Six Senses Douro Valley

land
Douro Valley, Portugal
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 26.500 per person.
kontakt

Six Senses Douro -dalen ligger halvanden times kørsel inde i landet fra byen Porto. Her er en statelig ejendom fra 1800 -tallet blevet omdannet til et luksus resort med alle faciliteter.

Omgivelserne er lige så majestætiske som selve resortet, hvor vinstokke og frodige oaser omgiver Douro -floden. Floden er en af ​​de største på den iberiske halvø, med oprindelse i Sistema Ibérico -bjergkæden nordøst for Madrid og flyder ind i Porto.

Resortet har plads til op til 60 gæster ad gangen. Værelserne er stilfuldt indrettede, har masser af plads og egen balkon med udsigt over vinstokke. Dette rejseforslag omfatter Quinta Deluxe bed and breakfast samt flyvninger med KLM og transfer til / fra Portugal lufthavn.

Six Senses Douro Valley
Fantastisk udsigt fra resortets spa.

Six Senses Douro Valley har tre restauranter med lidt forskellige koncepter, der er åbne hele året, og om sommeren endnu en restaurant udendørs. Her serveres gourmetmad inspireret af den lokale madkultur, hvor frisk frugt og grønt fra resortets egen have ledsages af kød og skaldyr fra de omkringliggende regioner.

I umiddelbar nærhed er der vingårde, hvor du kan deltage i en rundvisning, frokost og vinsmagning. Den kulinariske oplevelse er elegant sammenflettet med regionens spændende natur og historie. Dem, der er interesseret i historie og arkitektur, kan også se frem til en rejse i epoker. Her er både ruiner og velbevarede bygninger, fra middelalderen og helt tilbage til den iberiske halvø var en del af Romerriget før år nul. Vælg mellem både hel- og halvdags udflugter.

Six Senses Douro Valley
Vinsmagning er en del af oplevelsen i Douro Valley.

Ved siden af ​​fitness faciliteterne er der en stor afdeling for spa og wellness. Her har gæsterne adgang til holistisk behandling, fra massage og fysioterapi, til yoga, meditation og mindfulness.

Dagene bruges i dit eget tempo, med en lang række aktiviteter at vælge imellem. Udover det, der allerede er blevet nævnt, kan man udforske regionen til fods, på mountainbike, i en flodbåd eller helikopter med sightseeing for et fugleperspektiv af det hele. For de ekstra eventyrlystne er det muligt at deltage i klatring og rafting (sæsonbestemt).

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 26.500 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 35.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København/Billund – Porto med KLM i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter på Six Senses Douro Valley i Quinta Deluxe Room inkl. morgenmad
  • Private transfer lufthavn – hotel t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag