The Tuscan Route – udforsk Toscana med stil

land
Toscana
varighet
10 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 41.000 per person
kontakt

Toscana – bare navnet vækker dejlige associationer. Smuk natur med grønne bakker og vinranker, arkitektur fra tidsepoker tilbage til middelalderen og ikke mindst mad- og vinoplevelser fra aller øverste hylde.

Dette rejseforslag tager jer med til tre nøje udvalgte steder, som rummer essensen af Toscana. Og prikken over i-et er, at I kører fra sted til sted i en klassisk veteranbil. Vælg mellem klassikere som Fiat Spider, Triumph Spitfire, MG Roadster og Alfa Romeo Duetto.

Dette bliver en rejse med historie, kultur og enestående arkitektur. Toscana-regionen har hele syv placeringer på UNESCOs verdensarvliste.

Vinci: Leonardo da Vincis fødeby er opkaldt efter kunstneren.
Vinci: Leonardo da Vincis fødeby er opkaldt efter kunstneren.

Fonteverde (3 nætter)

Udsigten er mere end smuk nok, til at kunne være forsiden på et postkort. Indenfor en radius på 30-40 kilometer, findes der utallige seværdigheder og spændende ting at lave, fra middelalderbygninger til klassiske vingårde med mulighed for rundvisning, vinsmagning og en lækker frokost. Resortet har et bredt udvalg af spa og massage.

Grotta Giusti (3 nætter)

I bor i en renoveret villa fra 1800-tallet, omgivet af idylliske haver. Middelalderbyen Vinci er Leonardo Da Vincis fødeby og ligger kun 17 kilometer væk og den eksklusive chokoladefabrik Cioccolateria Slitti ligger blot en lille gåtur derfra. Det samme gælder stedets 18-hullers golfbane. Her findes også nye muligheder for vinsmagning og spa.

Bagni di Pisa (3 nætter)

Her bor I i en historisk bygning fra 1700-tallet, som har huset et antal adelige og prominente op gennem historien. Også her findes et varieret udvalg af ting at tage sig til. En tur i varmluftsballon over regionen kan varmt anbefales. Og hvis I har fået nok besøg på vingårde den sidste uges tid, kan I lægge turen omkring Vicopisano til en rundvisning i deres endeløse olivenlunde, hvor eksklusiv olivenolie produceres, som eksporteres til hele verden.

The Tuscan Route
The Tuscan Route.

Kort

Pris

  • Fra kr. 41.000 per person

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly fra København t/r Pisa eller Rom.
  • Mercedes med privatchauffør fra/til lufthavn.
  • Leje af veteran sportsbil inkl. forsikring.
  • 3 nætter Bagni di Pisa
  • 3 nætter Grotta Giusti
  • 3 nætter Fonteverde
  • Morgenmad og middag hver dag.
  • Massage og spa på alle tre resorts.

Turen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag