren. En kort tur væk venter et uforglemmeligt ophold på en ø, som er i færd med at få legende-status. North Island er så meget mere end en luksuriøs ferie destination, det er en livsstil, siger de dedikerede ejere af denne frodige paradis ø. De har blandt andet igangsat et stort konserveringsprojekt på øen og ønsker at involvere gæsterne i de mange forsøg på at skrue naturens biologiske ur tilbage.

Dette er afslappet barfods-luksus taget til nye højder. Dog gør den høje døgnpris sit til, at oplevelsen kun er for de få udvalgte såsom Will & Kate, eller mere formelt; hertugen og hertuginden af Cambridge, og George og Amal Clooney. Begge par valgte at lægge bryllupsrejsen på North Island. Men den skønne natur og unikke stemning på denne knap to kvadratkilometer lille ø, kan få alle og enhver til at trække vejret lidt dybere, akkurat som når man er nyforelsket.

Alle elleve villaer har egen adgang til hovedstranden, som ligger som et hvidt fløjlsbånd langs næsten hele den ene langside af øen. Tidevandet har flyttet sand op og ned af strandene her i millioner af år. Vasket og slidt hvert sandkorn til hvidt pudder. Havstrømmene omrokerer stadig sand masserne, så din favorit strand et år, kan være borte det næste gang du kommer. Men du finder garanteret en ny.

Livet på North Island er langsomt. Frisk luft og nymalet morgenkaffe på terrassen i din Beachfront Villa. En formiddags-hike rundt på øen. En lang, rolig svømmetur. Picnic på stranden eller en salat i restauranten Piazza – øens samlingspunkt, bygget med gennemtænkt minimalisme under et ældgammelt indisk mandeltræ.

Den sagnomspundne ø North Island ankommes i helikopter.
Den sagnomspundne ø North Island ankommes i helikopter.

Solen går tidligt ned på disse kanter. På West Beach kan du se solnedgangen farve strand og hav i de fineste pastelfarver, før fløjls natten byder på candlelight dining til lyden af bølgeskvulp på stranden. Eller en kreolsk smagsoplevelse i det historiske bibliotek, som holder til i en original bygning af koralsten fra dengang North Island var en kokosplantage. Eller måske en spicy barbeque eller skaldyrssuppe på din egen terrasse, tilberedt af en af resortets kokke.

Mad, drikke (med undtagen af champagne og den øvre del af vinlisten), vandsport og yoga er all inclusive. Og som velkomstgave får I en 30 minutters spa behandling hver. En North Island Buggy står til disposition under hele opholdet.

Mellem smagsoplevelserne, synsindtrykkene, de forfriskende bade og timer i sol og skygge, inviterer North Island dig til at tage del i sine konserveringsprojekter. Dette for at få en unik indsigt i det sårbare samspil i naturen. For at værdsætte og for bedre at forstå hvad der skal til for at bevare et tropisk paradis som North Island for fremtidige generationer.

Når tre dage er omme, vil I sandsynligvis ikke derfra igen og selvsagt er det muligt at udvide opholdet med flere dage, hvis man skulle ønske det. Men hvis pligterne kalder hjemme, er tiden kommet til at sige farvel eller au revoir – på gensyn – som det hedder på disse kanter.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 201.500 per person på Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r København på Business Class.
  • 3 nætter Six Senses Zil Pasyon i Hideway Pool Villa inkl. helpension.
  • 3 nætter North Island i Beachfront Villa inkl. helpension. 
  • Helikopter transfer mellem øerne.

Tilbuddet kan udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Australien, New Zealand

Rejser til Australien og New Zealand

5-100 dage

Fra kr. 16.000

Singapore

Capella Singapore

1-14 dage

Kontakt os for pris.

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo