Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

InterContinental Doha, Qatar

Foto: BlueOrange Studio - stock.adobe.com

InterContinental Doha, Qatar


6 dage

Afrejse hele året

Doha

Fra kr. 9.900 per person.

InterContinental Doha er et luksuriøst 5-stjernet hotel ved havet beliggende i det eksklusive West Bay Lagoon-kvarter i Doha. Dette er et behageligt sted, hvis du vil have en pause fra hverdagen derhjemme eller et par dages stop på vej til eller fra en destination længere ude i verden.

Hotellet kan prale af en af ​​byens bedste placeringer med Qatars længste private strand og uforstyret udsigt over Den Persiske Golf og Doha-skyline. En stor udendørs pool og direkte adgang til stranden gør dette til et godt sted at nyde sommer og sol.

Intercontinental Doha.
InterContinental Doha.

Hotellet har 375 elegante og sofistikerede værelser og suiter. Superior-værelserne er 40 kvadratmeter store med udsigt over byen. De har moderne, europæisk interiør med et arabisk twist, højhastighedsinternet, smart teknologi, InterContinentals egne Agraria®-badeprodukter og alt andet, man forventer af et 5-stjernet standard værelse.

InterContinental Doha er familievenlig med mange aktiviteter for børnene. Der er en separat børnepool, legeplads og forskellige strand- og vandaktiviteter samt specielt sammensatte børnemenuer i restauranterne.

Hotellet har 14 prisbelønnede barer og restauranter, herunder den berømte La Mar Doha, der drives af kendiskokken Gastón Acurio, samt den elegante Paris-inspirerede Manko Lounge.

Doha.
Dohas mange skyskrapere.
Foto: TTstudio – stock.adobe.com

Spa InterContinental er en luksuriøs spa med 16 behandlingsrum og par suiter, privat indendørs pool, afslapningsrum, juicebar, sauna og jacuzzi. Teamet af professionelle terapeuter sikrer, at du får den allerbedste behandling med produkter fra Natura Bisse, Baija Paris og Intraceuticals.

Doha er en by, der er vokset enormt i de sidste 20 år, og med Qatar som vært for verdensmesterskabet i 2022 er byen og landet i vælten som aldrig før. Shopping, ørken-safarier, menneskeskabte øer, kunst og arkitektur i verdensklasse og aktiviteter for både store og små er noget af det, Doha og Qatar kan tilbyde.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 9.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 22.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r København-Doha med Qatar Airways i ønsket kabineklasse.
  • 5 nætter på InterContinental Doha i Superior Room inkl. morgenmad.
  • Privat transfer lufthavn-hotell i Doha t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer eller omdannes til et stopover på vej til f.eks. Australien eller New Zealand.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Oman

Six Senses Zighy Bay

8 dage

Fra kr. 64.900

Dubai

One&Only Royal Mirage, Dubai

8 dage

Fra kr. 34.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo