Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

En glamourøs weekend i Alperne

En glamourøs weekend i Alperne


4 dage

Afrejse hele året

Gstaad, Schweiz

Fra kr. 25.900 per person

Forkæl dig selv med en weekend med spa, luksus, Michelin-restauranter og vidunderlige naturoplevelser. Dette er rekreation i verdensklasse.

Majestætisk natur og luksus fra øverste hylde.
Majestætisk natur og luksus fra øverste hylde.

Ikonisk togtur

At rejse med toget fra Gèneve til Gstaad er en unik oplevelse i sig selv med storslået natur og hyggelige landsbyer langs jernbanesporet. Når toget efter to timers behagelig togtur på første klasse ankommer til Gstaad, står hotellets bil klar til at tage dig den sidste kilometer op til The Alpina Gstaad, som troner majestætisk over den legendariske alpelandsby.

Bilen stopper i den underjordiske lobby, som taget direkte ud af en James Bond-film. Og når bildøren åbner sig og du bliver budt velkommen af det velklædte personale, er følelsen af at være en filmstjerne ikke langt fra. Filmstjerner og kendte er forresten nogen som glamourøse Gstaad har taget imod i årtier, fra Elizabeth Taylor og Richard Burton, til i dag hvor du kan risikere at møde Madonna, Valentino, Julie Andrews, Anne Hathaway eller fyrstefamilien af Monaco, som alle har sine egne “chalets” i alpelandsbyen.

The Alpina Gstaad
Bilen stopper i den underjordiske lobby.

Spa & Michelin

The Alpina Gstaad er noget så sjældent som et nybygget 5-stjerners hotel, åbnet i 2012. Men selvom hotellet er forholdsvis nyt, opleves det stadig autentisk og med den ypperste perfektion som er så typisk for schweizisk luksus. Hotellet er privatejet og store dele af ejerens private kunstsamling er at finde rundt om på hotellet; Tracey Emin, Alex Israel og Terence Koh for at nævne nogen.

På trods af at hotellet blot har 56 værelser, så har det tre imponerende restauranter, hvoraf to af dem er belønnet med Michelin-stjerner.

The Alpina Gstaad har også sit eget Six Senses Spa, akkurat lige så luksuriøst og behageligt som man forventer af Six Senses. Efter behandlingen er det fantastisk at slå sig ned ved udendørsbassinet med udsigt til grønne enge og snedækkede alper. Idyllen er komplet!

Brændeovnshygge på The Alpina Gstaad.
Brændeovnshygge på The Alpina Gstaad.

Ski, cykel eller vandretur

Aktivitetstilbuddet er rigt, sommer som vinter. I vintersæsonen er det selvfølgelig at stå på ski, som er i fokus, med over 220 km med klargjorte skiløjper. Sommersæsonen er lige så spændende og byder på over 300 km med markerede vandreruter i fantastisk terræn og over 500 km med cykelruter både til offroad og el-cykel. Eller hvad med at svæve lydløst hen over fjeldtoppene i en varmluftsballon med et boblende glas champagne i hånden? I Gstaad er alt muligt!

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 25.900 per person når to rejser sammen

Prisen inkluderer

  • Fly t/r København – Geneve
  • 3 nætter i Deluxe Room Schönried
  • CHF 100 spa credit per person

Turen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Spanien

Oplev Mallorca på vores måde

4 dage

Fra kr. 25.500

Skotland

Legendariske Gleneagles

4 dage

Fra kr. 10.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo