Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Silversea Cruises

Foto: ©Silversea Cruises Ltd.

Silversea Cruises


Silversea er blandt verdens mest luksuriøse krydstogtskibe. Flåden består af små og mellemstore krydstogtskibe, med destinationer lige fra arktiske områder til fjerntliggende sydhavsøer.

I 2024 kårede det britiske rejsemagasin Travel Weekly Silversea som vinder i kategorien “Best Luxury Cruise Company” for tredje år i træk ved Globe Travel Awards i London. Silversea blev købt af Royal Caribbean Group i 2018 og har siden været krydstogtgigantens “kronjuvel”.

Ombord vil du hurtigt bemærke, at der ikke bare er tale om et traditionelt krydstogtskib. Et forhold på tæt på 1:1 mellem besætning og gæster sikrer service i verdensklasse – alle suiter har butlerservice døgnet rundt. Al mad og drikkevarer om bord er inkluderet, ligesom spændende udflugter på de besøgte destinationer.

Se aktuelle krydstogter

Sejler fra pol til pol

Silversea tilbyder krydstogter over hele kloden, inklusive Nord- og Sydpolen. Destinationerne og sejlruterne er udvalgt med omhu for at give gæsterne unikke oplevelser og minder, som varer hele livet. Blandt sejladserne finder du både de mest kendte steder i verden, og nogle af de mindst kendte. Du kan også komme med på et temakrydstogt, hvor f.eks. kultur, gastronomi, historie eller dyreliv er i fokus. Dygtige fagfolk og forskere er en del af rejsefølget og bidrager som guider og oplægsholdere, og vil i mange tilfælde også lave feltarbejde som en del af ekspeditionstogterne.

Når skibene ligger i havn, kan du deltage i et udvalg af aktiviteter og udflugter, der er inkluderet i prisen. Disse vil naturligvis variere alt efter hvor i verden du befinder dig, men som hovedregel vil det handle om eksklusive oplevelser med kvalitet i alle aspekter, hvor man styrer uden om typiske turistfælder.

Gastronomi

Silversea har udviklet et separat koncept med søgeordene “Sea And Land Taste”, forkortet S.A.L.T. Kokke og køkkenchefer med erfaring fra verdenskendte restauranter står bag, og menuer og valg af råvarer foregår i samarbejde med lokale mesterkokke. Du finder altid et udvalg af restauranter med klassiske retter, men også mad og råvarer, der er unik for destinationerne. Vin og champagne er altid inkluderet og erfarne sommelierer sørger for at det du har i glasset passer perfekt til maden.

Bæredygtig krydstogtturisme

Krydstogtsoperatører, der sejler i arktiske områder, skal overholde meget strenge krav til emissioner og miljø. Denne ekspertise tager Silversea med sig til resten af ​​verden, og kombineret med en moderne flåde kan du være sikker på, at påvirkningen af ​​det lokale og globale miljø holdes på et minimum på alle Silversea-sejladser.

Billedgalleri


Skibene


Silversea.
Silver Nova.

Silverseas flåde har i alt elleve skibe, fordelt på syv mellemstore og fire mindre ekspeditionsskibe. Fælles for skibene er, at de er perfekt tilpasset de farvande, de opererer i. Silver Origin tager op til 100 gæster og er det mindste skib. Hun er bygget i 2020 og er specielt designet til øgruppen omkring Galapagosøerne. Silver Nova blev lanceret i 2023 og er med sine 364 suiter og en kapacitet på op til 728 gæster den største i flåden. Alle suiter har havudsigt og størstedelen har også egen balkon.

Silversea.
Silver Origin.

Aktuelle krydstogter


Fransk Polynesien

Papeete til Papeete (Tahiti)

7 dage

Fra kr. 63.900

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere krydstogter


Antarktis

Antarctic Explorer

11 dage

Fra kr. 57.100

Caribien, Sydamerika, Europa

Explora Journeys

7-18 dage

Fra kr. 65.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo