Oplev Mallorca på vores måde

land
Cap Rocat, Mallorca
varighet
4 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 10.500 per person
kontakt

På denne weekendtur får du en ny side af Mallorca at se. Det ærværdige fort Cap Rocat er bygget om til et unikt hotel med alle faciliteter og øens bedste restaurant.

Cap Rocat.
Cap Rocat.
Foto: StuartPearce.com

Historie i væggene

Cap Rocat blev oprindeligt bygget som et fort i starten af 1800-tallet for at beskytte Palma, Mallorcas hovedstad. I dag er Cap Rocat med sine tykke fæstningsmure og spændende borggårde ombygget til Mallorcas måske mest spændende og unikke hotel.

Cap Rocat Suite.
Cap Rocat Suite.

Luksus inden for rækkevidde

Med over to kilometer privat strand, en fantastisk infinity pool, en prisbelønnet spa og øens bedste restaurant behøver man ikke forlade hotellet for at få dagene til at gå.

Om man alligevel vil udforske øen kan vi anbefale at tage en tur til de gamle landsbyer på nordsiden af øen i en klassisk sportsvogn, eller måske bare slentre gennem de hyggelige gader i Palma og nyde et glas på en af de mange terrasser der. Eller hvad med at leie hotellets egen båd og opleve Mallorcas smukke kyst fra søsiden? 

Cap Rocat.
Cap Rocat.

Ugenert og eksklusivt

At bo i «Cap Rocat Suiten» er en oplevelse vi garanterer du sent vil glemme. I skydeskårene hvor fortets kanonbatterier tidligere var placeret er der bygget nogen af de mest unikke hotelsuiter der findes. Her bor du helt privat, med egen terrasse og gazebo med fantastisk udsigt over Palma-bugten og det azurblå Middelhav. Frokosten nydes på egen terrasse eller i hotellets restaurant som tilbyder økologiske madvarer med fokus på lokale produkter fra øen. 

Cap Rocat ligger kun 15 minutters kørsel fra Palma lufthavn, og er et ideelt sted for en forlænget weekend med sol, sommer, havluft og spansk luksus!

Kort

Pris

  • Fra kr. 10.500 per person når to rejser sammen

Prisen inkluderer

  • Fly t/r København – Palma og transport til/fra lufthavnen
  • 3 nætter i Suite på Cap Rocat

Hotellet tillader kun voksne gæster.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag