Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Quark Expeditions – cruise til Arktis og Antarktis

.

Quark Expeditions – cruise til Arktis og Antarktis


Quark Expeditions er verdensleder på ekspedition krydstogter til Arktis og Antarktis. De har en unik ekspertise inden for krydstogter til polare regioner med innovative krydstogt programmer og et stærkt fokus på bæredygtig turisme.

Den allerførste ekspedition gik til Nordpolen i 1991, og siden da har virksomheden ikke set sig tilbage. Quark Expeditions har 30 års erfaring med at arrangere ekspeditioner til steder, hvor få eller ingen andre før har sat sine fødder, og har på mange måder været en pioner i udviklingen af ​​polarturisme.

Se aktuelle krydstogter

Se introduktionsfilmen om Quark Expeditions.

Pionerer i polarekspeditioner

Ud over at være det første selskab, der bragte gæster til Nordpolen, var Quark også den første til at arrangere krydstogter omkring Antarktis, den første til at bekræfte den nordligste kejserpingvin koloni ved Snow Hill i Weddellhavet og den første til at arrangere ekspeditionskrydstogter til de sjældne besøgte den russiske øhav Novaya Zemlya, Franz Josef Land og Severnaya Zemlya.

Quark Expeditions.
Quark Expeditions er verdensledende inden for ekspeditionskrydstogter.

Klima- og miljøansvar

Quark Expeditions sigter mod at være førende inden for ansvarlig polarturisme og er stærkt engageret i at arbejde så miljøvenligt som muligt. Det er absolut nødvendigt at beskytte de steder, de besøger, for at fortsætte med at bringe gæsterne til den spektakulære polare vildmark. De har en omfattende ramme for bæredygtig strategi, hvor de konstant leder efter, hvad der kan gøres bedre, eller hvad der kan gøres endnu mere.

Fordele med mindre skibe

Quarks skibe har maksimalt 199 passagerer, hvilket giver en bedre oplevelse med mindre ventetid og flere muligheder for ekspeditioner til land. Når du endelig opfylder drømmen om Arktis eller Antarktis, er de fleste mennesker interesserede i at få mest muligt ud af deres tid og erfaring. Fordelen ved mindre skibe er derfor mange:

 • Skibene kan sejle til øde og utilgængelige områder, som større skibe ikke kan bevæge sig ind i. De kan komme gennem smalle kanaler og fjorde til mindre bosættelser.  
 • Små skibe betyder også små grupper, hvilket giver et mindre miljømæssigt fodaftryk og en bedre og mindre overfyldt oplevelse.
 • Hvis sejlruterne ændres på grund af vejret, har små skibe flere muligheder for afstigning og ekspeditioner, som ikke er mulige for store skibe.
 • Mindre skibe og færre passagerer betyder ofte, at du får mere tid i land, end du gør på et stort skib.
 • Mindre skibe betyder, at boarding og afstigning går hurtigere og reducerer unødvendig ventetid.
 • De fleste gæster opdager, at mindre skibe er mere intime og venlige, og at du hurtigt kommer med fornavne med ekspeditionsguiderne, besætning og de andre gæster.
Quark Expeditions.
I mindre grupper bliver naturoplevelsen endnu større.

Ekspeditionsteamet

Ekspeditionsteamet ombord på Quark består af kyndige og erfarne guider og eksperter med en varieret baggrund inden for områder som havbiologi, gletscher, polar- og klimaekspertise, ornitologi, geologi, historie og fotografering. Holdet er tilgængeligt hver dag, de spiser middag med gæsterne, og lektioner og præsentationer afholdes i relevante fagområder. De fører også ekspeditionerne og udflugterne undervejs.

Quark Expeditions.
Måske er du heldig og ser isbjørne i Arktis.

Arktis

Det fjerne Arktis er stadig et af de mindst udforskede områder på jorden. Regionen inkluderer den canadiske polare øhav, Grønland, Svalbard, det nordlige Rusland og Nordpolen. Her finder du et rigt og varieret dyreliv såsom isbjørne, moskusokse, bjergræve, hvide hvaler, rensdyr, sæler, hvalrosser og trækfugle.

Oplev midnatssolen, der lyser op på fjorde, gletschere og det arktiske landskab døgnet rundt. Besøg de oprindelige samfund i Nunavut i det nordlige Canada og Grønland, og få et indblik i, hvordan hverdagen i Arktis er. Arktis inkluderer flere lande og kulturer, og den store mangfoldighed er en del af oplevelsen af ​​en arktisk ekspedition.

Quark har en bred vifte af krydstogter i Arktis, den korteste er en 7-dages krydstogt på Svalbard. Svalbard er en god introduktion, hvis det er første gang, du er på sejltur til polarområder, og især let for os danskere. Nogle af de længere krydstogter går til de øde områder i det nordlige Canada og det nordlige Rusland.

Destinationer i Arktis:

 • Svalbard
 • Grønland
 • Island
 • Det nordlige Canada (nordvest passagen)
 • Det arktiske Rusland (nordøst passagen)
 • Nordpolen
Quark Expeditions.
Pingvinkoloni i Antarktis.

Antarktis

Antarktis er et ugæstfrit kontinent med lave temperaturer og vild natur. Alligevel er det hjemsted for et rigt dyreliv, der lever på gletschere, bjerge, i fjorde og forrevne kystlinjer. Den antarktiske halvø har for eksempel mange hvalarter, såsom vågehvaler, pukkelhvaler, capercaillies, blåhvaler, sædhvaler og spækhuggere. Snow Hill Island, på det isdækkede weddellhav, har en af ​​verdens største kolonier af kejserpingviner. De sub-antarktiske destinationer på Falklandsøerne og Sydgeorgien vrimler også af dyreliv.

Fra oktober til december er kontinentet dækket af is, og pingvinerne har travlt med at lægge æg. Fra december til slutningen af ​​februar klækkes pingvinerne. Fra midten af ​​februar til slutningen af ​​marts er det ideelt at se hvaler, da de vender tilbage til regionen for at spise.

Rejsen fra Ushuaia i Argentina og over til den antarktiske halvø går over det berygtede 800 kilometer lange Drake-stræde, hvor Stillehavet, Atlanterhavet og det sydlige Ocean mødes. Nogle af krydstogterne krydser polarcirklen, hvilket er et højdepunkt for mange.

Krydstogterne til Antarktis findes i forskellige varianter. Den korteste er 11 dage fra Ushaia i Argentina til den antarktiske halvø. Det er også muligt at flyve til den antarktiske halvø og gå ombord på krydstogt derfra. De længste krydstogter varer lidt over tre uger og inkluderer også Falklandsøerne og Sydgeorgien.

Destinationer i Antarktis:

 • Antarktishalvøen
 • Patagonien
 • Falklands øerne
 • Syd-Georgia
 • Snow Hill Island

Billedgalleri


Skibene


Quark Expeditions.
Ultramarine fører dig, hvor ingen andre kan.

Ultramarine er skibet, der fører dig hen, hvor ingen andre kan. Skibet leveres i begyndelsen af ​​2021, har plads til 199 gæster og er specielt bygget til krydstogter til polarområder. Det er designet, så du hurtigt og sikkert kan komme på udflugter uden for skibet, samtidig med at det miljømæssige fodaftryk minimeres.

Udenfor er der specialbyggede dæk, hvor du får den bedst mulige udsigt over omgivelserne og dyrelivet. Skibets to helikoptere åbner op for muligheder, der ikke er set før på denne type ekspedition, med en unik mulighed for ikke kun at se Arktis og Antarktis fra havet og fra land, men også fra luften.

Skibet har adskillige innovative og bæredygtige løsninger, der reducerer det miljømæssige fodaftryk og er et behageligt hjem, uanset om rejsen varer en eller tre uger. Om bord er der også spa, sauna, fitnesscenter og specialbyggede omklædningsrum, hvor du nemt kan skifte ind og ud af ekspeditionstøj.

Se dækplaner, kahyts kategorier og anden info i PDF-brochuren (information på engelsk).

Ud over Ultramarine har Quark også 5 andre skibe, de bruger på deres ekspeditioner. Disse er “Ocean Adventurer”“50 years of Victory””World Explorer”“Ocean Diamond” og “Captain Khlebnikov”. Klik på navnene for at læse mere om skibene (information på engelsk).

Quark Expeditions.
En av lugarene på Ultramarine.
Quark Expeditions.
Sauna på Ultramarine.

Aktuelle krydstogter


Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere krydstogter


.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo