Six Senses Residences Courchevel

land
Courchevel, Frankrig
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 51.500 per person.
kontakt

Courchevel ligger i den franske region Savoie, tæt på grænsen til Schweiz og Italien. Dette vinterparadis i de franske alper omtales ofte som de høje bjergers svar på Saint-Tropez.

Skisportsstedet er åbent fra december til slutningen af ​​april. Udover VM -løbet er det her VM i alpin 2023 skydes i gang. Og hvis du ikke er født med ski på dine fødder, byder resortet på både udstyr og egen ski -concierge for at lære anlægget at kende.

Six Senses Courchevel
Courchevel ligger lige ved grænsen til Schweiz.

Six Senses er et verdensomspændende koncept med resorts, der ikke kun er kendt for luksus. Omgivelserne skal også tilbyde noget helt ekstraordinært for at være ”kvalificeret”..

Efter en dag på pisterne eller skiløjperne, skal du bare vælge mellem spa, massage, en tur til poolen eller det hele. Opholdet er omhyggeligt tilrettelagt for at kunne nyde og opleve så meget som muligt fra morgen til aften.

Niveauet for restauranterne i Courchevel er skyhøjt. Hotellets prisvindende Sumosan -restaurant byder på japanske delikatesser – ofte med en fransk undertone som trøfler eller sort kaviar. Og blandt flere eksklusive restauranter i umiddelbar nærhed finder vi Le 1947 på Cheval Blanc, som har tre Michelin -stjerner at referere til.

Six Senses Courchevel
Spis på en af resortets eksklusive restauranter.

Ud over vintersport og gourmetmad har området meget at byde på for de eventyr lystne. Deltag i en hundeslædetur, eller udforsk bjergene på en snescooter. Udsigten over Alperne er spektakulær i sig selv og endnu bedre fra varmluftballonen eller helikopter sightseeing.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 51.500 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 57.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r København/Billund – Geneve med Lufthansa i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter i en Three Bedroom Family Apartment (plads til 6 personer) på Six Senses Residences Courchevel inkl. morgenmad.
  • Private transfer lufthavn – hotel t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag