Six Senses Laamu

land
Maldiverne
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 57.900 per person.
kontakt

Six Senses er et verdensomspændende koncept med resorts, der ikke kun er kendt for luksus. Omgivelserne skal også tilbyde noget helt ekstraordinært for at være ”kvalificeret”. Six Senses Laamu er det eneste resort i Laamu Atoll og velegnet til både familier med børn og en romantisk kærlighedsferie for to. Og ikke mindst til den ultimative bryllupsrejse.

Selvom Maldiverne består af øer både nord og syd for ækvator, kan øgruppen stadig sikkert siges at være definitionen på et Sydhavsparadis. Nationen omfatter i alt 1192 øer, hvoraf 185 er beboet. Strandene er lavet af hvidt koralsand. Kontrasten til de turkise laguner ser godt ud på fotos og er endnu smukkere i virkeligheden.

Six Senses Laamu
Six Senses Laamu har et godt udvalg af overwater bungalows.

Selv når mørket sænker sig, fortsætter følelsen af ​​at være i paradis. Det visuelle indtryk reduceres til stjernehimlen og silhuetten af ​​palmetræer, der svajer langsomt i måneskin, ledsaget af lyden af ​​bølger fra de dønninger, der langsomt og støt skyller ud over stranden. Her taler vi om virkelig at finde ro i både krop og sjæl.

Koralrevene og atoller giver et travlt undersøisk liv, der kan udforskes med dykkerudstyr eller bare en dykkermaske og snorkel. Det meste af livet finder sted lige under havoverfladen, og det er også her farverne er mest fremtrædende på grund af lysets brydning i dybere vand.

Six Senses Laamu
Longitude Restaurant på Six Senses Laamu.

Med dette rejseforslag bor du i en Ocean Water Villa på træpæle i vandet, med få skridt fra sengen til din egen badebro. Opholdet er all inclusive, og resortet har fem restauranter, hver med sit eget koncept, foruden sin egen isbar. Mod et ekstra gebyr kan du også have en grill middag på stranden helt for dig selv med din egen kok.

Dagene på Six Senses Laamu er lige så aktive eller afslappende, som du vælger. Her kan du surfe, stå på vandski og svømme. Tag på ø-hop, sejl eller spis en picnic frokost på en afsondret strand, hvor der ikke er andre end dig og dine. Der er en separat børneklub på resortet og aktiviteter arrangeret for børn, mens forældrene har voksentid.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 57.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 71.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København – Maldiverne med Qatar Airways i ønsket kabineklasse.
  • Indenrigsflyvning og speedbåd lufthavn – hotel t/r
  • 7 nætter på Six Senses Laamu i Ocean Water Villa
  • All inclusive

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag