Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne

.

Hjem > Rejseforslag > Krydstogt > Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne

Hurtigruten Expeditions

Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne

Hurtigruten Expeditions: Ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne

Klik på kortet for at forstørre.

Skib

MS Santa Cruz II

Afrejsested

Quito

Ankomststed

Guayaquil

Antal dage

11 dage

Datoer

Mange afgange i 2024, 2025 og 2026. Kontakt os for mere information.

Pris

Fra kr. 57.700 per person hvis I er to, der rejser sammen.

  • Besøg ni af de mest fortryllende Galápagosøer  
  • Se Galápagosøernes unikke dyr – fra kæmpeskildpadder til havleguaner – mens vi besøger øerne Baltra, Santa Cruz, Isabela, Fernandina, Floreana, Santiago, Rábida, Bartolomé og Genovesa 
  • Lær noget om de fantastiske øer og Charles Darwins forskning af ekspeditionsteamets eksperter, der er lokale naturguider

Afgang fra smukke Quito

Quito er en af Sydamerikas mest charmerende hovedstæder. Den er en verdensarvsby med yndefuld arkitektur fra den spanske æra og er fyldt med hyggelige restauranter og butikker med kunsthåndværk. Med to overnatninger her er der tid til at smage lækre ecuadorianske specialiteter og gå på opdagelse på farverige markeder, der er fyldt med lokalt kunsthåndværk. På dag 2 besøges Quitos historiske centrum på en guidet tur.  

De utrolige Galápagosøer

Efter opholdet i Quito tager vi til Galápagosøerne og får uforglemmelige oplevelser til søs. Rejseplanen fører os til ni fantastiske Baltra, Santa Cruz, Isabela, Fernandina, Floreana, Santiago, Rábida, Bartolomé og Genovesa. Her ser vi maleriske landskaber med en række økosystemer, og mange af de dyrearter, der har gjort øerne så berømte. På det aktive krydstogt og med et ekspeditionsteam af lokale guider på skibet kommer vi tættere på de mange naturvidundere i vores små ekspeditionsbåde (panga-både), kajakker og glasbundsbåd.

Seilingsplan

Rejsen begynder ved Ækvator i de frodige Andesbjerge. Med en højde på 2.850 meter over havoverfladen er Quito verdens næsthøjest beliggende hovedstad, og dens største trækplaster er den udsøgte gamle bydel, der blev grundlagt på en gammel inka-bosættelse. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste og er fuld af velbevaret koloniarkitektur, som de farverige pladser, storslåede kirker og smukke monumenter illustrerer. Kom på plads på hotellet og tag derefter på opdagelse.

Kom eventuelt til Quito et par dage tidligere og deltag i et af vores tilkøbsprogrammer inden sejladsen.

Vi nyder en guidet tur i Quitos bemærkelsesværdige gamle bydel, der er et af Sydamerikas største og bedst bevarede kvarterer fra kolonitiden. I de smalle brostensbelagte gader, kan man beundre arkitekturen og smage lækker chokolade, der er fremstillet af den fineste, ecuadorianske kakao.

Herefter tager vi til “Byen midt i verden”, der ligger cirka 26 km nord for Quito. Efter frokost besøger vi det berømte monument, der optegner Ækvators imaginære linje. Tag et foto, når vi står med den ene fod på den nordkugle halvkugle og den anden fod på den sydlige.

Den eventyrlige rejse på land i Sydamerika nærmer sig sin slutning, og det er det tid til at gå ombord på rejsens næste del. Efter morgenmaden er der en kort flyvetur til Isla Baltra i den spektakulære Galápagosøgruppe. Transporten kører direkte til havnen, hvor det komfortable ekspeditionsskib M/S Santa Cruz II venter.

Om eftermiddagen begynder vores udforskning af Galápagosøerne langs Santa Cruz’ nordkyst hen mod de fascinerende landskaber i Cerro Dragón – dragebakken – hvor vi går i land. Første del af turen går forbi en brakvandslagune, hvor der er vadefugle og store caribiske flamingoer. Længere inde i landet er der fra stien en smuk udsigt over bugten og de vestlige øer, og der er en chance for at få øje på nogle landleguaner.

Dagens oplevelser begynder ved Punta Vicente Roca på Isla Isabelas nordvestlige spids. Efter morgenmaden udforsker vi kysten i ekspeditionsbåde (panga-både) og lærer noget om områdets dramatiske geologi fra naturguiderne.

Klippen er ynglested for adskillige fuglearter, så spejd efter galápagosskarven, galápagospingviner og suler. Hvis vejret tillader det, kan man snorkle langs klipperne, hvor man kan se grønne havskildpadder, klumpfisk og pelssæler.

Om eftermiddagen udforsker vi Isla Fernandina, der har et unikt miljø og en stor bestand af havleguaner. Hold udkig efter søløver, røde klippekrabber, høge og pingviner ved kysten.

I dag udforsker vi Isla Santa Cruz. Om morgenen går vi fra borde ved Puerto Ayora for at besøge Charles Darwin Research Station.

På et gigantisk opdræt af skildpadder kan man se nyligt udrugede skildpaddeunger og Darwins berømte finker. Det var de fugle, han brugte som grundlag for sin evolutionsteori. Der er også en imponerende skov med figenkaktusser, hvor mange landfugle holder til.

Nyd et køligere klima over frokosten i det frodige højland, hvor kæmpeskildpadderne trisser rundt og gumler på græs og vælter sig i vandhullerne.

Der er tid til endnu en aktivitet – for eksempel bjergvandring eller besøg på en sukkerplantage.

Efter morgenmaden nyder vi en ekspeditionsbådtur gennem kanalerne ved Isla Floreanas nordlige bred, inden vi ser den utrolige udsigt over øen fra Baroness Lookout. Senere lægger vi til i “posthus-bugten” for at se den historiske tønde, der har tjent som posthus i øgruppen i over to århundreder.

Efter frokosten udforsker vi vidunderne omkring den lille Isla Champion i et ekspeditionsfartøj eller vores glasbundsbåd. Her kan man snorkle på et af øgruppens bedste snorklesteder.

Herfra går turen videre til Punta Cormorant, hvor vi går en tur fra en strand med olivin-krystaller til en brakvandslagune, hvor man kan se cariberflamingoer, spidsænder og andre fugle.

Slap af ombord, mens vi ligger for anker ved Isla Baltra. Efter fire dage med udforskning af Galápagos’ unikke natur og omgivelser holder vi en lille pause og lader op til de kommende dage. Gør brug af skibets mange faciliteter, læs bøger fra biblioteket, eller dyrk motion i motionsområdet. Bestem selv!

Om eftermiddagen er der landgang ved stranden Las Bachas på Isla Santa Cruz’ nordlige bred. Den fortryllende, hvide strand med turkisblåt vand er et fantastisk sted at holde udkig efter Galápagos’ ikoniske dyreliv som flamingoer og havskildpadder. Nyd en svømme- eller snorkletur, inden vi tager tilbage til skibet, hvor vi får en briefing om næste dags ekspedition.

Vi udforsker Isla Santiagos uberørte strande og maleriske landskaber. Nyd Buccaneer Coves imponerende klipper på den nordvestlige kyst, der er hjemsted for et stort antal havfugle og søløver. Nyd naturen på en række vandaktiviteter – blandt andet synet af fantastiske klippeformationer som ‘Elefantklippen’ og ‘Biskoppen.’

Om eftermiddagen tager vi til Puerto Egas, der er et af øens bedste steder at besøge. Oplev kolonier af Galápagosøernes pelssæler og eksotiske fugleliv på en udflugt. Man kan svømme eller snorkle langs de klippefyldte kyster – ofte i selskab med havskildpadder.

Dagens program begynder på den lille Isla Rábida ud for Isla Santiagos sydkyst. Tag med på en spændende tur i ekspeditionsbåde langs kysten for at udforske øens fascinerende, rødfarvede strand. Nyd udsigten og lydene fra en søløvekoloni og spejd efter havleguaner, spottedrossel, gul sanger og arter af Darwins finker.

Om eftermiddagen sejler vi til Bartolomés gyldne sand, der er domineret af den imponerende Roca Pináculo. Man kan svømme eller snorkle ud for stranden, opleve havets farverige dyreliv fra en glasbundsbåd eller spejde efter galápagospingviner på bredden. Gå en tur op til ​øens top til en fantastisk udsigt.

I dag udforsker vi Isla Genovesa. Vi begynder med en stejl, men kort klatretur – kun 27 m – op ad Prince Philip’s Steps – El Barranco – for at nå et fladt og klippefuldt plateau. Når vi er fremme, kan man gå stille og spejde efter store kolonier af nazcasuler, rødfodede suler, store fregatfugle og stormsvaler. Bagefter – eller i stedet for – kan man ro en tur i en havkajak.

Om eftermiddagen går vi i land på den smukke strand i Great Darwin Bay for at svømme. Efter et opkvikkende dyp går vi en tur og ser på de hundredvis af øfugle eller slapper af på stranden, svømmer, snorkler eller ror i kajak.

Vi begynder vores sidste morgen på den nordlige bred af Isla Santa Cruz. En tør landgang ved en passagerkaj og en bustur til øens højtliggende region fører til ekspeditionskrydstogtets sidste højdepunkt – kæmpeskildpadder i det fri.

Øens vindblæste skråninger bliver brugt som reservat og er hjemsted for to kæmpeskildpaddearter. Disse frodige højlande omfatter også tætte skove med Galápagosøernes tusindfryd, orkideer og ananas.

Efter besøget kører vi direkte til Baltras lufthavn og flyver til Guayaquil eller fortsætter til Quito mod flere eventyrlige oplevelser.

For at udforske mere af Ecuador kan man forlænge opholdet og deltage i et af vores tilkøbsprogrammer efter sejladsen.

Hurtigruten Expeditions

I de sidste 20 år er Hurtigruten blevet verdensledende inden for ekspeditionsrejser til nogle af de mest fjerntliggende steder i verden. Fra Arktis i nord til Antarktis i syd besøger ekspeditionsskibene nu over 200 destinationer i 30 forskellige lande.

Hurtigruten Expeditions.

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere krydstogter


Hele verden

Silversea Cruises

7+ dage

Kontakt os for pris.

Caribien

Lystsejlads i Caribien

10 dage

Fra kr. 38.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo