Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

SeaDream Yacht Club – Krydstogt af højeste kvalitet

SeaDream Yacht Club – Krydstogt af højeste kvalitet


7-11 dage

Afrejse på udvalgte datoer hele året.

Caribien

Fra kr. 47.500 per person.

SeaDream Yacht Club sejler til de smukkeste havne i Middelhavet og Caribien og er blevet tildelt Berlitz Guide To Cruising som de to bedste Boutique Skibe i verden.

SeaDreams filosofi er perfektionisme på alle niveauer, og med et besætning på 95 og maksimalt 112 gæster vil serviceniveauet og opmærksomheden få passagererne til at føle, at de er på deres egen private yacht.

Sloganet; “It’s yachting, not cruising”, står for frihed, intimitet, spontanitet og høj kvalitet.

Se aktuelle krydstogter

Husk at på SeaDream er alt inkluderet i prisen: Udvendig kabine, gourmet mad og drikke, åben bar, roomservice, minibar, vandsportaktiviteter og drikkepenge til personalet.

Se introduktionsfilmen om SeaDream.

SeaDream i Caribien

Fra november til april sejler yachterne i Caribien, her oplever du små havne og øer, som de store skibe ikke når, ja nogle dage anker skibet næsten helt på stranden. SeaDream tilbyder nye sejlruter hver uge og besøger over 30 havne i områderne omkring De Amerikanske og Britiske Jomfruøer og St. Vincent og Grenadinerne. Der vil være mange muligheder for at bruge skibets vandsport marina og nyde solrige dage på dækket. Hvis du vil udforske øerne, kan du for eksempel tage med “Club Director” på en tur eller tage med kaptajnen på en cykeltur, valget er dit! SeaDream tilbyder også den uforglemmelige Champagne og Caviar Splash, hvor vi om morgenen flytter morgenmads serveringen til en idyllisk strand. Mens kokkene forbereder grillen, opfordres du til at nyde et glas champagne og kaviar serveret på et surfbræt ude i havet.

SeaDream Yacht Club
Champagne and Caviar Splash.

SeaDream i Middelhavet

Fra maj til oktober sejler SeaDreams skibe i Middelhavet, her oplever du små havne og byer, hvor de store skibe ikke ankommer. SeaDream tilbyder nye sejlruter hver uge, og i alt besøges over 100 havne i Middelhavet i løbet af sæsonen. Skibene sejler som altid langs kysterne i Spanien, Frankrig, Italien og Kroatien. Eller måske kan øhop i Grækenland være fristende? I 2021 kan du også deltage i sejlads nordpå langs Atlanterhavskysten hele vejen til Bordeaux. Og både 2021 og 2022 kommer skibet ind til Odessa i Sortehavet. Der vil være meget tid til at udforske havnene om dagen, og nogle steder er skibet også natten over, så du kan opleve nattelivet.

SeaDream Yacht Club
Se solnedgangen fra Top of the Yacht Bar.

Eller hvad med at nyde en middag på dækket, mens italienske klippebyer væver i baggrunden? Brug en af ​​skibets cykler til at udforske området på egen hånd, eller måske vil du tage med kaptajnen på en cykeltur? Nogle steder er det også muligt at slutte sig til kokken på en lille “Chefs Walk” på det lokale marked, der vil altid være nogle små smagsprøver her på lokale delikatesser.

SeaDream Transatlantisk

Hvis du har drømt om at følge i vores forfædres fodspor og krydse Atlanterhavet med båd, er måske en af ​​SeaDreams transatlantiske sejladser noget for dig. I oktober sejler skibe fra Middelhavet til Caribien og tilbringer cirka 13 dage på rejsen. Her får du muligheden for nye afslappende dage på havet og slippe væk fra hverdagens stress mens du nyder alt, hvad skibet har at tilbyde. I april forlader skibe Caribien og vender tilbage til Middelhavet.

SeaDream Yacht Club
Du vil blive modtaget godt hos SeaDream.

SeaDream Charter

Vidste du, at det er muligt at leje hele skibet? Med 56 kahytter er vores skibe den ideelle størrelse for en virksomhed, en organisation eller for en gruppe venner, der ønsker skibet udelukkende til deres gruppe. Hos SeaDream er alt inkluderet, så det er let at budgettere, og når du har chartret skibet, kan du hjælpe med at bestemme rejseplanen, menuerne og aktiviteterne. Hvad med at fejre et bryllup, 60-års jubilæum eller sølvbryllup om bord hos os? Vi giver uforglemmelige øjeblikke og minder for livet.

Billedgalleri


Skibene og oplevelser


SeaDream Yacht Club
SeaDream I og II er næsten identiske.

SeaDream Yacht Club sejler til de smukkeste havne i Middelhavet og Caribien, til små havne og øer, hvor de store skibe ikke ankommer. Ombord på SeaDream kan du nyde livet på havet, de fleste måltider serveres udenfor, hvis du ønsker det, og du kan endda sove på dækket. Når skibet ligger ved anker, får du direkte adgang til havet fra skibets vandsport marina. Hvad med en lille sejltur eller en padletur? Måske foretrækker du lidt mere fart og sjov, så er en af ​​skibets vandscootere tilgængelige, tag en tur på vandski eller Wake Board.  

By night

Efter middagen kan en tur til skibets casino være fristende efterfulgt af en drink og god musik i skibets pianobar. Skibets Top Of the Yacht bar tilbyder 360 graders udsigt og er et populært samlingspunkt. Nogle aftener får du mulighed for at nyde en film på agterdækket, eller hvad med at sove udenfor under stjernerne.

Champagne & Caviar Splash

Når SeaDream forankrer i Caribien, inviteres gæsterne til en uforglemmelig strand barbeque. En morgen flyttes morgenmads serveringen til en idyllisk sandstrand. Og mens kokke forbereder grillen, kan du til at nyde et glas champagne og kaviar serveret på et surfbræt ude i havet. En oplevelse, du sent vil glemme.

Spa

I skibets spa afdeling kan du nyde luksuriøse behandlinger både indendørs og udendørs. Med i alt 7 terapeuter til rådighed er det let at booke en aftale.

Balinese Dream Beds

Ude på dæk 6 finder du store komfortable liggestole, hvor du kan trække dig tilbage og nyde solen eller en god bog. Om aftenen er det muligt at reservere disse til at sove under stjernehimlen.

Service

SeaDreams filosofi er perfektionisme på alle niveauer, og med et besætning på 95 og maksimalt 112 gæster vil serviceniveauet og opmærksomheden få passagererne til at føle, at de er på deres egen private yacht.

Alt er inkluderet

Udvendig kahyt, gourmetmad og lækre vine, åben bar, roomservice, minibar, vandsportsaktiviteter, mountainbikes, fitnesslokale, golfsimulator og alle drikkepenge til personalet.

Mad og drikke

Al sejlads med SeaDream Yacht Club er en kulinarisk oplevelse, maden tilberedes a la minute med de bedste ingredienser. Hver dag kan du vælge frit fra en à la carte-menu med en bredde og variation, der tilbyder dig alt fra fransk gourmetmad og dekadente desserter til skibets egen Rawfood-menu. Eller måske er det mest fristende med dagens hjemmelavede pasta eller en saftig bøf?

Aktuelle krydstogter


Rejserute

SeaDream - The Glorious Grenadines, Bridgetown to Bridgetown
Dag 1Bridgetown, Barbados
Dag 2Tobago Cays, St. Vincent and the Grenadines
Dag 3Mayreau, St. Vincent and the Grenadines
Dag 4Port Elizabeth, Bequia, St. Vincent and the Grenadines
Dag 5Port Elizabeth, Bequia, St. Vincent and the Grenadines
Dag 6Le Marin, Martinique
Dag 7Rodney Bay, Saint Lucia
Dag 8Bridgetown, Barbados

Pris fra København

Fra kr 47.500 per person i Yacht Club Stateroom Deck 2.
Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer flyrejse København-Bridgetown t/r med British Airways, cruise i 7 nætter, samt privat transfer mellem lufthavn og havn.

Derudover opkræves Government, Port, Document Issuance, Handling & Service fees: kr. 2.900 per person.

Datoer

  • 7. – 14. april 2024
  • 14. – 22. april 2024
  • 23. – 30. november 2024
  • 11. – 18. januar 2025
  • 23. – 30. november 2025

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Caribien

Klassiske Caribien

10 dage

Fra kr. 38.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo