Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Six Senses Ibiza

Six Senses Ibiza


8 dage

Afrejse hele året

Ibiza, Spanien

Fra kr. 28.900 per person.

Six Senses Ibiza ligger i den nordlige ende af Ibiza i naturskønne omgivelser. Selvom det kun er lidt over en halv times kørsel fra lufthavnen, vil du hurtigt bemærke, at livet foregår på en anden frekvens her, end det gør i omverdenen.

Med op til 116 gæster ad gangen er Six Senses stor nok til at have sine egne barer, restauranter og kokke i topklasse, samtidig med at de er intime nok til ikke at miste sit personlige præg. Dette rejseforslag inkluderer Deluxe bed and breakfast samt flyvninger med KLM og transfer til / fra Ibiza lufthavn.

Du vælger det tempo, hvormed dagen løber. Sov længe, ​​eller stå tidligt op til yoga ved solopgang, et løb eller et morgenbad. Og nyd morgenmaden i de mest idylliske omgivelser, før du griber resten af ​​dagen.

Six Senses Ibiza
Du kan selv bestemme, hvor aktiv du vil være.

Udover majestætisk natur og en malerisk solnedgang over Middelhavet har Ibiza også en betydelig kulturel rigdom. Siden 50’erne har øen tiltrukket kunstnere og andre kreative sjæle, der har beriget og sat deres præg på den lokale kultur og arkitektur.

Mad- og vinoplevelser er naturligvis en central del af opholdet på Six Senses Ibiza. Frugt og grønt høstes dagligt frisk fra den tilhørende gård, der har rødder for 400 år siden. I tråd med “den nye luksus” er bæredygtighed også i fokus, hvor adgangen til sæsonvarer sætter sit præg på menuen.

Barerne og restauranterne henter inspiration fra hele Middelhavsområdet, mens ingredienserne hovedsageligt er fra lokalområdet, økologiske og vildtfangede. Beach Caves -konceptet sikrer, at spisning er tilgængelig hele dagen, mens HaSalon er stedet for god mad om aftenen.

Six Senses Ibiza
Nyd solnedgangen fra terrassen på Six Senses Ibiza.

Dagene kan bruges til at udforske omgivelserne til fods, på cykel, kajak eller sejlbåd. Under havoverfladen venter en spændende verden, der kan opleves med dykkerudstyr eller bare en snorkel og dykkermaske. Der arrangeres madlavningskurser, hvor du kan lære af mesterkokke, der tager dig med på hele processen fra at høste ingredienser i haven, til de smukkeste retter er tilberedt og klar til at nydes.

Du får naturligvis også adgang til fitnesscenter, spa, massage og alt det andet, der er nødvendigt for at passe godt på din krop og sjæl. Her gør du så lidt eller så meget af dagen, som du vil, og du kommer garanteret hjem med følelsen af ​​at have været på en afslappende og begivenhedsrig ferie.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 28.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 37.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København/Billund – Ibiza med KLM i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter på Six Senses Ibiza i Deluxe Room inkl. morgenmad
  • Private transfer lufthavn – hotel t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Portugal

Six Senses Douro Valley

8 dage

Fra kr. 25.900

Schweiz

En glamourøs weekend i Alperne

4 dage

Fra kr. 25.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo