Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

.

Hjem > Rejseforslag > Krydstogt > Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

Windstar Cruises

Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

Klik på kortet for at forstørre.

Skib

Star Breeze

Afrejsested

Papeete

Ankomststed

Papeete

Antal dage

11 dage (kun krydstogt)

Datoer

Afrejse på udvalgte datoer hele året.

Pris

Fra kr. 72.900 per person hvis I er to, der rejser sammen

Tag med den luksuriøse Star Breeze på et fantastisk krydstogt i Fransk Polynesien. Undervejs lærer du nogle af Stillehavets smukkeste øer at kende, der gennem historien har tiltrukket sejlere fra nær og fjern.

Sejlplanen kombinerer Tahiti med Tuamotu-øerne. Uberørte atoller og krystalklare laguner venter i afsondrede paradiser. Dette er krydstogtet for dem, der ønsker eksklusive rejseoplevelser, personlig service og komfort i topklasse.

Højdepunkter

 • Bora Bora
 • Rangiroa
 • Tahaa
 • Huahine
 • Fakarava
 • Moorea

Sejlplan

Tahiti er hovedøen i Fransk Polynesien og her ligger også hovedstaden Papeete. Dette er landets politiske og økonomiske centrum, og byen strækker sig langs hele den smukke havn og op i bjergene både nord og vestover.

Papeete har et flot marked hvor I kan handle frugt og grøntsager, samt andre varer som dansekostumer, vævede hatte, tasker og flotte halssmykker af skaller. Tahiti er et eldorado for alle former for aktiviteter til lands og til vands. Både golf, tennis, dykning, snorkling, sportsfiskeri og bådture er blandt de mange aktiviteter I kan deltage i.

Star Breeze starter og sætter kursen mod Fakarava kl. 18.

Nyd den flotte sejlads mellem Papeete og Fakarava.

I dag får I en unik mulighed for at opleve et af verdens smukkeste og mest sjældne steder. Fakarava er et fantastisk sted med et økosystem som er så mangfoldig at det er havnet på UNESCO’s liste over biosfærereservater.

Dette er et dykkerparadis med en hel verden af imponerende koraller, elegante gråhajer og neon-farvede stimer af tropiske fiskearter. ”Islands of Dreams” er et passende navn til øen, som er hjem til sjældne arter af rugende fugle og et utrolig marineliv som lever sammen i fredelig harmoni.

Nogen mener at dette er himlen. Den store lagune er omringet af smukke koraller fyldt med farverige fisk, rokker og delfiner. For dykkere er dette et drømmested, og det er også et fantastisk sted at snorkle for dem som ikke dykker. Er du ikke komfortabel i vandet kan du se livet under vand i en glasbundbåd. Du finder ikke mange steder i verden som dette!

Nyd sejladsen mellem Rangiroa og Tahaa.

Luften ved Tahaa har en rig duft af vanilje, og kaldes ikke overraskende for vaniljeøen. Dette er et mekka for snorkling og dykning.

Et af højdepunkterne er snorkling langs de spektakulære koralformationer, hvor havstrømmene fører dig langs den lavvandede lagune. Området har et fantastisk udvalg af tropiske fisk og koraller. Få steder i Polynesien har så unikke koraller som lige her. Dagens frokost er et lækkert grillmåltid, der tilberedes og serveres på stranden.

Efter en dag ved Tahaa sejler Star Breeze videre klokken 17 og ankommer til Raiatea halvanden time senere.

Denne magiske ø kommer til at fortrylle jer, ligesom den har gjort med andre besøgende i over tusind år. Raiatea betyder på engelsk ”faraway heaven” og ”sky with soft light”, og hed oprindeligt Havai’i, opkaldt efter hjemlandet til de oprindelige polynesere. Dette er den helligste ø i det sydlige Stillehav.

Raiatea er den næststørste af øerne i Tahiti, og var for mere end 1000 år siden centrum for religion og kultur. De grønklædte bjerge inkluderer Mount Temehani, som er en slags polynesisk Olympen. På denne ø finder I en livsrytme uden lige andre steder i verden.

Snorkling på Raiatea er fantastisk og I har god tid til at udforske koralrevet, eller helt enkelt at slappe af på dækket og nyde solen og de fantastiske omgivelser herfra.

For mange er Bora Bora selve drømmen om sydhavsparadiset. Bora Bora tilhører øgruppen Selskabsøerne, og har en natur som tager pusten fra de fleste. Ikke mærkeligt at mange kalder øen “Polynesiens perle”. Dette er Stillehavet som du har drømt om at det skal være, med grønne palmer, kridhvide strande og krystalklart turkis vand i smukke laguner. Gør fotoapparatet klar – du kommer til at tage mange billeder!

I løbet af tiden her er der mange muligheder for at udforske øen og den turkisblå lagune. Tag med på en guidet rundtur på øen i en firhjulstrækker, eller tag del i aktiviteter som snorkling, dykning, se livet under vandet fra en båd med glasbund eller se omgivelserne i fugleperspektiv fra en helikopter. Eller du kan ganske enkelt slappe af på de kridhvide strande.

Bora Bora er omgivet af en række små øer som kaldes ”motu” – små, uberørte og afsides paradisøer med en afslappet atmosfære. I tilbringer aftenen på dag 8 på en sådan en ø sammen med de andre gæster på Star Breeze. Arrangementet kaldes Bora Bora Celebration Festival og er inkluderet i prisen. I får serveret et festmåltid på stranden efterfulgt af et polynesisk ildshow efter at solen er gået ned.

Du sejler videre fra Bora Bora om aftenen og ankommer til Huahine tidligt næste morgen.

Huahine har tilnavnet ”Garden of Eden”, og er en af Fransk Polynesien bedst bevarede hemmeligheder. Her findes frodig skov, tropisk landskab og små landsbyer som i en lille grad har ladet sig påvirke af den moderne verden. Huahine består af to øer som er omgivet af en dyb krystalklar lagune, med afsides bugter og kridhvide sandstrande.

Af valgfrie aktiviteter på Huahine kan vi nævne eventyrlige rundture som viser øens højdepunkter, kulturelle spadsereture og guidede snorkelturer.

Om morgenen ankommer du til smukke Moorea, en magisk og grøn sydhavsø. Mange hævder, at dette er det smukkeste sted på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk ø, med høje bjerge, frodige ananasmarker, smukke strande og små landsbyer.

Mulighederne er mange denne dag. Benyt anledningen til at pudse fotokundskaberne ved at tage med på en ø-rundtur med en professionel fotograf. Få pulsen lidt op på den 6 kilometers lange gårut ”Three Coconut Trail”. Se delfiner i deres naturlige miljø, samt muligheden for at svømme, snorkle, eller padle i kajak direkte fra Wind Spirit, som er ankret op i det krystalklare vand.

Skibet sejler klokken 18 og er tilbage i Papeete klokken 21 samme aften, men du har suiten til disposition indtil næste morgen og behøver dermed ikke tjekke ind på et hotel efter ankomsten til Papeete.

Synes du 11 dage er for meget kan du vælge 9 dages cruiset med Star Breeze med fokus på Selskabsøerne.

Billedgalleri


Skibet


Med sine seks dæk er Star Breeze stor nok til at tilbyde et bredt udvalg af restauranter, barer og underholdning, men også lille nok til at lægge til i mindre havne. Eller til at ankre op ved siden af ​​laguner og små, afsidesliggende øer, hvor almindelige krydstogtskibe ikke kan komme. På soldækket er der både pool og opvarmet jacuzzi.

Skibet har 135 suiter fordelt på syv kategorier. Alle er stilfuldt indrettede med et maritimt præg, sengetøj i egyptisk bomuld, fladskærm, morgenkåbe og andre detaljer, der tilsammen skaber en hjemlig luksusoplevelse.

Owner’s Suite midtskibs er på hele 76 kvadratmeter med stue, to soveværelser og en privat veranda. Stjernekategori-suiterne på 25 kvadratmeter er de mindste. I alt er der plads til op til 312 gæster, mens besætningen tæller godt 200.

Servicen ombord er i topklasse, med en besætning, der byder sig til og forstår at charmere gæsterne. Er du nysgerrig på, hvad der sker på “broen”, hvor skibet styres fra? Du er velkommen til en maritim snak med kaptajnen. Er du mere interesseret i, hvad der foregår i køkkenet, kan du tage med kokkene på shoppingtur til lokale markeder, når skibet ligger i havn. Professionelle musikere og kunstnere står som regel for underholdningen om aftenen. Manges favorit er dog, når besætningen – med alt lige fra rengøringsfolk og sømænd til styrmænd – overtager showet på scenen med sang, dans og originale talentkonkurrencer.

De fem restauranter ombord på Star Breeze byder på kulinariske fristelser med forskellige temaer. Alle måltider er inkluderet i prisen, så du behøver kun at tage stilling til, om det for eksempel er skaldyr, grillmad eller tapas, der frister mest. Restauranten Amphora har fokus på den lokale madkultur, hvor skibet sejler, og varierer menuen i takt med de besøgte destinationer.

Prisen på cruiset inkluderer

 • Alle måltider døgnet rundt, inklusiv 24 timers room-service
 • Alle alkoholfrie drikke
 • Et glas champagne ved indtjekning
 • Al underholdning om bord
 • Ubegrænset brug af træningscenter
 • Ubegrænset brug af vandsportsrelateret udstyr
 • Informative seminarer/lektioner om stederne som besøges undervejs
 • Bora Bora Celebration Festival – festmiddag på en uberørt ø
 • Friske blomster og frugt i kahytten
 • Yoga lektioner

Prisen på cruiset inkluderer ikke

 • Udflugter
 • WiFi
 • Drikkepenge
 • Alkoholiske drikkevarer
 • Spabehandlinger
 • Enkelte fitnessklasser

Rejsefakta


Pris

 • Fra kr. 72.900 per person hvis I er to, der rejser sammen

Sejldatoer

Kontakt os for information om sejldatoer.

Prisen inkluderer

 • Fly t/r Danmark-Tahiti på økonomiklasse
 • 11 dages Windstar Cruise
 • 2 nætter på Tahiti inkl. morgenmad
 • 3 nætter i Los Angeles inkl. morgenmad
 • Transport fra og til lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan udvides og forlænges.

Vi tager forbehold for ændringer i sejlplanen.

Turkode 54020/88659.

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere krydstogter


Antarktis, Argentina

Seværdigheder i Antarktis

12 dage

Fra kr. 51.700

Hele verden

Silversea Cruises

7+ dage

Kontakt os for pris.

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo