Jorden rundt i privatfly – marts 2024

Foto: lucky-photo - stock.adobe.com

Jorden rundt i privatfly – marts 2024


26 dage

9. marts – 3. april 2024

Jorden rundt

Fra kr. 615.000 per person.

På kun 24 dage tager en fantastisk rejse dig med hele jordkloden rundt i et specialdesignet privatfly. Rejsefølget kommer med til berømte destinationer med essensen af ​​det allerbedste, verden har at byde på. Undervejs bor du på 5-stjernede resorts og spiser på restauranter med lidt ekstra.

Eksempel på noget af det, du kan opleve undervejs.

Det unikke koncept er inspireret af Jules Vernes klassiker Jorden rundt på 80 dage  – dog i en moderne udgave med komfort og luksus i alle aspekter. Der er sørget for alle detaljer, så du kan opleve så meget som muligt på kort tid. Du kan for eksempel se frem til at nyde din morgenkaffe med udsigt over Mexico City eller Andesbjergene, og tage en svømmetur på stranden på en stillehavsø samme aften.

Safrans du Monde - Air cruises by Private Jet
Bassengbaren på Wind Spirit.

Rejserute

København – Paris – Mexico City – Hawaii – Fiji – Christchurch – Queenstown – Hobart – Perth – Singapore – Maldiverne – Tanzania – Paris – København

Safrans du Monde - Air cruises by Private Jet

Alle detaljer, dag-for-dag, er taget hånd om. I programmet herunder har vi listet nogle af højdepunkterne undervejs og angivet, hvilke hoteller du bor på med henholdsvis Club Safrans og Première Safrans. Sidstnævnte bor på flere hoteller undervejs på nogle af destinationerne.

Rejsen starter i Paris med afgang om morgenen. Sæt dig ned i det, der bliver dit faste sæde under hele turen, og se en film, mens du nyder måltiderne ombord. Og når du vil tage en lur, kan sædet lægges ned til en to meter lang seng. Hvis du hellere vil socialisere, har flyet sin egen lille lounge, hvor du kan lære dine medpassagerer bedre at kende.

Når du først er der, venter sightseeing i det livlige Mexico City. Dagen efter rejser I til to steder af stor historisk betydning for Mellemamerika – begge arkitektoniske mesterværker fra deres respektive tidsaldre; basilikaen til ære for Vor Frue af Guadalupe og den gamle Maya by Teotihuacan.

Club Safrans:
– Sofitel Mexico City Reforma

Première Safrans:
– Four Seasons Mexico City
– St Regis Mexico City

På Hawaii bor du i Honolulu og besøger blandt andet Pearl Harbor Memorial Ground og det vulkanske bjerg Diamond Head. Der er naturligvis også afsat tid til egen disposition til at slappe af i idylliske omgivelser.

Club Safrans:
– Royal Hawaiian Hotel

Première Safrans:
– Halekulani
– Kahala Resort

StillehavsIdyllen fortsætter i Fiji – kendt for sit smukke naturlandskab og gæstfri befolkning. I løbet af dagene på øgruppen kommer du med til både berømte vartegn og besøger lokale landsbyer for at lære det autentiske Fiji bedre at kende.

Club Safrans:
– Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

Première Safrans:
– Likuliku Lagoon Resort
– Six Senses Fiji

Privatflyet lander i Christchurch på Sydøen, og du flyver videre til Queenstown med indenrigsflyvning. Det er en naturskøn by i de newzealandske alper, og derfra kommer du med på et dagskrydstogt i den fortryllende Fiordland Nationalpark. Her møder majestætiske bjerge de dybe fjorde med et myldrende dyreliv. Fra båden får du tæt kontakt med dyrelivet og en fantastisk udsigt over bjerglandskabet.

Club Safrans:
– Sudima Hotel Christchurch
– Queenstown Park Boutique Hotel

Première Safrans:
– Hotel Montreal Christchurch
– Fable Christchurch
– Eichardts Private Hotel Queenstown
– Blanket Bay Lodge

I Australien går turen lidt uden for de mest typiske turistruter. Du ankommer til øen Tasmanien, som ligger ud for sydkysten med et tempereret klima og en unik natur. Længere mod vest på kontinentet venter “solskinshovedstaden” Perth på vestkysten med bysightseeing og alternative udflugter til de omkringliggende regioner.

Club Safrans:
– The Tasman (Hobart)
– The Westin (Perth)

Première Safrans:
– The Henry Jones Art Hotel (Hobart)
– Islington Hotel (Hobart)
– Como The Treasury (Perth)

Singapore er den perfekte destination for en storbyferie. Med et varmt tropisk klima, udsøgt køkken, shopping i verdensklasse og nok attraktioner til at holde dig underholdt i ugevis, er det ikke underligt, at dette er en af ​​Asiens mest populære byer.

Singapore er både et land, en by og en ø, og har mange kontraster. Landet er lille i størrelse, men har overraskende meget at byde på. Historiske butiksfacader og gamle templer står side om side med ultramoderne skyskrabere og eksperimenterende arkitektur.

Club Safrans:
– The Capitol Kempinski Singapore

Première Safrans:
– Fairmont Raffles Singapore

Maldiverne er kendt for sine billedskønne strande i billed-postkort-omgivelser. Dagene her er til fri rådighed, hvad enten du vil slappe af på stranden eller tage på en lille opdagelsestur på egen hånd.

Club Safrans:
– Pullman Maamutaa Resort

Première Safrans:
– Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi

Efter opholdet i Det Indiske Ocean kommer der et nyt tempo, når den afrikanske savanne og Tanzania står for tur. De tre nætter tilbringes i luksuslodges, som alle ligger midt på øen, omgivet af det vilde Afrika og med udsigt over en glødende solnedgang. Begge dage kommer du med på safari, med gode muligheder for at se “The Big Five” i det fri.

Club Safrans:
– Ngorongoro Neptune Lodge
– Ngorongoro Serena Safari Lodge

Première Safrans:
– Four Seasons Safari Lodge Serengeti
– Beyond Ngorongoro Crater Lodge Ngorongoro

Tilbage i Paris på dag 24 har rejsen, langt om længe og alt for hurtigt, nået sin afslutning.

Læs det detaljerede program for turen her.

Billedgalleri


Air Cruise by Private Jet


Arrangør af rejsen er franske Safrans du Monde, som har 20 års erfaring med skræddersyede luksusrejser til en kundegruppe, der forventer det bedste af det bedste.

Destinationerne

Destinationerne og rejseplanerne er nøje gennemtænkt med det formål at besøge flere af verdens smukkeste og vigtigste steder. Erfarne rejseledere er med dig under hele turen og sørger for, at der bliver taget hånd om alle praktiske forhold både ombord på flyet og under opholdet på destinationerne.

Flyet

Selve flyet er en specialbygget Airbus A340. Kapaciteten er reduceret fra omkring 300 til kun 100 sæder, og flyet kan betegnes som et flyvende luksushotel. Alle sæder er i business og første klasse. Der er et separat loungeområde om bord, og hver deltager har sit eget dedikerede sæde fra start til slut. Om bord serveres der tre retter til frokost og middag med udgangspunkt i det franske køkken, signeret af mesterkokken Paul Caussé og hans team.

Indkvartering og gastronomi

Overnatning, mad og drikke undervejs er inkluderet. Du bor på luksusresorts og lodges udvalgt til at give et autentisk og mindeværdigt ophold unikt for hver enkelt destination. Det samme gælder de gastronomiske oplevelser, hvor man vil nyde lokal mad tilberedt på anerkendte restauranter.

Som deltager på turen kan du vælge mellem to prisniveauer, som begge indeholder alt lige fra mad, drikkevarer, overnatning og udflugter: Club Safrans og Première Safrans.

Med Club Safrans rejser du på business class. Hos Première Safrans rejser man på 1. klasse i flyet, og standarden på hotellerne er løftet endnu et hak op. Derudover inkluderer Première Safrans en række eksklusive helikopter- og udflugter i små fly undervejs.

Safrans du Monde - Air cruises by Private Jet
Flyet er en specialbygget Airbus A340.

Rejsefakta


Pris

Club Safrans:
Fra kr. 615.000 per person.

Première Safrans:
Fra kr. 938.000 per person.

Pris per person når to rejser sammen.

Datoer

9. marts – 3. april 2024 (jordomrejse 10. marts – 2. april)

Prisen inkluderer

 • Fly tur/retur København – Paris med Air France i Business Class
 • Transfer mellem lufthavn og hotel i Paris
 • 2 nætter på Sofitel Arc De Triomphe i Paris før og efter jorden rundt-flyvningen
 • Privat flyvning rundt i verden starter/slutter i Paris (24 dage)
 • Indkvartering som angivet i rejseplanen
 • Fuld forplejning under hele rejsen, inklusive vin og champagne
 • Alle udflugter og transfers til destinationerne

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Aktiviteter ikke inkluderet
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Singapore

Strand- og storbyferie i Singapore

9 dage

Fra kr. 23.900

Laos, Cambodia

Indokina – Laos og Cambodia

13 dage

Fra 87.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo