Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Six Senses Residences Courchevel

Six Senses Residences Courchevel


8 dage

Afrejse hele året

Courchevel, Frankrig

Fra kr. 54.500 per person.

Courchevel ligger i den franske region Savoie, tæt på grænsen til Schweiz og Italien. Dette vinterparadis i de franske alper omtales ofte som de høje bjergers svar på Saint-Tropez.

Skisportsstedet er åbent fra december til slutningen af ​​april. Udover VM -løbet er det her VM i alpin 2023 skydes i gang. Og hvis du ikke er født med ski på dine fødder, byder resortet på både udstyr og egen ski -concierge for at lære anlægget at kende.

Six Senses Courchevel
Courchevel ligger lige ved grænsen til Schweiz.

Six Senses er et verdensomspændende koncept med resorts, der ikke kun er kendt for luksus. Omgivelserne skal også tilbyde noget helt ekstraordinært for at være ”kvalificeret”..

Efter en dag på pisterne eller skiløjperne, skal du bare vælge mellem spa, massage, en tur til poolen eller det hele. Opholdet er omhyggeligt tilrettelagt for at kunne nyde og opleve så meget som muligt fra morgen til aften.

Niveauet for restauranterne i Courchevel er skyhøjt. Hotellets prisvindende Sumosan -restaurant byder på japanske delikatesser – ofte med en fransk undertone som trøfler eller sort kaviar. Og blandt flere eksklusive restauranter i umiddelbar nærhed finder vi Le 1947 på Cheval Blanc, som har tre Michelin -stjerner at referere til.

Six Senses Courchevel
Spis på en af resortets eksklusive restauranter.

Ud over vintersport og gourmetmad har området meget at byde på for de eventyr lystne. Deltag i en hundeslædetur, eller udforsk bjergene på en snescooter. Udsigten over Alperne er spektakulær i sig selv og endnu bedre fra varmluftballonen eller helikopter sightseeing.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 54.500 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 57.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r København/Billund – Geneve med Lufthansa i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter i en Two-Bedroom Apartment Courtyard View (plads til 4 personer) på Six Senses Residences Courchevel inkl. morgenmad.
  • Private transfer lufthavn – hotel t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Portugal

Six Senses Douro Valley

8 dage

Fra kr. 25.900

Grækenland

Eagles Villas

8 dage

Fra kr. 18.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo